fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

wednesday-s1-e4-00-34-26-18r-1671050474.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τον τελευταίο καιρό επικρατεί μία φρενίτιδα στα social media με τη σειρά του Netflix, Wednesday, σκηνοθετημένη από τον Tim Burton, η οποία αφορά την Wednesday Addams της οικογένειας Addams. Όλη αυτή η υπερπροβολή μου κίνησε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον κι έτσι αποφάσισα να την παρακολουθήσω παρόλο που δεν είμαι λάτρεις αυτού του είδους. Προς μεγάλη μου έκπληξη, ενθουσιάστηκα. Η σειρά με συνεπήρε και περιμένω την δεύτερη σεζόν με ανυπομονησία. Για όσους δεν γνωρίζουν το Wednesday έχει χαρακτηριστεί ως ένα μοναδικό μείγμα φαντασίας-τρόμου-μυστηρίου-κωμωδίας - αλλά έχει περιγραφεί πρώτα και κύρια ως μια σειρά ενηλικίωσης. Η πρώτη σεζόν των 8 επεισοδίων ακολουθεί τα χρόνια της Wednesday Addams ως μαθήτριας στην Ακαδημία Nevermor. Η πρωταγωνίστρια Jenna Marie Ortega υποδύεται εξαιρετικά τον ρόλο της. Αν δεν το έχετε δει μέχρι τώρα το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι η ιδανική ευκαιρία. 

Not

emily-in-paris-113022-1-166a45333c2a4ddbb1f579e92c095724.jpg

Βαθμολογία: 6/10

Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούσα για να δω τον τρίτο κύκλο της σειράς Emily in Paris. Παρόλα αυτά μπορώ να πω πως ολοκληρώνοντας τον δεν μου άφησε θετικό πρόσημο. Ενώ για ακόμα μια φορά το σκηνικό και το styling μας «ταξίδεψε» η πλοκή ήταν σαν να μην έβγαζε νόημα. Από την αρχή γνωρίζαμε πως ήταν μία πιο χαλαρή υπόθεση σε σχέση με άλλες αλλά αυτήν τη φορά τα πράγματα ήταν αρκετά εκτός πραγματικότητας. 

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

artur-tumasjan-kzsnmn4vxr8-unsplash.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Ένα από τα πράγματα που στερηθήκαμε όλοι μας σε σημαντικό βαθμό τα τελευταία χρόνια, είναι τα ταξίδια. Σταματήσαμε να οργανώνουμε διάφορες εξορμήσεις, να εξερευνούμε νέα μέρη, να γνωρίζουμε διάφορες κουλτούρες. Μήπως -λοιπόν- ήρθε η ώρα να το κάνουμε ξανά; Βρείτε τους προορισμούς που σας ταιριάζουν, είτε είναι στην Ελλάδα, είτε στο εξωτερικό, ετοιμάστε την travel-bag σας και δημιουργήστε τις δικές σας εμπειρίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό και χαλαρωτικό... Have fun!

Not

kelly-sikkema-1tlgfppfdza-unsplash.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Είναι ωραίο να θέτει κανείς συγκεκριμένους στόχους στη ζωή του, είναι ωραίο να έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του και να δουλεύει/προσπαθεί, με φόντο τις δικές του ιδέες. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αισθάνομαι πως όλη αυτή η ανάγκη για νέους στόχους, για νέα ξεκινήματα, για νέα πράγματα, δημιουργεί ένα extra άγχος σε όλους μας, που μάλλον φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Ίσως αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας είναι λιγότερα "πρέπει". Ίσως έτσι θα κυλούν όλα πιο ομαλά κι εμείς, να απολαμβάνουμε την κάθε στιγμή όπως της αξίζει.

