fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

liberty-flowers-2048x2048.jpeg


Βαθμολογία: 10/10

It's blooming era! Η εποχή της αναγέννησης στη φύση σηματοδοτεί την εαρινή ανθοφορία κι η αγάπη για τα λουλούδια σημαίνει αγάπη για τη ζωή. Έχοντας ευεργετική επίδραση στους χώρους και στην καθημερινότητα μας τα λουλούδια είτε στα βάζα είτε στις βεράντες και στους κήπους είναι συνώνυμα με την ανανέωση που προσφέρει η άνοιξη. Προσωπικά τα λατρεύω κι αυτή την εποχή είναι πιο hot από ποτέ!

Not

9d33160093cb0c7ebcba4a36b072cb6c.jpeg

Βαθμολογία: 4/10

Στους κακούς τρόπους και στη γκρίνια. Bad taste! Ας προσπαθήσουμε όλοι μας να χρησιμoποιήσουμε όλη αυτήν τη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε υπέρ μας και να νιώσουμε πραγματικά ευγνώμονες για όλα τα καλά που έχουμε. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

miracles.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η ταινία Miracles from Heaven είναι αυτή που παρακολούθησα αυτές τις ημέρες, παρόλου που κυκλοφόρησε μερικά χρόνια. Μέσα από την πλοκή που πρόκειται για αληθινή ιστορία, καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να ζούμε την κάθε ημέρα με πάθος και όρεξη και ζωή και πως όλα μπορούν να ανατραπούν αρκεί να υπάρχει ελπίδα. Ακόμα και τα πιο «ανίκητα» πράγματα στη ζωή, μπορούν να εξελιχθούν σε μια στάλα φωτός ακόμα και στις πιο «γκρίζες» καταστάσεις. Η ιστορία της μικρής πρωταγωνίστριας το αποδεικνύει περίτρανα!

Not

111.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Η Tina Turner είναι ένας ακόμα άνθρωπος που επέλεξε να μιλήσει δημόσια για τη «σκοτεινή» πλευρά της ζωή της και απέδειξε πως τελικά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα και λαμπερά όσο μοιάζουν. Μέσα από το ντοκιμαντέρ της, με τίτλο "Tina", αποχαιρέτησε τους θαυμαστές της και μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει, τον πρώτο της τοξικό γάμο και όλες τις περιπέτειες που κλήθηκε να φέρει εις πέρας. Από την άλλη πλευρά, μέσα στην όλη «λεπτή» κατάσταση, θα έπρεπε να είναι παράδειγμα για όλους μας, καθώς μέσα απ' όσα βίωσε κατάφερε να βγει νικήτρια, να την αγαπήσει ο κόσμος και να ξεχωρίσει μεταξύ άλλων για το πάθος της για ζωή.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

-RTd4p.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ο εγκλεισμός στο σπίτι μας εδώ και πολλούς μήνες μας έχει δώσει την ευκαιρία να ευχαριστηθούμε αγαπημένες μας συνήθειες που δεν προλαβαίναμε κατά τη διάρκεια της απαιτητικής καθημερινότητας. Μία από αυτές είναι και το διάβασμα. Οι νέες κυκλοφορίες είναι πολλές για να διαλέξετε. Αυτή τη φορά θα σας προτείνω το καινούριο βιβλίο του Νίκου Σκούφο, με τίτλο «Εγκλεισμός», τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για την ενίσχυση του συλλόγου «Στοργή» Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για ένα βιβλίο, το οποίο έχει ως ήρωα έναν άνθρωπο εσωστρεφή που είναι έγκλειστος πριν καν υπάρξει. Τα υπόλοιπα θα τα ανακαλύψετε διαβάζοντας το. Δε θέλω να μαρτυρήσω τίποτα άλλο!

Not

dbd4a8c6865ace19b7122e753d3c9764.jpeg

Βαθμολογία: 5/10

Η μέρα μεγαλώνει συνεχώς και ο ήλιος λάμπει! Αυτό κάνει ακόμα πιο δύσκολη την παραμονή μας στο σπίτι και κυρίως τα Σαββατοκύριακα που οι περισσότεροι δε δουλεύουν και υπάρχει άπλετος ελεύθερος χρόνος. Η άνοιξη είναι η εποχή της «καινούριας ζωής» και της άνθισης και γι' αυτό πιστεύω ότι όλα θα τελειώσουν πολύ γρήγορα. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

ethnikos-imnos.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Όχι με όρεξη πατριδολατρίας απλώς με μια απλή χαρά, θα αναφέρω πως μετά από δεκάδες χρόνια μεταφράστηκε ο εθνικός ύμνος στη νοηματική γλώσσα. Σίγουρα δεν βελτιώνει κάπως τις ζωές των ανθρώπων και ούτε οδηγεί σε νέα δεδομένα αλλά αποτελεί μια κίνηση που θα όφειλε να είχε γίνει εδώ και δεκαετίες. 

Not

astra-zeneca.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Ας μιλήσουμε επιστημονικά. Μετά την ανακοίνωση του ΕΜΑ πολλές χώρες ξεκινούν ξανά τον εμβολιασμό με το εμβόλιο της AstraZeneca και τα ερωτήματα είναι πολλά. Πρώτο και κυριότερο, όμως, αποτελεί αυτό που αφορά το λαϊκισμό. Για μια ακόμη φορά οι χώρες έπεσαν θύματα μιας λανθασμένης πολιτικής που θεώρησε σωστό να ακολουθήσει τον τρόμο παρά την επιστήμη. Το λόγο τον ξέρουν μόνο αυτοί. Τα αποτελέσματα πάντως αποδεικνύουν πως τα περιστατικά θρομβώσεων που έχουν συμβεί μετά τη λήψη του συγκεκριμένου σκευάσματος -στις 17 εκατομμύρια δόσεις μόνο στην Ευρώπη- είναι ελάχιστα. Σε αυτό προστίθεται το γεγονός πως οι περιπτώσεις αυτές δεν σχετίζονται με το εμβόλιο και αφορούν θρομβώσεις που έτσι και αλλιώς συμβαίνουν στο γενικό πληθυσμό. Πως το ξέρουμε; Το ποσοστό των ανθρώπων που εμβολιάστηκαν και έπαθαν αυτό το συμβάν δεν διαφέρει από την πιθανότητα να ανήκει κάποιος στον ανεμβολίαστο πληθυσμό και να πάθει πάλι θρόμβωση. Μάλιστα, σε μελέτη φάνηκε, ότι το ποσοστό είναι μικρότερο από αυτό που εμφανίζεται κανονικά στο γενικό πληθυσμό. Απλά και κατανοητά.