fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

amazon-x-solange-azagury-partidge-accessories-1020151-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Πιο hot δεν γίνεται. Τα περίφημα δαχτυλίδια της Solange Azagury τα Hotlips επιτέλους έφτασαν στην πόλη μας στο κατάστημα Link Jewellery και είναι ζουμερά και πολυπόθητα όσο ποτέ άλλοτε. Σε διάφορα χρώματα και μεγέθη για όλα τα δάχτυλα είναι το απόλυτο trend και έχει φανατικές οπαδούς σε όλο τον κόσμο, ενώ οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι ατελείωτοι και όλοι υπέροχοι . Και να μην ξεχνιόμαστε είναι το απόλυτο δώρο για τις γιορτινές μέρες που καταφθάνουν.

Not

shutterstock-1368974066.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Η μόδα θέλει τόλμη, φαντασία και διαρκή ανανέωση. Ένα δημιουργικό mix & match από παλιά και νέα κομμάτια στην γκαρνταρόμπα ή στην κοσμηματοθήκη σας είναι απαραίτητη κάθε τόσο για να γεννάει νέους συνδυασμούς και καινούριες προκλήσεις. Οι εμφανίσεις που επαναλαμβάνονται χωρίς έμπνευση και διάθεση καταντούν βαρετές για όλους.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

p4di3nb2jlrq2s5bdtg3nt25la.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Κακά τα ψέματα, όλοι μας έχουμε την τάση να διαμορφώνουμε άποψη για ανθρώπους και καταστάσεις που δε μας αφορούν. Ειδικά όσον αφορά στους διάσημους celebrities, είναι εντυπωσιακό το πόσο εύκολη μοιάζει η οποιαδήποτε κρίση, γι' αυτό κι είναι σημαντικό το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα πολλά από αυτά τα διάσημα πρόσωπα πήραν την απόφαση να μοιραστούν τη δική τους αλήθεια. Προσωπικά, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ. Θεωρώ πως είναι χρήσιμο να διαβάσει κανείς ένα βιβλίο ή να δει ένα ντοκιμαντέρ γύρω από τη ζωή αυτών των προσώπων, χωρίς -ωστόσο- να μπει και ο παράγοντας ίντριγκα σε όλο αυτό. Το ντοκιμαντέρ του David Beckham κι αυτό του Luis Figo, ήταν τα δύο που είδα εγώ πιο πρόσφατα και μπορώ να πω, ότι τα συστήνω ανεπιφύλακτα στους football-lovers κι όχι μόνο...

Not

british-royals-easter-1.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Βέβαια, υπάρχει και η άλλη πλευρά... Πραγματικά, δεν μπορώ να αντιληφθώ για ποιο λόγο υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Ή μάλλον, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο κόσμος... διψάει για σκάνδαλα και προσπαθεί με κάθε τρόπο να μάθει τι κρύβεται πίσω από αυτά τα πρόσωπα. Από τον William, την Kate, τον βασιλιά Κάρολο και όλους τους άλλους. Πριν από μερικές ημέρες, κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο, με τίτλο "Endgame" κι ήδη, έχει ξεκινήσει ένας νέος... χορός δημοσιευμάτων, γύρω από τους royals. Τι προσφέρει όλο αυτό και γιατί πρέπει πάντα να πιστεύουμε ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται;

Μάρα Γρηγοριάδου

Hot

shutterstock-2115971435.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Ως proud Gen Z το scrolling στο Tik Tok αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μου. Μεταξύ των χρήσιμων ή και απλώς διασκεδαστικών video που βλέπω κατά τη διάρκεια της κύλισής μου στην εφαρμογή, αυτά που έχω ξεχωρίσει είναι αυτά με τις αναμνήσεις από τον χρόνο που πέρασε. Θεωρώ ότι αξίζει να αγκαλιάσουμε όλες τις στιγμές, όμορφες και άσχημες από το 2023 και με τα συγκινητικά αυτά Tik Tok, οι χρήστες του κάνουν ακριβώς αυτό.

Not

shutterstock-1795552729.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Από την άλλη κάτι που παρατηρώ πολύ συχνά είναι ότι ο κόσμος, χάρη στο δικαίωμα της έκφρασης, νιώθει ότι μπορεί να εκφράσει το οτιδήποτε σε αυτές τις εφαρμογές. Από πλευράς μου, θεωρώ σοφό και καλύτερο για την ψυχική μας υγεία να προστατεύουμε τον εαυτό μας και να λαμβάνουμε με μια πιο κριτική ματιά αυτά που βλέπουμε κατά την κύλισή μας.