Ελένη Παπαστεργίου

Hot

752133-00A3h.jpg
Βαθμολογία: 9/10

Επιτέλους η ημέρα έφτασε! Μια πολυαναμενόμενη βιογραφική ταινία για μια από τις αγαπημένες μου stars. Η προσωπική και επαγγελματική διαδρομή της Whitney Houston αποδείχθηκε ότι δεν ήταν μια εύκολη υπόθεση. Η ταινία "I wanna dance with somebody" κυκλοφόρησε και επίσημα στους κινηματογράφους και είμαι έτοιμη να την απολαύσω, έχοντας, βέβαια, υψηλές προσδοκίες. Τη σκηνοθεσία έχει επιμεληθεί η Kasi Lemmons, το σενάριο γράφτηκε από τον υποψήφιο για Oscar, Anthony McCarten του Bohemian Rhapsody και παραγωγή του μυθικού μουσικού παραγωγού Clive Davis. Η νεαρή ηθοποιός, βραβευμένη με βραβείο BAFTA, Naomi Ackie, πιστεύω ότι μπορεί να τα καταφέρει να ενσαρκώσει το ρόλο της και να κατακτήσει το χειροκρότημά μας με αξιοπρέπεια.

Not

753631-1.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Mια εξίσου πολυαναμενόμενη ταινία, που θέλω να την παρακολουθήσω, Το φιλμ "Whale", βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο του Samuel D. Hunter, αφορά σε έναν ερημίτη καθηγητή αγγλικών που πάσχει από σοβαρή παχυσαρκία. Ο ίδιος προσπαθεί να συνδεθεί ξανά με την αποξενωμένη κόρη του, σε μία τελευταία απόπειρα να εξιλεωθεί. O αγαπημένος, Brendan James Fraser, ενσαρκώνει τον κεντρικό ήρωα και χαίρομαι για τη συγκεκριμένη επιλογή. Το στοιχείο που δεν μου άρεσε καθόλου, παρόλο που αποτελεί πάντα μια «πιπεράτη» είδηση, είναι η αποκάλυψη της εναλλακτικής option του πρωταγωνιστή. Με την κυκλοφορία της ταινίας, τα περισσότερα tabloids ανέφεραν το όνομα του James Corden με τίτλους όπως «παραλίγο πρωταγωνιστής». Συμβαίνει πάντα, αλλά για μένα είναι μια κίνηση αγένειας, που εκθέτει παραγωγούς και τη διανομή, παρόλο που πουλάει, φυσικά, πολύ.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

6178a8ca-9da5-422c-a9b7-f9f55c1d4fed.png

Βαθμολογία: 10/10

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα «αποτελούν προϊόν κλοπής» αναφέρει το υπουργείο Πολιτισμού σε ανακοίνωσή του. Η ανακοίνωση εκδόθηκε αφού δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συζητήσεις και επικείμενη συμφωνία με το Βρετανικό Μουσείο. Αν κάτι τέτοιο ισχύσει τότε ολόκληρες γενιές πολιτών του κόσμου θα δουν κάτι που δεν πίστευαν πως θα επιτευχθεί. Μπορεί, λοιπόν, να θεωρώ πως είμαστε μακριά από μια τέτοια απόφαση αλλά πάντα η αναφορά τέτοιον θεμάτων μας θυμίζει πως τίποτα δεν έχει ξεχαστεί.

Not

ad7d81b0-a9e2-43af-a637-24e712225f40.png
Βαθμολογία: 5/10
Στην Ελληνική τηλεόραση γίνεται συνεχώς συζήτηση για τα θέματα ενέργειας στην Ευρώπη. Με κάθε ευκαιρία παρέχονται συνεντεύξεις πολιτών και πολιτικών που μιλούν για την κακή κατάσταση, τις αυξημένες τιμές αλλά και για όλα όσα μπορούν να "χτυπήσουν" στο βάθος της ψυχής των Ελλήνων που καθημερινά παλεύουν για τη δική τους επιβίωση, με τις αυξημένες τιμές. Παρόλα αυτά κανείς δε μιλάει για τα βοηθήματα των κρατών και για τη διαφορετική οπτική αλλά και για τη διαφορετική οικονομική κατάσταση Γερμανών και λοιπών ευρωπαίων. Όχι, τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο παρουσιάζονται αλλά λίγοι είναι σε θέση να το καταλάβουν. Όλοι ακούν και βλέπουν μέχρι εκεί που φτάνει η δική τους αντίληψη.