fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

cyqubllbufqsswa5qxvk.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Μεγάλη επιτυχία για την πόλη της Θεσσαλονίκης είναι η η ελληνική συμμετοχή στη 17η Biennale Αρχιτεκτονικής στη Βενετία που παρουσιάζει τον γνωστό άξονα της Αριστοτέλους που σχεδιάστηκε από τον Γάλλο αρχιτέκτονα-πολεοδόμο Ερνέστ Εμπράρ, πριν από 100 χρόνια, ως ένα πολυπολιτισμικό σταυροδρόμι. Πρόκειται για μια μεγάλη δράση αστικού εκσυγχρονισμού, της ομάδας διδασκόντων του Τμήματος Αρχιτεκτόνων της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, που αποτελείται από τους Νίκο Καλογήρου, Μαρία Δούση, Δημήτρη Θωμόπουλο, Δημήτρη Κονταξάκη, Σοφοκλή Κωτσόπουλο και Θεμιστοκλή Χατζηγιαννόπουλο και επιλέχθηκε από το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Λειτουργούν ταυτόχρονα δύο παράλληλα τμήματα της έκθεσης, ένα στο ελληνικό περίπτερο της Βενετίας και ένα στο Μπέη Χαμάμ στην περιοχή της Αριστοτέλους που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Not

kairos-kausonas.jpg

Βαθμολογία: 5/10
Ο απίθανος καύσωνας που βιώνουμε αυτές τις μέρες και που είχε χρόνια να μας ταλαιπωρήσει και που όπως όλα δείχνουν δε θα τον αποχωριστούμε πολύ εύκολα και γρήγορα. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

.jpeg
Βαθμολογία: 9/10

Το καλοκαίρι για εμένα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τα βιβλία και τον τρόπο που έχουν να με ταξιδεύουν. Τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη, το τελευταίο διάστημα η «Μικρά Αγγλία» της Ιωάννας Καρυστιάνη ήταν το ανάγνωσμα που μου κράτησε τέλεια συντροφιά. Σύμφωνα με την ιστορία, η εσωστρέφεια της Άνδρου περιγράφεται με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο από τη συγγραφική ματιά της Καρυστιάνη, η οποία γνωρίζει το νησί όσο λίγοι.

Not
.jpg
Βαθμολογία: 4/10

H ταινία "The House of Flowers" που πρόσφατα έκανε πρεμιέρα στο Netflix, μπορώ να πω πως δεν ήταν ακριβώς αυτό που περίμενα και πως οι προσδοκίες μου ήταν διαφορετικές. Βάσει της πλοκής, μυστηριώδεις αποκαλύψεις και μυστικά «φιλοξενούνται» στο σπίτι των De La Mora και οι πρωταγωνιστές-ιδιοκτήτες προσπαθούν να τα λύσουν και να βρουν τις απαντήσεις. Ωστόσο, θεωρώ πως μένουν πολλά ερωτήματα αναπάντητα, καθώς και ότι θα μπορούσε να κυλούν πιο γρήγορα και με πιο κατατοπιστικό τρόπο τα γεγονότα.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

image002.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο από το να παρουσιάζονται καινοτόμα πράγματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Σ' αυτήν την κατηγορία ανήκει το Masoutis radio. Το 2017, με σκοπό να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εμπειρία αγορών των πελατών της Μασούτης, το τμήμα πληροφορικής της εταιρείας υλοποίησε ένα δικτυακό ραδιόφωνο με ταυτότητα Μασούτης και αποκλειστικά για τα καταστήματα της. Η ραδιοφωνική εκπομπή πραγματοποιείται μέσα από το σύγχρονο δίκτυο δεδομένων της εταιρίας και σήμερα εκπέμπει σε 5 διαφορετικά δικτυακά κανάλια όπου τα καταστήματα συγχρονίζονται κεντρικά ανάλογα με το είδος μουσικής που πρέπει να ακούγεται στην κάθε περιοχή και ανάλογα με τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν για κάθε κατάστημα. Σκοπός και στόχος αυτού του εγχειρήματος είναι να δημιουργηθεί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα ώστε να προκαλεί όμορφη διάθεση στους πελάτες των 333 καταστημάτων, από το ξεκίνημα μέχρι και το τέλος της ημέρας, αλλά να χαρίζει και στους εργαζομένους ένα ευχάριστο και ξεχωριστό εργασιακό περιβάλλον. 

