fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

gorman-hw53z.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Πόσο ωραίο είναι να βλέπεις νεαρά παιδιά με άποψη και όραμα. Η 22χρονη ποιήτριας Amanda Gorman ξεχώρισε με την παρουσία της στη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Jo Biden που απήγγειλε το ποίημα της "The hill we climb", καλώντας σε ενότητα και κάνοντας μνεία στην αιματηρή εισβολή της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. Η φράση "Υπάρχει πάντα φως είπε αν είμαστε γενναίοι αρκετά να το δούμε. Αν μόνο είμαστε γενναίοι αρκετά να γίνουμε οι ίδιοι φως" τα λέει όλα για την τόλμη της. Εξαιρετική λεπτομέρεια το γεγονός ότι τα σκουλαρίκια κρίκους που φόρεσε είχαν ελληνική υπογραφή αυτή του jewel designer Νίκου Κούλη και πρόκειται για ένα δώρο που της είχε κάνει η Oprah Winfrey, η οποία έιχε χαρίσει ένα κόσμημα και στη Maya Aggelou για την εμφάνισή της στην ορκωμοσία του Bill Clinton.

Not

katastimata-thessaloniki.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Θα μπορoύσα να πω για το άγχος που προκαλεί ο κόσμος που κυκλοφορεί στην αγορά και οι ουρές που σχηματίζονται αλλά από την άλλη, μόνο χαρά νοιώθω στην πραγματικότητα. Κι όλο αυτό για την αίσθηση ότι η καθημερινότητά μας επανέρχεται στην κανονικότητα και σ’ αυτό που θεωρούμε φυσιολογικό. Επιτέλους! 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

lor3.jpg

Βαθμολογία: 10/10

O L’OR espresso απογειώνει τις αισθήσεις σας και σας καλεί και αυτήν τη χρονιά σε μία απολαυστική εμπειρία με εκλεπτυσμένες γεύσεις και πλούσια αρώματα, με τη μοναδική σειρά L’OR Origins! Απόλαυσα τις ξεχωριστές ποικιλίες καφέ, επιλεγμένες από τους L’OR coffee artists, που προέρχονται από πέντε εξωτικές τοποθεσίες: Colombia, Guatemala, Papua New Guinea, India, Indonesia. Το κάθε χαρμάνι είναι προσεκτικά επιλεγμένο, ώστε να προσφέρει ένα αριστούργημα στη γεύση. Τώρα μπορείte να αποκτήσετε κι εσείς δωρεάν, χωρίς κλήρωση, μία συσκευασία με 10 κάψουλες από την δική σας αγαπημένη ποικιλία L’OR Origins με ένα κλικ στον ιστότοπο lorespressosample.gr. Επιλέξτε τη δωρεάν συσκευασία με 10 κάψουλες L’OR Origins, μέσα από τις 5 εξωτικές ποικιλίες καφέ εδώ

Αφήστε τις αισθήσεις σας να σας παρασύρουν σε ένα πραγματικά σαγηνευτικό ταξίδι, με ένα μόνο κλικ στο lorespressosample.gr!

Not

1-1AMPl.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Τις τελευταίες ημέρες, η Σοφία Μπεκατώρου αποτελεί το πρόσωπο για το οποίο όλοι μιλούν. Οι αποκαλύψεις που έδωσε η ίδια στη δημοσιότητα συγκλόνισαν το πανελλήνιο και αυτή ήταν μόνο η αρχή για να μιλήσουν ανοιχτά πολλές προσωπικότητες από τον χώρο του θεάματος και μη για τις προσωπικές τους εμπειρίας και τα παρόμοια ακραία περιστατικά που βίωσαν. Βρισκόμαστε στο 2021, πλέον, και πολλοί είναι αυτοί εκεί έξω που δεν μπορούν να αντιληφθούν τη σοβαρότητα της κατάστασης, παρά τα όλα μαθήματα που μας έχει δώσει η ζωή και τη δικαιολογημένη επιμονή ορισμένων να θίγουν τέτοιου είδους ζητήματα. Η Σοφία -και η κάθε Σοφία- δεν το θυμήθηκε τώρα, αλλά στην πραγματικότητα δεν το ξέχασε ποτέ, κάτι που κατευθείαν αναιρεί τις τοξικές απόψεις οποιουδήποτε! 

