fbpixel

Search icon
Search
Οι τάσεις στα κοσμήματα της άνοιξης ανάλογα με το ζώδιό σας
LIFE & CAREER

Οι τάσεις στα κοσμήματα της άνοιξης ανάλογα με το ζώδιό σας

Όλες οι προβλέψεις Απριλίου και ο πολύτιμος λίθος που ταιριάζει στην καθεμιά


Η μόδα στα κοσμήματα της άνοιξης επιζητάει το χρώμα, τη λάμψη και φυσικά τη θηλυκότητα που επιτάσσει η εποχή. Πολύτιμοι λίθοι, sparkling details και φυσικά σύγχρονα designs είναι ανάμεσα στις τάσεις της φετινής σεζόν. Εάν κι εσείς βρίσκεστε στην αναζήτηση ενός διαχρονικού και κομψού κοσμήματος που θα κρατήσετε για πάντα, τότε δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τη συλλογή σας, μαθαίνοντας ποιο κόσμημα σας ταιριάζει ανάλογα με το ζώδιό σας. 

Take a look! 

Κριός 21.3-20.4

Την περίοδο αυτή νιώθετε ιδιαίτερα ικανοί, κι αυτό θα συμβάλει στο να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων με τον καλύτερο τρόπο. Αν κάποιοι προσπαθήσουν να σας πληγώσουν, να είστε σίγουροι ότι δε θα τα καταφέρουν. Ετοιμαστείτε να γοητεύσετε τους γύρω σας με τη δημιουργικότητά σας.


Ταύρος 21.4-20.5

Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου φέρνει σημαντικές αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο, καθώς είτε θα έρθετε πιο κοντά με νέους φίλους είτε θα χρησιμοποιήσετε τις διασυνδέσεις σας για να δικτυωθείτε ακόμη περισσότερο. Ήρθε η στιγμή να βιώσετε την εξέλιξη σε όλους τους τομείς της ζωής σας.


Δίδυμοι 21.5-21.6

Αυτός είναι για εσάς ο μήνας των σχέσεων. Θα περάσετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας, θα καταφέρετε να κατακτήσετε τον ερωτικό σύντροφο που ποθείτε και θα δημιουργήσετε κοινωνικές ευκαιρίες για εσάς. Ο Απρίλης θα κλείσει με μια νότα αισιοδοξίας και χαράς.


Καρκίνος 22.6-22.7

Η άνοιξη σάς δίνει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το σπίτι σας. Οι εντάσεις και οι παρεξηγήσεις βρίσκονται δυστυχώς συνέχεια στο επίκεντρο, γι’ αυτό καλείστε να κρατήσετε τις αποστάσεις σας από αυτές. Τα οικονομικά σας, ωστόσο, βρίσκονται σε ανοδική πορεία.


Λέων 23.7-23.8

Υποδέχεστε έναν απαιτητικό μήνα, γι’ αυτό φροντίστε τον εαυτό σας όσο περισσότερο μπορείτε. Ένα από τα θέματα που σας απασχολούν είναι η ερωτική σας ζωή. Αν αισθάνεστε ότι έχετε μερίδιο ευθύνης, εκφράστε τα συναισθήματά σας. Η αγάπη παίρνει το μέρος σας.


Παρθένος 24.8-22.9

Σίγουρα δεν μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα. Η θετική στάση που θα κρατήσετε απέναντι στα πράγματα θα σας βοηθήσει να αντεπεξέλθετε σε οποιοδήποτε εμπόδιο προκύψει. Θα εξερευνήσετε διαφορετικούς τρόπους διασκέδασης, τους οποίους και θα απολαμβάνετε συχνότερα.


Ζυγός 23.9-22.10

Η σεξουαλική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο κι αποζητάτε κάτι μεταμορφωτικό και πνευματικό, ακόμη και σε περιστασιακές σχέσεις. Το μόνο ερώτημα που σας απασχολεί είναι το αν θα καταφέρετε να χαμηλώσετε τα συναισθηματικά σας τείχη. Μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε την απάντηση.


Σκορπιός 23.10-22.11

Τα άστρα έχουν τόσα πολλά να σας προσφέρουν όσον αφορά στις σχέσεις, αλλά υπάρχει ένας τομέας που χρειάζεται πραγματική δουλειά πριν αναζητήσετε την αγάπη στους άλλους, κι αυτός είναι ο εαυτός σας. Αφιερώστε χρόνο σ’ αυτόν και δείτε θεαματικά αποτελέσματα στα συναισθηματικά σας.


Τοξότης 23.11-21.12

Συμβαίνουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας που θα τις διαχειριστείτε με μεγαλύτερη χάρη αν επικρατεί ηρεμία στο σπίτι. Και όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή, το παν είναι η επικοινωνία. Έφτασε ο καιρός να κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις για το σεξ, οι οποίες θα βοηθήσουν πραγματικά.


Αιγόκερως 22.12-19.1

Τα άστρα σάς ζητούν να καταβάλετε προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής. Μπορεί να είστε αγχωμένοι αυτό το διάστημα, αλλά δε θα βαρεθείτε. Έρχεται περισσότερη δουλειά και θα χρειαστείτε υποστήριξη από φίλους και οικογένεια για να αντεπεξέλθετε.


Υδροχόος 20.1-19.2

Αυτός ο μήνας θα σας υπενθυμίσει τη δύναμη της επικοινωνίας. Θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, κι αυτό μπορείτε να σας δημιουργήσει ενοχές. Παρ’ όλα αυτά, το έχετε ανάγκη και πρέπει να το κάνετε. Δείξτε κατανόηση στα θέλω σας και προχωρήστε.


Ιχθείς 20.2-20.3

Τον Απρίλιο θα συνδεθείτε με τους φίλους σας και μαζί τους θα θυμηθείτε πόσο διασκεδαστική μπορεί να είναι η ζωή. Τα επαγγελματικά σας πάνε από το καλό στο καλύτερο, κι είστε έτοιμοι να απολαύσετε τις οικονομικές απολαβές σας, αποκτώντας εμπειρίες.

Find out more: Κοσμήματα Lito και Link Jewellery