fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

the-future-of-pink-is-green-0.png


Βαθμολογία: 10/10

Η Mattel λανσάρει την πρώτη συλλογή με κούκλες από ανακυκλωμένο ocean-bound πλαστικό με την Barbie Loves the Ocean™ ενθαρρύνοντας τα παιδιά να υποστηρίξουν ένα πράσινο μέλλον. Είναι μία καμπάνια που εντυπωσιάζει και μας κάνει να ελπίζουμε σ' ένα καλύτερο κόσμο. Μάλιστα, μέσα από αυτό έχει ως στόχο τα παιδιά να εκπαιδευτούν και να αρχίσουν να σέβονται από μικρά το περιβάλλον και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να το προστατέψουν. Τέλεια ενέργεια!

Not

9e9f4e4149c6084c701b1b3f8d1cb623.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Το καλοκαίρι έχει πολλούς λόγους να το αγαπάμε αλλά και μερικούς που δε μας αρέσει. Ένας από αυτούς είναι η υγρασία και πόσο μάλλον αν κάποιος ζει στη Θεσσαλονίκη. Ειδικά τις τελευταίες μέρες που βρέχει συνεχώς η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Ελπίζω να σταματήσει γρήγορα αυτός ο καιρός. 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

nb-nosokomeio-papageorgiou.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Προληπτικές εξετάσεις για πιθανό μελάνωμα ή άλλη μορφή καρκίνου του δέρματος προσφέρει δωρεάν και φέτος στους πολίτες η Β΄ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων ΑΠΘ του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Από την Τρίτη 8 Ιουνίου και για όλο τον μήνα Ιούνιο, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να υποβληθούν σε δερματολογική εξέταση από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό και να δεχθούν τις απαραίτητες συμβουλές και παρεμβάσεις των ειδικών, ώστε να αντιμετωπίσουν έγκαιρα όποιο πρόβλημα διαγνωστεί. Ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και η ηλιοθεραπεία είναι συχνή πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να φροντίζουμε το δέρμα μας. 

Not

199548213-977297379748156-5410812002914598596-n.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Νεκρή βρέθηκε η Δήμητρ@. Μετά από δύο μήνες, ο αδερφός της αναγνώρισε τη σωρό της, επιβεβαιώνοντας το θάνατο της. Ήταν και η μόνη φορά που ο αδερφός την αναγνώρισε. Όπως και πολύς άλλος κόσμος που τόσα χρόνια τη χλεύαζε και την κορόιδευε γιατί πολύ απλά δεν ήταν σαν κι αυτούς. Δεν ήταν όπως η κοινωνία θεωρεί «φυσιολογικό». Μια κοινωνία, η οποία κάνει τα πάντα για να βροντοφωνάξει ότι αλλάζει μόνο και μόνο για να πείσει τον εαυτό της και να καλύψει τις τύψεις της. Στην ουσία τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα από ότι πιστεύουμε. Κι απ' ότι φαίνεται δεν αρκούν μόνο posts στο Instagram και stories!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

hot.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η συνεργασία της Lady Gaga με την Donatella Versace για τη δημιουργία μιας capsule συλλογής, που στηρίζει τα δικαιώματα της LGBTQIA+ κοινότητας κι εναντιώνεται στις τοξικές πεποιθήσεις, αναδεικνύοντας την υπεράσπιση της διαφορετικότητας, είναι το hot right now thing στον κόσμο της μόδας. Με αφορμή τον Pride μήνα και προς τιμήν της 10ετούς επετείου του μουσικού δίσκου “Born This Way” της Lady Gaga, οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους και σχεδιάζουν colorful items υποστηρίζοντας έμπρακτα την κοινότητα, καθώς τα έσοδα της collection θα δοθούν στο ίδρυμα της pop star, “Born This Way”, που συμβάλει στην ανάκτηση της ψυχικής υγείας νέων που ανήκουν στο συγκεκριμένο community. Άλλη μια φορά που το μήνυμα "Love is Love" βρίσκεται στο επίκεντρο!

