fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

332238385-1329711297876714-8564914373907202638-n.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Πολύχρωμη και καταπληκτική: Η "De-Coated" είναι η capsule συλλογή που μόλις παρουσιάστηκε στη Fashion Week του Μιλάνου και αναμένεται να μας πάρει τα μυαλά. Η νέα &Co.llaboration της MAX&Co. με την Anna dello Russo, μιας δημοφιλούς γυναίκας-fashion icon παγκοσμίως, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο 2023. Μεταδίδει κέφι χρώματα και την αστείρευτη ενέργεια της ADR που έχει τη μόδα στο DNA της.

Not

333143420-734352821741744-344126261942772480-n.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Η υπερβολή της μόδας που πολλές φορές μας σοκάρει με άσχημο και αποκρουστικό τρόπο. Είναι πολλά τα παραδείγματα ειδικά στην εποχή που διαδραματίζονται οι fashion weeks. Για να εντυπωσιάσεις και να κεντρίσεις τα βλέμματα δεν χρειάζεται πάντα να «ακουμπάς» τα άκρα. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

331434049-773055861198674-4001226728413939558-n.webp

Βαθμολογία: 10/10

Η Θεσσαλονίκη είναι γεμάτη από υπέροχες γευστικές απολαύσεις για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αυτήν που ξεχώρισα όμως την εβδομάδα που μας πέρασε είναι το Tea Brunch του Garcon Brasserie. Αν είστε λάτρεις τόσο του τσαγιού όσο και του «δεκατιανού» θα λατρέψετε αυτήν την πεντανόστιμη επιλογή. Με θέα τη θάλασσα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε μία μεγάλη ποικιλία σε τσάι σε συνδυασμό με μία υπέροχη σύνθεση από αλμυρές και γλυκές γεύσεις. Σ' αυτήν την tea experience είναι όλα τόσο προσεγμένα από την υπέροχη ομάδα του Garcon που μέχρι και τα φλυτζάνια του τσαγιού σε μπλε ή ροζ αποχρώσεις θα σας ξετρελάνουν. Το Σαββατοκύριακο αποτελεί την ιδανική ευκαιρία για να το δοκιμάσετε. 

Not

aab321cf5801ad973201288600f29f34.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Ο τομέας της γαστρονομίας έχει αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα. Το ένα επιτυχημένο εστιατόριο διαδέχεται το άλλο με εξαιρετικές γεύσεις. Παρόλα αυτά παρατηρώ ότι υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν καμία σχέση με τον συγκεκριμένο κλάδο αλλά προσπαθούν πάση θυσία να ενταχθούν σ' αυτόν. Είναι καλό ο καθένας να ασχολείται με όσα ξέρει γιατί αλλιώς η αποτυχία δεν είναι πολύ μακριά. 


Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

felix-m-dorn-9ndxwqoznj4-unsplash-281TN.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μεγαλώνοντας, μπαίνουμε όλοι μας σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο ζωής. Η καθημερινότητά μας αποκτά σταθερές συνήθειες, τα περισσότερα πράγματα γίνονται βάσει προγράμματος, είναι όλα -θεωρητικά- τακτοποιημένα. Μέσα σε όλα αυτά -ωστόσο- χάνουμε τον πραγματικό εαυτό μας. Ξεχνάμε τι πραγματικά θέλουμε, τι πραγματικά χρειαζόμαστε. Με αφορμή ένα ταξίδι που έκανα πρόσφατα στο εξωτερικό, μετά από πάρα πολύ καιρό είναι η αλήθεια -το τελευταίο ακυρώθηκε λόγω covid19- συνειδητοποίησα πως ξεκάθαρα ανήκω στη συγκεκριμένη κατηγορία. Ας σταματήσουμε να βάζουμε εμπόδια εμείς οι ίδιοι στους εαυτούς μας κι ας κάνουμε επιτέλους αυτά που έχουμε ανάγκη. Αν το θέμα σας είναι η δουλειά, συζητήστε το, τολμήστε να ζητήσετε ό,τι δικαιούστε. Αν είναι οικονομικό, ένας σωστός προγραμματισμός είναι κομβικός. Αν το πρόβλημά σας είναι η παρέα, θα πρέπει να ξέρετε πως μπορείτε να ταξιδέψετε και μόνοι σας. Μην περιμένετε να γίνουν από μόνα τους όλα όπως τα θέλετε. Παλέψτε, προσπαθήστε και το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