Χρύσα Σιμώνη

Hot

screenshot-2023-12-01-at-44657-pm.png
Sandy Liang
Βαθμολογία: 10/10

Ορισμένες από τις μεγαλύτερες καμπάνιες του 2023 έχουν παρουσιάσει χαριτωμένα σκυλάκια, ως τα νέα it-girls. Μερικά από τα brands συμπεριλαμβάνουν τις Burberry, Aries και Crocs, συμβολίζοντας μια θετική συσχέτιση μεταξύ ψυχικής υγείας και ζώων. Εν τω μεταξύ, για την Burberry και τη Sandy Liang x Little Beast οι χνουδωτοί φίλοι που πρωταγωνίστησαν στην καμπάνια προσέθεσαν στη συνολική αίσθηση της θαλπωρής και της άνεσης, απεικονιζόμενοι με πολυτελή items. Λατρεύω τα σκυλάκια και ειλικρινά οι συγκεκριμένες καμπάνιες μου φτιάχνει τη διάθεση!

Not

matthew-m-williams.jpg

Ο Matthew Williams πρόκειται να αποχωρήσει από τον Givenchy μετά από τρεισήμισι χρόνια ως δημιουργικός διευθυντής του. Ο Αμερικανός σχεδιαστής έγινε γνωστός για την υψηλή αισθητική του streetwear που συνδυάζει κομψή ραπτική με μεταλλικές πινελιές εμπνευσμένες από τα χρηστικά αντικείμενα. Το καθιστώ στα not επειδή η συνεχόμενη εναλλαγή των creative directors της γενιάς μας έχει αρχίσει να δημιουργεί ένα χάος, αφαιρώντας από το κάθε brand το χαρακτήρα του.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

300x250-0rAJY.png

Βαθμολογία: 10/10

Κοντεύουν Χριστούγεννα και τι πιο όμορφο από το να σκορπίσουμε χαρά και να δημιουργήσουμε χαμόγελα στους ανθρώπους γύρω μας και ιδίως σε όσους το έχουν ανάγκη. Αυτό που έμαθα αυτήν την εβδομάδα και μπορώ να πω πως με συγκίνησε είναι πως το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, το Smile Bazaar από 1 έως 10 Δεκεμβρίου 2023 στο περίπτερο 6 της ΔΕΘ- Helexpo. Το Bazaar - θεσμός, έχοντας σημειώσει μεγάλη επιτυχία τα προηγούμενα χρόνια στην Αθήνα, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και επιφυλάσσει μεγάλες προσφορές, εκπλήξεις και μία ολοκληρωμένη αγοραστική εξόρμηση που καλύπτει κάθε ανάγκη. Όλες οι εταιρίες προσφέρουν δωρεάν τα είδη τους, προκειμένου να στηρίξουν το πολύπλευρο έργο του Οργανισμού, ενώ το σύνολο των εσόδων του Smile Bazaar θα ενισχύσει τις εξειδικευμένες και ολιστικές δράσεις που υλοποιεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» πανελλαδικά, εδώ και τρεις δεκαετίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι, χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη και προσφορά του κόσμου, στα 28 χρόνια δράσης του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στήριξε αποτελεσματικά 2.055.586 ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειές τους που βρίσκονται σε ανάγκη ή κίνδυνο.

Not

shutterstock-1165332937.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Δε μου αρέσει η δικαιολογία πως επειδή είναι Χριστούγεννα πρέπει να προσφέρουμε αγάπη και να δείχνουμε την ευαισθησία μας στον κόσμο. Πολύ απλά γιατί θεωρώ πως αυτό πρέπει να μας γίνει μάθημα όλο τον χρόνο και όχι μόνο την περίοδο των γιορτών. Πρέπει να μάθουμε να σεβόμαστε και να στεκόμαστε δίπλα στους ανθρώπους ανεξαρτήτως εποχής. Να προσφέρουμε απλόχερα την αγάπη μας, χωρίς να νιώθουμε την ανάγκη να το μοιραστούμε δημόσια. Να γίνουμε λίγο καλύτεροι - ο καθένας με τον τρόπο που μπορεί. Μόνο έτσι αυτός ο κόσμος θα αλλάξει και η αγάπη, τελικά, θα καταφέρει να νικήσει.