fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

w-costa-navarino-beach-experience.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Marriott International Inc και η ΤΕΜΕΣ Α.Ε. ανακοίνωσαν την είσοδο των W Hotels Worldwide στην Ελλάδα, με τη λειτουργία του πρώτου W στην Costa Navarino. Το νέο ξενοδοχείο W Costa Navarino αναμένεται να ανοίξει το καλοκαίρι του 2022 και θα αποτελέσει τη νεότερη προσθήκη στην αλυσίδα των W Escapes στην Ευρώπη, μετά από την Ισπανία, την Ελβετία και την Πορτογαλία. Το W Costa Navarino θα βρίσκεται στο Navarino Waterfront, τη νέα περιοχή ανάπτυξης της Costa Navarino στη Μεσσηνία, σε μία παραθαλάσσια έκταση 130 στρεμμάτων.

Not

shutterstock-557897632-1.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Από την άλλη πλευρά, αισθάνομαι πολλές φορές πως η χώρα μας δεν εξελίσσεται στον τομέα των υποδομών και της αρχιτεκτονικής, παρά το γεγονός πως δεν είναι λίγοι αυτοί που προσπαθούν για το αντίθετο. Είναι σημαντικό να δούμε την Ελλάδα μας να ξεχωρίζει σε παγκόμσιο επίπεδο, διατηρώντας την απερίγραπτη ομορφιά της και όλα όσα έχουν διασωθεί από το μακρινό παρελθόν.

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

imported-lrxgwvmpfegrtj5uzhoc.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Σε μία στρατηγικής σημασίας συνεργασία προχώρησε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, υπογράφοντας σύμφωνο συνεργασίας με την πασίγνωστη εταιρία καλλυντικών ΚΙΚΟ Milano. Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς και το νούμερο ένα brand καλλυντικών προϊόντων στην Ιταλία βρίσκονται πλέον σε κοινή πορεία, με στόχο την καλύτερη εκπαίδευση των σπουδαστών του τομέα Μόδας & Ομορφιάς και στις 7 πόλεις, όπου «χτυπά η καρδιά» του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Οι σπουδαστές Αισθητικής και Επαγγελματικού Μακιγιάζ σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο θα έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν τα πολύτιμα καλλυντικά προϊόντα της εταιρίας στην καθημερινή τους πρακτική άσκηση, μέσα στα σύγχρονα εργαστήρια του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. Επίσης, ambassadors και επαγγελματίες της ΚΙΚΟ Milano θα προσφέρουν την τεχνογνωσία τους στους σπουδαστές του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μέσα από σεμινάρια, διαλέξεις και workshops με θέμα την ομορφιά!

Not

h-55864373-1.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Τις τελευταίες ημέρες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα επιπλέον πληροφορίες για τα φετινά Oscar, που θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Μάρτιο. Νιώθω πως, πλέον, ο τεράστιος στερείται τη λάμψη των προηγούμενων χρόνων. Γι' αυτό φαίνεται πως ευθύνεται η πανδημία, η οποία έχει ανατρέψει κυριολεκτικά τα πάντα εδώ και δύο χρόνια. Τίποτα πια δεν είναι το ίδιο και όλα φαντάζουν δευτερεύοντα. Το θετικό είναι πως -έστω και υπό αυτές τις συνθήκες- συνεχίζονται τα events, που φέρνουν στο επίκεντρο νέα ταλέντα και συγχαίρουν τις παραγωγές που καταφέρνουν να ξεχωρίζουν.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

271606243-454554326178441-7330151634828756889-n-1.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Η Lady Gaga δεν σταματάει ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Αυτήν τη φορά, φωτογραφήθηκε για το W Magazine για ένα αφιέρωμα για τους καλύτερους performances της χρονιάς που πέρασε. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, υπενθυμίζοντάς μας όλους τους λόγους για τους οποίους θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα icons της δεκαετίας!

Not

la-casa-de-papel.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Μετά από αρκετό καιρό κατάφερα να ολοκληρώσω και την τελευταία σεζόν του La Casa De Papel και μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν με εντυπωσίασε. Από τον 5ο κύκλο το μόνο που αξίζει πραγματικά είναι τα τελευταία δύο επεισόδια. Είναι κρίμα σειρές που ξεκίνησαν με τεράστια επιτυχία να χάνουν το ενδιαφέρον τους στην πορεία.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

unnamed-2-cmqS7.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη ένα mini break, έστω κι αν πρόκειται απλά για μία ημερήσια απόδραση. Προσωπικά, απολαμβάνω τις μικρές αυτές εκδρομές κι ειδικά αυτό το διάστημα, θεωρώ πως ένα μικρό ταξίδι σε κάποιον κοντινό, χειμερινό προορισμό είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμαστε για να γεμίσουμε μπαταρίες και να ξεφύγουμε για λίγο από την καθημερινότητα. Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς σε απόσταση αναπνοής από τη Θεσσαλονίκη, συναντά κανείς πολλά μέρη για ski και χαλάρωση και πραγματικά, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο!

Not

img-0.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Οι τάσεις τόσο στον τομέα της ομορφιάς, όσο και της μόδας, είναι εδώ για να μας καθοδηγούν και να μας βοηθούν, ωστόσο, δε σημαίνει πως πρέπει να τις ακολουθούμε πιστά, ακόμη κι αν αντιλαμβανόμαστε πως δεν είναι φτιαγμένα για εμάς. Πολύ συχνά παρατηρώ γυναίκες κι άνδρες που φορούν μερικά pieces που είναι ξεκάθαρο πως δεν μπορούν να τα υποστηρίξουν, γιατί πολύ απλά δεν τους ταιριάζουν, μόνο και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Δεν μπορούμε όλες να φορέσουμε ένα χαμηλοκάβαλο jean, για παράδειγμα... Επιλέξτε τα pieces που σας κάνουν να αισθάνεστε καλά, φορώντας τα και σίγουρα θα εντυπωσιάσετε!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

shutterstock-1785493415.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Καταργήθηκε και επίσημα η απαγόρευση των Gay/Bi ατόμων από την αιμοδοσία. H απόσυρση του σεξουαλικού προσανατολισμού από αυτή την τόσο σημαντική διαδικασία είναι ένα βήμα προς τον κόσμο που οφείλουμε να δημιουργήσουμε. Σε μια χώρα που τα αποθέματα αίματος είναι δυσεύρετα πλέον έχουμε λόγους να γιορτάσουμε την αγάπη και την αποδοχή για έναν ακόμη σημαντικό ρόλο. Αυτό της προσφοράς.

Not

shutterstock-565189495.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Οι άνθρωποι που επιμένουν αγενείς είναι οτι πιο out μπορεί να συμβεί για το 2022. Ναι, αυτοί που επιμένουν λόγω της θέσης τους να εξυπηρετούν με αγένεια, αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους ανώτερο και που δε θυμούνται πως όλα μπορούν να γυρίσουν αλλά και αυτοί που συμπεριφέρονται λες και θα ζήσουν για πάντα. Στις δημοσιες υπηρεσίες, στα καταστήματα, στις τράπεζες αλλά και στη ζωή μας. Επειδή ήδη -αυτή τη χρονιά- αντιμετώπισα κάποιους τέτοιους μου υπόσχομαι οτι την επόμενη φορά θα μιλήσω. Φτάνει με αυτό τον κύκλο, περνάμε πλέον σε μια άλλη εποχή.