fbpixel

Search icon
Search
Έτοιμη σε 10 λεπτά: Οι top makeup προτάσεις για τις γιορτινές εξόδους
MAKE UP

Έτοιμη σε 10 λεπτά: Οι top makeup προτάσεις για τις γιορτινές εξόδους

Μοναδικά και απόλυτα σαγηνευτικά αποτελέσματα


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσουμε τις γιορτές, αλλά για εμάς, το γιορτινό μακιγιάζ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Ανάμεσα στα οικογενειακά πάρτι, στις αμέτρητες εξόδους, τα δώρα και την ατμόσφαιρα που μυρίζει κανέλα και μέλι σας έχουμε όλα εκείνα τα makeup looks που θα προσθέσουν επιπλέον glitter και λάμψη σε κάθε σας εμφάνιση. Χαλαρώστε, αλλά φροντίστε να «ξεσκονίσετε" και τα πινέλα του μακιγιάζ σας ώστε να κάνετε την κάθε περίσταση ξεχωριστή. Συγκεντρώσαμε όλες τις ιδέες μακιγιάζ που έχουμε αποθηκεύσει και σας καλούμε με τις δοκιμάσετε. Γρήγορες, όμορφες και πιο εντυπωσιακές από ποτέ. 

Έτοιμες για τα Χριστούγεννα; 

Holiday Glam

red-lips-RZAEN.webp
@hungvanngo

Μερικές φορές, χρειάζεται απλώς να ντυθείτε στην πιο festive πλευρά του εαυτού σας, να κάνετε τα χείλη σας κόκκινα, να τοποθετήσετε eyeliner και μια απαλή σκιά ματιών, και είστε έτοιμες. Αυτή η fresh εμφάνιση θα γίνει η δική σας λαμπερή εκδοχή, σε ελάχιστα μόλις λεπτά.

Emerald Eyes

eyeshado.webp
@nikki_makeup

Ο χειμώνας είναι η τέλεια εποχή για να «βουτήξετε» σε πιο πλούσιους τόνους όπως το σμαράγδι, το ζαφείρι και το χρώμα του αμέθυστου. Κρατήστε όλο το υπόλοιπο πρόσωπο ουδέτερο και δώστε επιπλέον χρώμα στα μάτια σας. 

Glitter Wings

glitter-eyes.jpg
@jessicazwu

Αυτά τo υπερβολικά edgy glitter αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό όσο και εύκολο. Δημιουργήστε τη βάση με glitter σκιά, χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι ταινίας για να βγει το τελικό αποτέλεσμα άρτιο. Προσθέστε lip gloss και είστε έτοιμες.

Wine Lips

wine-lips.webp
@ninapark

Εάν αισθάνεστε ότι θέλετε να κάνετε την εμφάνιση σας πιο έντονη αυτές τις γιορτές τότε σας προκαλούμε να αλλάξετε το κλασικό κόκκινο με μια βαθιά απόχρωση μούρων ή κρασιού. Δοκιμάστε ένα υγρό κραγιόν μακράς διαρκείας για να μένει ακίνητο όλη τη νύχτα, ακόμη και κάτω από μια μάσκα.

Popsicle Lips

lips.webp
@lirisaw

Για την πιο φρέσκια εμφάνιση στα χείλη επιλέξτε ένα έντονο κεράσι χρώμα ενώ παράλληλα διατηρείτε το υπόλοιπο σας δέρμα σε natural τόνους. Η δροσερή αυτή εμφάνιση θα δώσει έμφαση στο κάτω μέρος του προσώπου σας και μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το αγαπημένο σας γιορτινό φόρεμα.

Sculpted Blush

blush.webp
@ashleygraham

Παραλείψτε το σκληρό περίγραμμα και χρησιμοποιήστε ρουζ για να σμιλέψετε απαλά το πρόσωπόo σας. Ένα μπρονζέ-ροζ θα προσθέσει διακριτική ζεστασιά και θα σας κάνει να φαίνεστε σαν να ξυπνήσατε μόλις. Επιλέξτε έξυπνα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε και έτσι θα πετύχετε να τελειώνετε με το makeup σε χρόνο...dt!

Snow Globe Eyes

glitter-eyes.webp
@salemmitchell

Αν είστε λάτρεις του glitter και των έντονων αποτελεσμάτων τότε αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να τολμήσετε μια τέτοια εμφάνιση. Μην κάνετε άλλο scroll και απλώς αντιγράψτε αυτό το απόλυτα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. 

Classic Glam

clasic-glitter.webp
@ninapark

Είτε είναι γιορτές, είτε όχι μια κλασική επιλογή στο makeup δε μπορεί ποτέ να σας απογοητεύσει. Επιλέξτε διακριτικές καφέ σκιές, ροζ κραγιόν και άφθονο highlighter. Μάλιστα, οι μαργαριταρένιες φουρκέτες και το updo κάνουν το τελικό look να μοιάζει ακόμη πιο εντυπωσιακό.