Not

img-6907.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Οι τελευταίες βροχερές ημέρες στη Θεσσαλονίκη έκαναν πολλούς από εμάς να παρατηρήσουμε πως οι δρόμοι του κέντρου χρειάζονται άμεσα καθάρισμα, καθώς η βροχή έχει δημιουργήσει επιπλέον βρομιά, με πολλά απόβλητα να έχουν συσσωρευτεί σε διάφορα σημεία. Μακάρι γρήγορα να ξαναδούμε την πόλη μας καθαρή και ηλιόλουστη, όπως ακριβώς την έχουμε στο μυαλό μας. Άλλωστε, δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε τους άστεγους και τα αδέσποτα, που παραμένουν στον δρόμο υπό οποιαδήποτε συνθήκη.

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot

d6yzncqw4aaapv3.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Με αφορμή τις σπουδαίες επιτυχίες τόσο της Μαρίας Σάκκαρη, όσο και του Στέφανου Τσιτσιπά στο Παρίσι και το Roland Garros, στα social media έχει ξεκινήσει και πάλι μία κουβέντα γύρω από τον ελληνικό αθλητισμό. Η Ελλάδα έχει καλούς αθλητές, έχει ανθρώπους που αγαπούν πραγματικά αυτό που κάνουν και μοιράζονται τις επιτυχίες τους με τον κόσμο. Μήπως ήρθε η ώρα να το αναγνωρίσουμε όλοι μας αυτό; Ο κόσμος του τένις μιλάει… ελληνικά όλες τις τελευταίες ημέρες, αποθεώνοντας την Σάκκαρη και τον Τσιτσιπά. Στο ΝΒΑ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει να κάνει τα δικά του μαγικά. Ας αγαπήσουμε λίγο περισσότερο τους Έλληνες αθλητές κι ας τους στηρίξουμε και στις δύσκολές τους στιγμές, γιατί εννοείται θα υπάρξουν κι αυτές. Ακόμη περισσότερο όμως, ας αφήσουμε τη νέα γενιά να τους απολαύσει και να ακολουθήσει το δικό τους μονοπάτι. 

Not

tsimiski.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Την ώρα που έξω από τα μεγάλα πολυκαταστήματα οι ουρές καθημερινά είναι ατελείωτες, παρατηρείται πως όλο και περισσότερες μικρότερες επιχειρήσεις αποφασίζουν να κλείσουν τα μαγαζιά τους. Εννοείται πως κι εγώ ανήκω στην κατηγορία αυτών που πολύ συχνά ψωνίζω από αυτά τα fast-fashion brands, ωστόσο δε μου αρέσει καθόλου η εικόνα των λουκέτων. Γι’ αυτό και πλέον, επιλέγω να αγοράζω pieces κι από μικρότερα καταστήματα, που δίνουν τη δική τους μάχη σε μία πολύ δύσκολη εποχή.

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

teuxidioloatki-1024x851.jpg


Βαθμολογία: 10/10 

Ας πούμε και ένα μπράβο στα ΕΛΤΑ για τα πρώτα ελληνικά γραμματόσημα που στηρίζουν την LGBTQI+ κοινότητα. Η ειδική έκδοση τεσσάρων αυτοκόλλητων με το μήνυμα «LGBTQI+ We support you», που κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου είναι σίγουρο πως θα σας κάνει να ξεκινήσετε να ασχολείστε με το φιλοτελισμό. Θέλοντας να χτίσουμε μια κοινωνία δίχως ρατσισμό, διακρίσεις, μίσος και φόβο, αλλά αντιθέτως γεμάτη ισότητα, αγάπη, αποδοχή και ελευθερία αυτή η κίνηση αποτελεί την τέλεια υπενθύμιση.

Not

aaaabx09yx9baxjjp5dmy3deb0atyxyqctpp9jzgw2hlrqsptjfhcbeblt1sqgeiepoupkyoqgcv4glqbtu9utspvqe4l9a2.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Είδα το seaspiracy. To παραδέχομαι, είμαι μεγάλη fan όλων αυτών των documentaries που αποδεικνύουν πόσο δρόμο έχουμε ακόμη ως κοινωνία. Ίσως γιατί μου δίνει μια επιβεβαίωση μιας κοινής ευθραυστότητας που πάντα πίστευα ότι είχαμε. Για να το θέσω καλύτερα: Μιας αδυναμίας. Δεν είναι πολλά τα σχόλια που θέλω να κάνω. Έχω μόνο να ευχηθώ σε μερικά χρόνια από τώρα να βλέπουμε την κατανάλωση έμβιων οργανισμών σαν ένα κακό παραμύθι του παρελθόντος.