fbpixel

Search icon
Search
Οι σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε μετά από έναν άσχημο χωρισμό
ARTS & CULTURE

Οι σειρές που μπορείτε να παρακολουθήσετε μετά από έναν άσχημο χωρισμό

Σε περίπτωση που θέλετε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα, σας έχουμε τη λύση


Ας μην γελιόμαστε. Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος. Μάλιστα, μπορεί η πρώτες ημέρες ή μήνες να μοιάζουν μια δύσκολη και απαιτητική διαδικασία. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν υπάρχει μαγική συνταγή που θα μας βοηθήσει να ξεχάσουμε τους πρώην μας ούτε κάποιο κουμπί που θα μας βοηθήσει να κάνουμε skip αυτήν την περίοδο που μοιάζει με κόλαση. Ωστόσο υπάρχουν μικρές απολαύσεις που μπορούν να μας κάνουν να ξεχαστούμε και να νιώσουμε λίγο καλύτερα. 

Και ποια είναι αυτή που θα μας αποσπάσει την προσοχή καλύτερα; Μα φυσικά, το να παρακολουθήσουμε μία αγαπημένη σειρά, ανάλογα με τις προτιμήσεις και το στιλ μας. Μερικοί άνθρωποι σε αντίστοιχες στιγμές αναζητούν μια πλήρη διαφυγή από τη θλίψη και τον θυμό τους, οπότε μια πιο «χαλαρή» σειρά μπορεί να αποτελέσει ιδανική επιλογή. Άλλοι αναζητούν παρηγοριά σε έναν γλυκόπικρο έρωτα που τους θυμίζει ότι η αγάπη είναι πραγματική και ότι μια μέρα θα βρουν τον τέλειο σύντροφο - τελικά υπάρχει (?). 

Όποιες κι αν είναι οι προτιμήσεις σας, παρακάτω σας παρουσιάζουμε τις ιδανικές σειρές για να παρακολουθήσετε, σε περίπτωση που περνάτε έναν δύσκολο χωρισμό!

How I met your mother 

02himym-finale-articlelarge.webp

Αν κάποιος είναι ειδικός στα ups & downs του έρωτα, αυτός είναι σίγουρα ο Ted Mosby. Αν και το How I Met Your Mother αφορά σε μεγάλο βαθμό την παράξενη αφήγηση ενός άνδρα για το πώς γνώρισε τη σύζυγό του, η κλασική αυτή σειρά είναι επίσης μια γιορτή της δύναμης των μακροχρόνιων φιλικών σχέσεων. Η σειρά αποτελείται από ιδιαίτερους χαρακτήρες με ιδιαίτερο χιούμορ, γεγονός που θα σας κάνει να γελάσετε... πολύ. 

Emily in Paris 

10emily-paris-01-wpkm-videosixteenbynine3000.jpg

Ένας υπέροχος τρόπος για να ξεφύγουμε, έστω και για λίγο,  από έναν πραγματικό χωρισμό αλλά και τις ευθύνες της ενήλικης ζωής είναι με το να ακολουθήσουμε την Emily Cooper, μια αυθόρμητη, χαρούμενη Αμερικανίδα που μετακομίζει στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της. Η επιτυχημένη σειρά είναι γεμάτη με μόδα, ένα ερωτικό τρίγωνο και ειδυλλιακά γαλλικά τοπία — όλα όσα χρειαζόμαστε δηλαδή για να μας αποσπάσουν την προσοχή. 

Dead to Me

dtm-307-unit-00069-rc.webp

Μερικοί άνθρωποι χρειάζονται να μπουν σε πιο «σκοτεινά» μονοπάτια, τα οποία θα ταιριάζουν απόλυτα με τη μελαγχολική τους διάθεση και το Dead to Me είναι αυτό που τους ταιριάζει. Στην υποψήφια για Emmy σειρά του Netflix, δύο γυναίκες με εντελώς αντίθετες προσωπικότητες γίνονται φίλες αφού συναντιούνται σε μια ομάδα υποστήριξης για πένθος. Η μαύρη κωμωδία περιλαμβάνει ένα μυστηριώδες τροχαίο ατύχημα, έναν απρόσμενο φόνο, και, φυσικά, την εξαιρετικά ταλαντούχα Christina Applegate.

Gilmore Girls 

arkhio-lipsis-40.jpg

Η ζεστή φθινοπωρινή ατμόσφαιρα, η γοητεία της μικρής πόλης και οι παιχνιδιάρικοι διάλογοι μεταξύ της Rory και της Lorelai θα ζεστάνουν την ψυχή σας οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Αν μόλις έχετε βγει από μία σχέση και διανύετε μία δύσκολη περίοδο της ζωής, αυτή η σειρά θα σας κρατήσει μία όμορφη συντροφιά, όταν θα το έχετε ανάγκη. 

Gossip Girl

fullres-3t6759go109a184.webp

Η ελίτ του Manhattan πρωταγωνιστεί στην παλιά αλλά αγαπημένη σειρά. Ακριβώς όπως και οι οικογενειακές και οι προσωπικές σχέσεις των εφήβων. Το Gossip Girl σίγουρα θα σας κάνει να ξεχάσετε για λίγο την πραγματικότητα και να αφεθείτε στη μόδα, στον έρωτα, στα σκάνδαλα και στα μυστικά. Όσες φορές και να το δω θα είναι σαν να το παρακολουθώ για πρώτη φορά γι' αυτό σας το συστήνω χωρίς δεύτερη σκέψη!