Not

ryoji-iwata-ibavuzsjjto-unsplash-1.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Με αφορμή και τα παραπάνω, καταλήγω στο συμπέρασμα πλέον πως οι περισσότεροι από εμάς -όσο κι αν δεν το πιστεύουμε- φοβόμαστε πολλές φορές να κάνουμε αυτά που πραγματικά θέλουμε. Αρνούμαστε να έρθουμε αντιμέτωποι με τις σκέψεις και τα «θέλω» μας. Διστάζουμε να εμπιστευτούμε έναν ειδικό, όταν ξεκάθαρα δυσκολευόμαστε να διαχειριστούμε το άγχος και το έντονο στρες. Δε βάζουμε ένα τέλος σε προβληματικές σχέσεις, δεν παίρνουμε κρίσιμες αποφάσεις για την επαγγελματική μας καριέρα. Ο χρόνος -ωστόσο- είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που έχουμε και μάλλον, έφτασε η στιγμή να κάνουμε ένα restart και να τολμήσουμε...

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μια προσωπικότητα, η οποία διακρινόταν για το σθένος, την αστείρευτη δύναμη και τα αγνά συναισθήματα αγάπης. Ο Ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, θα είναι πάντα χαραγμένος στις μνήμες μας, όπως και ο αλτρουισμός και η μεγάλη γενναιοδωρία του. Πριν τρεις ημέρες, η οικογένειά του παρέδωσε για πέντε χρόνια τα μετάλλια και τα προσωπικά του αντικείμενα στο Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας.

Η ανεκτίμητη αυτή δωρεά θα τοποθετηθεί στην ειδικά διαμορφωμένη προθήκη που δημιουργήθηκε στην αίθουσα «Αθήνα 2004», ως ένδειξη τιμής στα επιτεύγματα του, δίπλα σε σημαντικά αναμνηστικά από την Ολυμπιάδα του 2004 που αποτέλεσε σταθμό για την σύγχρονη Ελληνική ιστορία. Τα αργυρά μετάλλιά του, σε συνέχεια της συγκινητικής του επιθυμίας, δημοπρατήθηκαν και τα έσοδα δόθηκαν σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς για παιδιά.

Αλέξανδρε, θα είσαι πάντα στις καρδιές μας...

Not

shutterstock-1125868172.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Ποτέ δεν ήμουν υπέρ της βίας, είτε αυτή είναι σωματική, λεκτική ή συναισθηματική. Ειδικά σε ό,τι αφορά το ποδόσφαιρο, τα πράγματα γίνονται πάντα ακόμη πιο ωμά, όπως και οι αντίστοιχες επιθέσεις. Πριν δύο ημέρες, διάβασα για την περίπτωση του τερματοφύλακα της Σεβίλλης, ο οποίος ενεπλάκη σε άγριο ξυλοδαρμό με οπαδό της αντίπαλης ομάδας. Μέχρι πότε η προβολή ισχύος θα πρωταγωνιστεί στα γήπεδα;

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

gabby.webp

Βαθμολογία: 9/10

Λατρεύω τα podcasts γιατί είναι ο πιο εύκολος και ανώδυνος τρόπος να πάρεις πληροφορία χωρίς να προσπαθήσεις. Ούσα παράλληλα λάτρης του spirituality ένα από τα αγαπημένα μου είναι αυτό της Gabby Bernstein, της manifestation guru που δεν έχει μόνο να δώσει πληροφορία για αυτό που όλοι αποκαλούν οραματισμό αλλά είναι μια γενική πηγή νέας γνώσης. Ασχολείται με όλα όσα απασχολούν το σύγχρονο άνθρωπο και δίνει λύσεις μέσω του να ψάξουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. H Gabby, αν της δώσετε τον απαραίτητο χρόνο και προσοχή θα σας μυήσει εύκολα σε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την πνευματικότητα. Και να σας πω και ένα μυστικό; Όταν ξαναδιαβάσετε ή ξαναακούσετε αυτά που λέει, τότε μαγικά θα εμφανιστούν μέσα από τις ίδιες γραμμές διαφορετικά μηνύματα. Είστε έτοιμοι;

Not

seismos-tourkia-panoramiki-katastrofi-0.jpg

Βαθμολογία: 0/10

Νέες σεισμικές δονήσεις έπληξαν τη γειτονική Τουρκία. Δύο εβδομάδες μετά τον πρώτο καταστροφικό σεισμό στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία που σύμφωνα με τους τελευταίους υπολογισμούς έχει προκαλέσει το θάνατο σε περισσότερους από 47.000 ανθρώπους, οι νέες δονήσεις έδειξαν πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πιο συγκεκριμένα στη νότια επαρχία Χατάι σημειώθηκε η σεισμική δόνηση, μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως σκοτώθηκε ένας πολύ μικρότερος αριθμός ανθρώπων. Στέλνουμε όλη μας τη θετική ενέργεια και ελπίζουμε η καταστροφή να σταμάτησε εδώ.