fbpixel

Search icon
Search
Οι στάσεις μας στα «καταφύγια» ομορφιάς κι ευεξίας στη Θεσσαλονίκη για το απόλυτο makeover
EDITORS' CHOICE

Οι στάσεις μας στα «καταφύγια» ομορφιάς κι ευεξίας στη Θεσσαλονίκη για το απόλυτο makeover

Οι θεραπείες ομορφιάς, αναζωογόνησης κι ευεξίας που επιλέγουμε λίγο πριν τις διακοπές


Διακοπές... Η λέξη που μέσα της κρύβονται όλα τα νοήματα του καλοκαιριού μας. Ανέμελες ώρες στην παραλία, στις βόλτες, στα δείπνα με φίλους και σε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης. Όσο εμείς προετοιμαζόμαστε για ξεχωριστές αποδράσεις κάτω από τον ήλιο, το ίδιο πρέπει να κάνει και το δέρμα και ο οργανισμός μας. Και ναι, το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να εκμεταλλευτούμε τον ελεύθερο χρόνο και να κάνουμε ένα beauty makeover, στοχεύοντας στην πλήρη αναζωογόνηση, μέσα από εξελιγμένες θεραπείες ομορφιάς και εξειδικευμένα προγράμματα ευεξίας. 

Παρακάτω, σας συστήνουμε τα καλύτερα «καταφύγια ομορφιάς» της Θεσσαλονίκης για μία ολιστική ανανέωση σε σώμα και πρόσωπο!  

Αδυνάτισμα και Σύσφιξη Σώματος

στο AESTHEA Beauty Spa


22-I2fzj.jpg

Εάν βρίσκεστε σε αναζήτηση της ιδανικότερης last-minute θεραπείας που θα σας προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα σμίλευσης σώματος και αδυνατίσματος, και μόνο σε μία συνεδρία, τότε η θεραπεία Morpho Designer, η οποία συνδυάζει τρεις μεγάλες αισθητικές δράσεις σε ένα πρωτόκολλο: αδυνάτισμα, σύσφιξη και όμορφο δέρμα είναι αυτό που ψάχνετε. Η συγκεκριμένη θεραπεία διαμορφώνει ένα ονειρεμένο περίγραμμα σιλουέτας και επαναφέρει την όψη του τέλειου δέρματος. Για εσάς που μπορεί να έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας υπάρχει και το πακέτο των 3 συνεδρίων, η οποία έχει ως αποτέλεσμα τον πλήρη ανασχηματισμό της σιλουέτας με μείωση όγκου στην περιοχή της κοιλίας, των γοφών και των μηρών μέχρι και – 8%. Φυσικά, το AESTHEA Beauty Spa διαθέτει μοναδικές υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας, όπως μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος, αποτρίχωση και περιποίηση νυχιών.

Info: Μητροπολίτου Ιωσήφ 20, τηλ.: 2310 222 981, www.aesthea.gr


Καλλυντική θεραπεία

στο Derma Act


22-VxgAk.jpg

Ποια δεν λαχταρά μια υγιή και λαμπερή επιδερμίδα κατά τη διάρκεια των διακοπών της; Γι' αυτό και σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα να γνωρίσετε τον κόσμο της Augustinus Bader, όπου η επιστήμη και η ομορφιά συνδυάζονται για να δημιουργήσουν μια πραγματικά πολυτελής εμπειρία δέρματος. Μια από τις αγαπημένες σειρές των διασημοτήτων και των influencers, τα προϊόντα της Augustinus Bader που θα βρείτε στο Derma Act σαγηνεύουν με την ικανότητά τους να μεταμορφώνουν, να αναπλάθουν και να αναζωογονούν. Κλείστε το ραντεβού σας για μια περιποίηση προσώπου ή και σώματος με τα επιτυχημένα και μοναδικά στο είδος τους beauty products και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών να επαναφέρουν τη λάμψη, τη νεότητα και την σφριγηλότητα στην επιδερμίδα σας. Α must-do! 

Info: Μητροπόλεως 37, τηλ.: 231 600 1212, derma-act.gr


Αντιμετώπιση της Φωτογήρανσης & Μεσοθεραπεία

στη Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Έλενα Ραδοπούλου


shutterstock-2296804095.jpg

H Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος Έλενα Ραδοπούλου μοιράζεται συχνά μαζί μας τα οφέλη των πιο σύγχρονων και καινοτόμων θεραπειών για το πρόσωπο, αλλά και το σώμα, που υπάρχουν στη φαρέτρα των ειδικών της αισθητικής ιατρικής. Εξαιτίας της συνεχής έκθεσης στον ήλιο τους καλοκαιρινούς μήνες, η πρόκληση της φωτογήρανσης - που εκδηλώνεται με ρυτίδες, δυσχρωμίες και απώλεια ελαστικότητας - είναι γεγονός. Η ίδια λοιπόν, συνιστά αποτελεσματικές θεραπείες με laser, όπως το fractional, που ανανεώνουν το δέρμα και βελτιώνουν την υφή και τον τόνο του. Την ίδια στιγμή η θεραπεία της μεσοθεραπείας που μπορείτε να πραγματοποιήσετε στο ιατρείο της ενισχύει τη νεανική εμφάνιση, βελτιώνοντας την υφή και τον τόνο της επιδερμίδας και προάγοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, προσφέροντας λαμπερή εμφάνιση.