Not

c0761ac105c502ef89ef41ce728be1a9.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Κι ενώ όλα δείχνουν να παίρνουν μια κανονική τροχιά και η καθημερινότητά μας όπως φαίνεται έχει αρχίσει να θυμίζει όλα αυτά που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα μου είναι δύσκολο να βρεθώ με κάπου με πολύ κόσμο.  Η αλήθεια είναι ότι το να κρατάμε αποστάσεις μας έχει γίνει συνήθεια, και δύσκολα θα μπορέσουμε να αποβάλουμε το φόβο που μας έχει δημιουργηθεί. Τελικά, πόσο εύκολα συνηθίζει ο άνθρωπος...

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

maxi-dress-outfits-20.jpeg

Βαθμολογία: 9/10

Όσο το θερμόμετρο ανεβαίνει, τόσο περισσότερο ψάχνουμε όλοι μας λύσεις προκειμένου να κάνουμε καθημερινά τη ζωή μας πιο εύκολη. Προσωπικά, επιλέγω αέρινα outfits για τις εξόδους μου αυτό το διάστημα κι υφάσματα που μου επιτρέπουν να "αναπνέω" στη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε για λίγο στην άκρη τα στενά jeans και τα πολλά, διαφορετικά pieces κι επιλέξτε ρούχα που θα σας προσφέρουν άνεση για τις δουλειές σας στην πόλη. Μία παντελόνα με ένα crop top ή ακόμη καλύτερα ένα maxi φόρεμα, μοιάζουν ιδανικές επιλογές γι΄αυτές τις ημέρες που η θερμοκρασία ξεπερνάει ακόμη και τους 40 βαθμούς!

Not

healthy-summer-hair-the-best-3-ingredient-diy-mask-you-could-ever-use-1.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

To θαλασσινό αλάτι, το χλώριο της πισίνας κι ο ήλιος επιβαρύνουν σημαντικά τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, γι' αυτό και χρειάζονται λίγη περισσότερη φροντίδα αυτό το διάστημα. Μην ξεχνάτε να τοποθετείτε ευλαβικά μία γενναία ποσότητα hair mask σε κάθε λούσιμο, ενώ και τα hair oils αποτελούν σύμμαχό σας, καθώς "κλειδώνουν" την ενυδάτωση και προσφέρουν ένα extra boost στην τρίχα που το χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Στην παραλία, καλό είναι να τοποθετείτε ένα spray προστασίας από τον ήλιο και φυσικά, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεχνάτε το αγαπημένο σας καπέλο. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από μαλλιά ταλαιπωρημένα, που χάνουν τη λάμψη τους.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

aegean-1.jpg

Βαθμολογία: 9/10

Μιλώντας για unbeatable marketing η Aegean έκανε αυτό που όλοι σκεφτόντουσαν και κανείς δεν τολμούσε. Διπλασίασε την αξία του voucher που θα πάρουν οι νέοι 18-25 που θα εμβολιαστούν. Είναι μεγάλη κουβέντα για το αν αυτή η κίνηση είναι σωστή ή όχι -στη βάση της- αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως το greek summer απαιτεί τέτοιες κινήσεις.

Not 

canada-7.jpg

Βαθμολογία: 4/10

Αν και αρκετά hot, οι 49,5 βαθμοί Κελσίου στον Καναδά είναι η απόλυτη απόδειξη πως κάτι δεν πάει καλά. Δε φταίει μόνο που καταναλώνουμε πολύ κρέας, δε φταίει μόνο που τελειώνουμε τους πόρους του πλανήτη, δε φταίει μόνο που δεν μειώνουμε το ενεργειακό μας αποτύπωμα. Φταίνε όλα μαζί και άλλα τόσα. Για αυτούς τους 49,5 και για όλα όσα θα έρθουν τα επόμενα χρόνια.