fbpixel

Search icon
Search
Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας
WHAT'S GLOW

Oι συντάκτες του GLOW.GR βαθμολογούν τα #Ηot_οr_Νot νέα της εβδομάδας

Ό,τι ξεχώρισαν, τους έκανε εντύπωση ή τους δυσαρέστησε


Σταυρούλα Κλειδαριά

Hot

18ddb78d-ff47-483d-b450-1fb619114a34.jpeg

Βαθμολογία: 10/10

Η βιτρίνα με τα κοσμήματα του Yannis Sergakis στο παριζιάνικο Le Bon Marche έχει άρωμα Ελλάδας, μεταφέρει την αύρα του ελληνικού καλοκαιριού στη γαλλική μητρόπολη της μόδας και υπενθυμίζει ότι οι έλληνες δημιουργοί έχουν τη διεθνή αναγνώριση που τους αρμόζει. Proud to be Greek!!!
Not

dc8643d5f205b23d3658df77b0979f8b.jpg

Βαθμολογία: 2/10

Oι γιορτινές ευχές χωρίς αγκαλιές και φιλιά στους αγαπημένους, μοιάζουν άψυχες και ανούσιες. Anyway ας κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, ελπίζοντας πως θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό. 

Κωνσταντίνος Τανιάς

Hot

img-4069.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Η εβδομάδα των Χριστουγέννων για εμένα ήταν από πάντα συνώνυμη της αγάπης. Μπορεί φέτος να έχουν έρθει τα πάνω κάτω, αλλά η αγάπη μπορεί να κερδίσει τα πάντα και αυτό είναι που με γεμίζει αισιοδοξία και πίστη μέσα σε όλη αυτήν τη δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση. Η προσοχή όλων μας πρέπει να στραφεί σε αυτό το τόσο δυνατό συναίσθημα φέτος -που είναι πιο σημαντικό από ποτέ-, αλλά και πάντα. Merry Christmas!

Not

img-4068.jpg

Βαθμολογία: 1/10

Από την άλλη πλευρά, βλέπω πως για ακόμα μια χρονιά εστιάζουμε στα επιφανειακά πράγματα. Υπάρχουν άνθρωποι και αδέσποτα ζώα που ο δρόμος και τα πάρκα είναι το μοναδικό τους... σπίτι -ακόμα και κάτω από αυτές τις συνθήκες. Ας είναι τα φετινά Χριστούγεννα η αφορμή για να δείξουμε όλοι με τον τρόπο μας λίγη περισσότερη ανθρωπιά σε ό,τι ζει και κινείται δίπλα μας και ας αφήσουμε μια για πάντα στην άκρη την αδιαφορία και την αγένεια.

Καλλιρρόη Σιμιτζίδου

Hot

75c09450c5735035d9eccba536380408-pZBVX.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Τα Χριστούγεννα και ολόκληρη η περίοδος των γιορτών μου ξυπνάει πάντοτε πολύ θετικές και ευχάριστες αναμνήσεις. Ό,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας κανείς δε μπορεί να μας απαγορεύσει να δημιουργήσουμε καινούεριες, εξίσου μοναδικές που θα μας ακολουθούν για όλη μας τη ζωή. Αυτό λοιπόν σκοπεύω να κάνω και φέτος με την οικογένεια μου και τους ανθρώπους που αγαπώ!

Not

9a9db4e569999bf0b6d4c3853923a99f.jpg

Βαθμολογία: 5/10

Με πειράζει που δε θα βιώσουμε κάποιες συνήθειες που είχαμε μέχρι φέτος, όπως ένα ποτό με φίλους το μεσημέρι των παραμονών ένα λαμπερό ρεβεγιόν με μεγάλη παρέα και πολλά γέλια. Παρόλα συμβιβαζόμαστε με τις καταστάσεις και κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να τελειώσουν όλα σύντομα. 

Αναστασία Πολίτογλου

Hot

everest1.jpg

Βαθμολογία: 10/10

Ακόμα και στο τέλος της χρονιάς πολλοί άνρθωποι μπορούν να μας εκπλήξουν ευχάριστα. Το απόλυτα hot νέο της εβδομάδας ήταν πως μια ομάδα ανθρώπων καθάρισε -μέσα σε τρία χρόνια- 8,5 τόνους σκουπιδιών από το Έβερεστ. Η ομάδα η οποία φέρει το όνομα «Clean Everest» με αρχηγό τη Marion Chaygneaud-Dupuy μπόρεσε με σκληρή δουλειά να δώσει πίσω στους ανθρώπους το φυσικό τοπίο χωρίς τις "παρεμβολές" των απορριμμάτων που άφησαν πίσω τους 30 χρόνια συνεχούς αναρρίχησης. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι το 2019 παρέλαβε το βραβείο «Terre de Femmes» του Ιδρύματος Yves Rocher. Μερικές τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν πως τελικά ο κόσμος μπορεί να έχει και ένα άλλο πρόσωπο από αυτό που πιστεύουν οι περισσότεροι. Ένα από τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα δώρα που θα μπορούσαμε να κάνουμε στον πλανήτη. 

Not

corona-0.jpg


Βαθμολογία: 2/10

Ένα νέο στέλεχος του ιού αναγκάζει τους αρμόδιους να κλείσουν ξανά τα σύνορα των κρατών. Πρώτα η Μεγάλη Βρετανία, μετά όποια άλλη χώρα έχει ήδη μολυνθεί και στον αντίποδα όλου αυτού ένα τρίτο κύμα που πιστεύεται πως θα έρθει για να μας αποδείξει πως και το 2021 μπορεί να φέρει ξανά τα πάνω-κάτω.