Info: Παλαιών Πατρών Γερμανού 2, τηλ.: 2310272255, @elenarado.dermatology


Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας 

στη Dr. Γιολάντα Πεπέ


shutterstock-2070949424.jpg

Η Dr. Γιολάντα Πεπέ μας συστήνει συχνά τα πιο περιζήτητα και επίκαιρα beauty treatments στον κόσμο της Αισθητικής Ιατρικής, τα οποία εμπιστεύονται και προτείνουν οι πλαστικοί με κλειστά μάτια. Με αφορμή τους καλοκαιρινούς μήνες και την επιθυμία μας να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας φέτος στην παραλία, δεν έχουμε παρά να μην στρέψουμε την προσοχή μας στην καταπολέμηση της επίμονης κυτταρίτιδας, που ταλαιπωρεί πολλές από εμάς. Η θεραπεία Endermologie ® της LPG λοιπόν, είναι ο απόλυτος σύμμαχος ενάντια στην κυτταρίτιδα. Είναι πηγή ζωής και ανανέωσης. Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνουμε είναι αδυνάτισμα, καθώς ενεργοποιεί τον μεταβολισμό των λιποκυττάρων, σύσφιξη, ενώ την ίδια στιγμή αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες (τη φλούδα πορτοκαλιού), βοηθά στην αποβολή τοξίνων, αντιμετωπίζει τις κατακρατήσεις και βελτιώνει το κυκλοφορικό. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. Επιπλέον, συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.

Info: Αγίας Σοφίας 37, τηλ.: 2310 287800, 2310 275050 | Ίωνος Δραγούμη 4 & Ρογκότη 3, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 287100, giolantapepe.gr


Θεραπευτική και Χαλαρωτική Τελετουργία Σπα

στο Idolo Spa


xoris-titlo.jpg

To Idolo Spa -που πλέον μας συστήνεται σε νέα διεύθυνση στη Μητροπόλεως 85- είναι ένας μοναδικός χώρος ευεξίας και αναζωογόνησης, εκεί που ο χρόνος σταματά και η ομορφιά και η σωματική και πνευματική ευημερία μπαίνουν σε προτεραιότητα. Εάν θέλετε να χαλαρώσετε απόλυτα και να μπείτε σε mood καλοκαιρινών διακοπών με τον καλύτερο τρόπο, τότε δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το Idolo για μια αξέχαστη spa day. Τα spa rituals του αποσκοπούν στην αποβολή του στρες και της έντασης καθώς και στην προαγωγή της εσωτερικής αρμονίας, ενώ χαρίζουν μια μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης σώματος και προσώπου. Παράλληλα, ανακαλύψτε τις υπέροχες θεραπείες απολέπισης σώματος, που έχουν πολλαπλά οφέλη καθώς απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα και απελευθερώνουν τους φραγμένους πόρους, αφήνοντας την επιδερμίδα λαμπερή και ενυδατωμένη. Επιλέξτε ανάμεσα σε θεραπείες απολέπισης με θαλάσσια στοιχεία, με κομμάτια Bamboo και εκχύλισμα από πράσινο τσάι, με βιταμίνη C, με σπόρους παπάγιας, με έλαιο Argan, με μπαχαρικά, με βιταμίνη C και πολλά άλλα στοιχεία. Απολαύστε περίδεση σώματος με πρωτεΐνες μεταξιού, με «χρυσό φύκι» και άλλα στοιχεία που θα ξεκουράσουν την επιδερμίδα σας και θα την κάνουν να λάμπει!

Info: Μητροπόλεως 85, τηλ.: 231 601 0685, www.idolosalon.gr


Ολιστικό πρόγραμμα ευεξίας & αυτό-φροντίδας

στην Personal Wellness


gu2t.jpg

Μπορεί η περίοδος πριν τις διακοπές να φαντάζει ιδανική για άμεση αναζωογόνηση και ανανέωση, παρόλα αυτά δεν πρέπει να αμελούμε τη φροντίδα της συνολικής μας υγείας. Η Personal Wellness είναι εδώ για να μας παρέχει εξατομικευμένες θεραπείες, διαγνώσεις και προγράμματα που θα συμβάλλουν, τόσο στην καλύτερη σωματική όσο και στην ψυχική μας υγεία. Εκεί, μπορείτε να βρείτε διάφορες υπηρεσίες ευεξίας, με μια από τις σημαντικότερες τον έλεγχο του μικροβίωματος του εντέρου. Επιτύχετε την καλύτερη δυνατή εκδοχή του εαυτού σας, κάνοντας το ειδικό τεστ που προσφέρει η Personal Wellness, το οποίο έχει στόχο να ελέγξει την κατάσταση του εντερικού μικροβιώματος σας.

Θυμηθείτε ότι το εντερικό μικροβίωμα επηρεάζει τις λειτουργίες του σώματός μας και διατηρεί την υγεία. Το 80% του ανοσοποιητικού συστήματος βρίσκεται στο έντερο. Το μικροβίωμά του υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού. Επίσης, σχετίζεται με τη διάθεση, το άγχος και την ψυχική υγεία, καθώς μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της υγείας του εντέρου και της κατάθλιψης. Μην ξεχνάτε, ότι τα βακτήρια του εντέρου υποστηρίζουν την πέψη και το μεταβολισμό. Έτσι, μπορούν να σας βοηθήσουν και στην απώλεια βάρους. Τέλος, ένα ισορροπημένο εντερικό μικροβίωμα μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των επιπέδων ενέργειας και την βελτίωση του ρυθμού αποκατάστασης.

Info: Εθνικής Αντιστάσεως 8, τηλ. 2311 119 200, www.personalwellness.health, Facebook:PersonalWellness, Instagram: @personalwellness.health, LinkedIn:Personal Wellness Grp