fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

225890909-595735531813515-8772931969068021260-n.jpg
Image source: @katerinakatopis

Βαθμολογία: 10/10

Tρελαίνομαι με τις καλοκαιρινές εικόνες από τα νησιά που αποτυπώνουν την αυθεντικότητά τους παράλληλα με την καλοκαιρινή δροσιά και ανεμελιά. Η πρόσφατη φωτογραφία της @katerinakatopis στο instagram πλάι στη γιαγιά του χωριού, με μετέφερε απευθείας εκεί. Στο σοκάκι, μπροστά στον παστρικό, ασπρισμένο τοίχο να ακούω τις κουβέντες τους.

Not

b10aaa7196fbe0679e50236a2452d7a0.jpg
Βαθμολογία: 5/10
Η απίθανη ζέστη που δεν μ’ αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

aaaabwm0kioqqoy-zgyvrwi8bjx8j2oqtldl3ggybxyep3eudnobvzs3zsapawwfyaallad5ux-fdfliaj1kpr0mejqf67sv.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Το part 2 του "Outer Banks" έκανε πρεμιέρα στο Netflix μόλις χθες, κάνοντάς με ήδη να παρακολουθήσω τα πρώτα επεισόδια. Σύμφωνα με το ήδη γνωστό story, σε ένα νησί με προνομιούχους και μη, ένας δραστήριος και γενναίος έφηβος αναζητά μαζί με τους τρεις κολλητούς του ένα θρυλικό θησαυρό, ο οποίος σχετίζεται με την εξαφάνιση του πατέρα του. Η πλοκή πρόκειται να σας ενθουσιάσει!

Not
g20-ele-cf9.jpg

Βαθμολογία: 2/10
Στα δυσάρεστα νέα των τελευταίων ημερών, η είδηση της δολοφονίας του Κωστή -της διάσημης φώκιας της Αλοννήσου- έκανε τον γύρο του διαδικτύου και σκόρπισε τη θλίψη, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά το πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει το ανθρώπινο είδος. Παρά τις συνεχείς προσπάθειες, η προσήλωση στη φύση και τα πλάσματά της και η αγάπη προς αυτά δε φαίνεται να έχει αγγίξει και πολλούς, παρόλο που η ελπίδα για ένα φιλικό μέλλον για ό,τι ζει και κινείται σε αυτόν τον πλανήτη παραμένει ζωντανή. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

kooreloo-jewelry-50-1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο κόσμος της μόδας και οι συνεργασίες του δε σταματούν ποτέ να με εντυπωσιάζουν και να κεντρίζουν το ενδιαφέρον μου. Ακόμα πιο ξεχωριστό και αγαπημένο είναι όταν άνθρωποι από τη μόδα αποφασίζουν να ενώσουν τις δυνάμεις τους με άλλους της τέχνης και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό. Αυτήν τη φορά το fashion brand KOORELOO συνεργάζεται µε τη Νηµατουργία Μέντης–Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α.) του Μουσείου Μπενάκη, δηµιουργεί την ξεχωριστή τσάντα ‘OLYMPIA’ και την παρουσιάζει τοποθετηµένη σε Art Installation της σχεδιάστριάς του Brand στο i-D Concept Store στο Κολωνάκι από τις 27 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου. Εµπνευσµένη από το στάδιο και τη θολωτή είσοδο της Αρχαίας Ολυµπίας, η ‘OLYMPIA’ αποτυπώνει στοιχεία της Ελληνικής πολιτισµικής κληρονοµιάς κάνοντας χρήση παραδοσιακών πλεξούδεων που δηµιουργηθηκαν από τη ΝΗ.Μ.Α.  Η συνεχής αναζήτηση έµπνευσης και περαιτέρω δηµιουργίας, οδήγησε την σχεδιάστρια του Brand, Λίλα Καραγιάννη, στο να πειραµατιστεί µε τα ιδιαίτερα υλικά που παράγονται από το Μουσείο Μπενάκη / Νηµατουργία Μέντης - Αντωνόπουλος (ΝΗ.Μ.Α.). 

