fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

ab598d39a66577b066d584b11cebd6bc.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Αν με ρωτήσει κάποιος πως θα ήθελα να περάσω τη γιορτή της μητέρας θα έλεγα πως παρόλο που δεν μπορώ πια, μακάρι να γινόταν να είχα μια ολόκληρη μέρα ξανά με τη μητέρα μου. Να της έκανα τα χατίρια, να της έλεγα όλα τα σ’ αγαπώ που δειλά τόσα χρόνια της έκρυβα, να ξαναπερνούσαμε έστω και λίγες από τις τελευταίες στιγμές ανεμελιάς με γέλια και πειράγματα. Να γίνω επιτέλους η κόρη που πάντα ήθελε, που μοιράζεται τα πάντα μαζί της, γιατί ποτέ δεν ήμουν τέτοια. Να της πω πόσο πολύ μου λείπει η αναντικατάστατη αγκαλιά της κι η αγνή, ανεπιτήδευτη αγάπη της...

Not

32961-v6.jpeg
Βαθμολογία: 6/10
Δεν υπάρχει not σε μια εποχή που όλα επιστρέφουν σιγά σιγά στην κανονικότητα. Μόνο χαρά κι ανακούφιση!

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-6239.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Από πάντα, η περίοδος μετά τις γιορτές με έκανε να μελαγχολώ. Ωστόσο, αυτήν τη φορά νιώθω πως τώρα ξεκινάει κάτι καινούριο, κάτι πιο ελπιδοφόρο και φωτεινό. Ίσως αυτό έχει να κάνει με το καλοκαίρι που βρίσκεται τόσο κοντά μας και τις όμορφες στιγμές τις οποίες πρόκειται να απολαύσουμε. Όλα γύρω μας εξελίσσονται και είναι σημαντικό να εναρμονιζόμαστε κι εμείς σε αυτήν τη συνεχή κοινωνική και προσωπική ανάπτυξη, κρατώντας σφιχτά αποκλειστικά και μόνο όσα μας γεμίζουν χαρά.

Not

img-6240.jpg

Βαθμολογία: 3/10

Από την άλλη πλευρά, οι αρνητικές ειδήσεις που παίρνουν τη θέση τους στις οθόνες μας ολοένα και αυξάνονται. Μαθαίνουμε για ανθρώπους που χάνουν τόσο άδικα τη ζωή τους, ο αριθμός όσων νοσούν ανεβαίνει συνεχώς και πολλοί είναι αυτοί που ακόμα δυσκολεύονται να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μακάρι αυτή η περίοδος να είναι και η τελευταία που στερεί από πολλούς την ευκαιρία να χαμογελάσουν ξανά.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

123028506-273936990670314-4883489816083025541-n.jpg
Βαθμολογία: 10/10
Το άνοιγμα της εστίασης έχει «ανεβάσει» την ψυχολογία μας στα ύψη και αλήθεια, η χαρά που νιώθω είναι απερίγραπτη. Είχα ξεχάσει πως είναι να κυκλοφορεί ο κόσμος στο κέντρο της πόλης, να πίνει καφέ και ποτό καθιστός και να γευματίζει στα εστιατόρια. Όλο αυτό το σκηνικό μας κάνει να νιώθουμε ότι πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην επιστροφή στην κανονικότητα! Άλλωστε το καλοκαίρι όλα μοιάζουν πιο ωραία. 

Not
44d71051e662c80eae87f1573a4d08fb.jpg
Βαθμολογία: 5/10
Είναι πολύ ωραίο που η θερμοκρασία έχει αυξηθεί και μπορούμε να εντάξουμε στα σύνολα μας πολλά από τα καλοκαιρινά μας items. Παρόλα αυτά η τόσο απότομη αύξηση δεν είναι φυσιολογική για την εποχή. Σκέφτομαι ότι αν από τώρα έχουν ξεκινήσει οι 30 βαθμοί τι θα γίνει όσο πλησιάζουμε στην καρδιά του καλοκαιριού; Μάλλον θα πρέπει να οπλιστούμε με υπομονή και πολλά after work δροσερά cocktails.  

Αγάπη Γαβριηλίδου

Hot
katastimata-magazia-katanalotes-thessaloniki-tsimiski-ekptoseis-06-2020.jpeg


Βαθμολογία: 10/10

Η αλήθεια είναι πως τους τελευταίους μήνες έχω εξοικειωθεί αναγκαστικά με τις online αγορές, ωστόσο μου είχε λείψει πραγματικά να μπω σε ένα μαγαζί και να επιλέξω με την ησυχία μου τα κομμάτια που μου αρέσουν. Εγώ προσωπικά, το βλέπω σαν ένα μικρό διάλειμμα μέσα στην ημέρα μου, όπου μπορώ να αφήσω για λίγο στην άκρη το άγχος και τις υπόλοιπες υποχρεώσεις. Με τις υπάρχουσες συνθήκες, κλείνω το ραντεβού μου, μπαίνω στο κατάστημα, κάνω τα ψώνια μου και πιστέψτε με, είναι απίστευτα αναζωογονητικό!

Not

tsimiski.jpeg

Βαθμολογία: 3/10

Το περιστατικό της Νέας Σμύρνης προκαλεί πραγματικά τρόμο. Ένα φαινομενικά φυσιολογικό, νεαρό αγόρι προχωράει σε μία ενέργεια που προκαλεί απέχθεια κι αποτροπιασμό και μία κοπέλα αναγκάζεται να βιώσει μία εμπειρία που δύσκολα θα την ξεχάσει στο υπόλοιπο της ζωής της. Είναι πιο ανησυχητικό το γεγονός ότι το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη σε μία πολυσύχναστη περιοχή ή ότι πρόκειται για ένα 22χρονο αγόρι; Δεν ξέρω. Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει όλοι μας να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί, να μην εμπιστευόμαστε εύκολα κανέναν και κυρίως σε περίπτωση που πέσει το οτιδήποτε στην αντίληψή μας, να μιλάμε. Μην φοβάστε και μην το κρατάτε μέσα σας. Μιλήστε!