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

83814512-db46-4db3-a92e-2ea49666c6de.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Χαρίστε κι εσείς λίγη «Λάμψη» στα παιδιά που το έχουν ανάγκη! Η 15η Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου! Μία μέρα, αφιερωμένη σε όλα εκείνα τα παιδιά που μάχονται αλλά ποτέ δεν τα παρατάνε και που η δύναμη της ψυχής τους δε συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Ο σύλλογος Λάμψη μαζί με την υπογραφή του Περικλή Λάγιου δημιούργησε, Το τετράφυλλο τριφύλλι της ΛάμψηςΤα 4 φύλλα του απευθύνονται σε 4 ξεχωριστές έννοιες. Ένα φύλλο είναι για την «αγάπη», το δεύτερο για την «ελπίδα» και το τρίτο συμβολίζει την «πίστη». Το τέταρτο μπορείτε να το κρατήσετε για τη «λάμψη», γιατί κάποια κοσμήματα έχουν λίγη περισσότερη αξία. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για το έργο του συλλόγου. Όλοι αξίζει να γνωρίζουμε ότι ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να ιαθεί. Email: lampsi@lampsi.org

Not

14d2f96a-f165-4950-84a8-4898a361cc9f.jpeg

Βαθμολογία: 6/10

Το χιόνι είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα κατά τη διάρκεια του χειμώνα γι' αυτό και η χιονόπτωση της περασμένης εβδομάδας γέμισε χαρά μικρούς και μεγάλους. Αν και δε μπορέσαμε να το ευχαριστηθούμε όσο θα θέλαμε ή με τον τρόπο που θα το θέλαμε. Παρόλα αυτά θα ήθελα να κρατήσει λίγο παραπάνω και να μην επιστρέψουν οι υψηλές θερμοκρασίες που ήταν μη φυσιολογικές για την εποχή. Έχουμε λίγο χειμώνα ακόμα μπροστά μας...

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

sofia-bekatoroou.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η Σοφία Μπεκατώρου τόλμησε με πείσμα να μπει στον κόσμο του #MeToo, κάνοντας αποκαλύψεις που σοκάρουν. Αυτό από μόνο του χρειάζεται ένα «μπράβο» και μια «συγγνώμη» από μια κοινωνία που ακόμη επιτρέπει στους ανθρώπους της να υποφέρουν. 

Not

btssticker-267purple-1.png


Βαθμολογία: 2/10

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Γυναίκα, μικρότερη ηλικιακά δέχεται σεξουαλική επίθεση από άντρα σε θέση εξουσίας. Σαν ένα σενάριο βγαλμένο από ταινία, σαν μια είδηση που μπορεί να παίζει στα δελτία των 8 και κανείς να μη της δίνει τη σημασία που της αρμόζει. Και όλα αυτά την ώρα που χιλιάδες θα γυρίσουν να αναρωτηθούν μήπως η ίδια κάπου έφταιγε. Τα πράγματα είναι πιο απλά από ποτέ και έχουν ειπωθεί τόσες φορές που θα έπρεπε να θεωρούνται δεδομένα. Ο μοναδικός που φταίει είναι ο βιαστής. Δε τον λέμε θύτη, τον λέμε βιαστή γιατί οι γενικεύσεις μειώνουν τη σημασία την ίδια ώρα που οι συνέπειες παραμένουν οι ίδιες. Είμαστε μαζί σου, είμαστε μαζί σας και είμαστε εδώ για να θυμίζουμε σε όλες πως έχουν τη δύναμη να μιλήσουν.