Not

shutterstock-1120245437-I8Ers.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η απαιτητική καθημερινότητα και η αβεβαιότητα του μέλλοντος τον τελευταίο καιρό μας έχει δημιουργήσει μία πολύ έντονη κούραση τόσο σωματική όσο και ψυχολογική. Ένα ταξίδι σε κάποιο από τα πανέμορφα νησιά της χώρας μας είναι αυτό που χρειαζόμαστε για να «γεμίσουμε» τις μπαταρίες μας και να συνεχίσουμε...


Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

ntouskos1.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Μέσα σε ένα χρόνο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στην μέση, βρήκε απάντηση σε όσες δυσκολίες του παρουσιάστηκαν και κατέκτησε την κορυφή, γράφοντας ιστορία στο Τόκιο. Με μία εκπληκτική κούρσα, ο Στέφανος Ντούσκος κατέκτησε την 1η θέση στο μονό σκιφ στην κωπηλασία και πετυχαίνοντας και Ολυμπιακό ρεκόρ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο. Μία σπουδαία στιγμή, για έναν σπουδαίο άνθρωπο και αθλητή, που έφερε το πρώτο χρυσό για την Ελλάδα στο συγκεκριμένο άθλημα, αντιμετωπίζοντας κορυφαίους αθλητές. Σε μία εποχή όπου κυριαρχεί η τοξικότητα, ο Ντούσκος κατάφερε να ξεπεράσει όσα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά του και να γράψει το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, δείχνοντας το δρόμο σε πολλούς ακόμη ανθρώπους, που δίνουν τις δικές τους μάχες.

Νοt
profylakisteos-krithike-o-petros-filippidis-gia-tous-viasmous-1.jpeg
Βαθμολογία: 3/10

Απολογήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα για έναν βιασμό και δύο απόπειρες μετά από τις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του και κρίθηκε προφυλακιστέος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε κανέναν με όσα είπε κι οδηγήθηκε στη φυλακή. Η απόλυτη αποκαθήλωση για έναν από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς, που όπως φαίνεται ήξερε καλά να καλύπτει την σκοτεινή του πλευρά επί σειρά ετών, βυθίζοντας στο σκοτάδι γυναίκες που βρέθηκαν στο δρόμο του και συνεργάστηκαν μαζί του. Το ελληνικό #metoo μοιάζει πιο ισχυρό από ποτέ και στέλνει το δικό του μήνυμα, προς πάσα κατεύθυνση. Η γυναίκες πρέπει να μιλούν, ό,τι κι αν συμβαίνει!

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

maria-sakkari-olympiacoi-agwnes-tennis-24-07-2021.jpg
Βαθμολογία: 10/10

Μπράβο σε όλους όσους αγωνίζονται ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Σε όλους τους αθλητές που καταφέρνουν να φτάσουν μέχρι εκεί και να γυρίσουν χωρίς μετάλλια. Σε όλες όσες ανέχονται τη σεξιστική κριτική κάποιων κυριών και σε όλες τολμούν να πουν πως ψυχολογικά δεν αντέχουν και αποχωρούν από τη διοργάνωση. Μπράβο σε όλους. Γιατί τα μετάλλια μπορεί να έρχονται για λίγους αλλά οι προσπάθεια γίνεται από όλους.

Not
kauswnas-1.jpg
Βαθμολογία: 5/10

Not αλλά hot είναι αυτή την εβδομάδα η είδηση που μου έκανε αρνητική εντύπωση. Το έκτακτο δελτίο καιρού για τον καύσωνα καθώς και για τα επικίνδυνα φαινόμενα με μεγάλη διάρκεια ήρθε για μια φορά να μας θυμίσει πως αποτύχαμε. Ναι, ξέρω, κάποιοι θα πουν πως και το καλοκαίρι του '87 η Ελλάδα έζησε παρόμοιες θερμοκρασίες. Αλλά εγώ θα τους απαντήσω πως αυτό πλέον είναι κανονικότητα. Πλέον δεν υπάρχει χρόνος για να πάμε πίσω, ίσως να υπάρχει ένα παράθυρο να μείνουμε σταθερά εδώ που είμαστε.