fbpixel

Search icon
Search
The End: Η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι ο χωρισμός με τον Ben Affleck είναι γεγονός
PEOPLE & MOMENTS

The End: Η Jennifer Lopez κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι ο χωρισμός με τον Ben Affleck είναι γεγονός

Ένα ακόμη love story με άσχημο τέλος...


Αποτέλεσαν ένα από τα πιο hot ζευγάρια των τελευταίων ετών και το love story τους, μας έκανε να πιστέψουμε ξανά στη δύναμη του έρωτα. Η Jennifer Lopez κι ο Ben Affleck, μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, είδαν τους δρόμους τους να ενώνονται ξανά, ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που περίμεναν. Το iconic couple του Hollywood, που πήρε την απόφαση να κάνει το next step όταν παντρεύτηκε πριν από περίπου δύο χρόνια, δεν είναι πια μαζί και τώρα, επιβεβαιώθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο οι φήμες χωρισμού.

H JLo κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και η είδηση κάνει το γύρο του κόσμου τις τελευταίες ώρες, με τους δύο celebrities να βλέπουν τη σχέση τους να ολοκληρώνεται άδοξα. Μία θυελλώδης σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα, ένα άδοξο φινάλε, μία επανασύνδεση, ένα πολυαναμενόμενο happy end και η νέα «ρήξη», που έφερε το οριστικό τέλος...

Οι φήμες και η πραγματικότητα!

The big breakup

Είναι γεγονός πως πρόκειται για δύο super-hot πρόσωπα. Είναι γεγονός πως από την πρώτη στιγμή της επανασύνδεσής τους, η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είδαν πολλά βλέμματα να στρέφονται επάνω τους και ίσως, αυτό να ήταν κι ένα στοιχείο που επιβάρυνε σημαντικά τη σχέση τους. Η παρουσία των media ήταν -και καλώς ή κακώς εξακολουθεί να είναι- κάτι παραπάνω από έντονη στην καθημερινότητά τους και ειδικά ο δεύτερος, αδυνατεί να το διαχειριστεί όλο αυτό. Είναι κάτι που τον επηρεάζει και τον δυσκολεύει κι όπως έχει πει ακόμη και σε δημόσιες τοποθετήσεις του, όλη αυτή η πίεση που δημιουργείται από πολλές, διαφορετικές πλευρές μπορεί να οδηγήσει σε ιδιαίτερα σκοτεινά μονοπάτια. Όλο το τελευταίο διάστημα, έκαναν την εμφάνισή τους μία σειρά από φήμες και σενάρια με φόντο τη σχέση τους και όλο και περισσότεροι μιλούσαν για χωρισμό. Την ίδια στιγμή, οι δύο celebrities δεν ήθελαν να πάρουν θέση για όλο αυτό, ωστόσο, τώρα ήρθε η εξέλιξη που ξεκαθάρισε το τοπίο.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety magazine, η Λατίνα super-star κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες, χωρίς κανέναν δικηγόρο στο πλευρό της, σε μία ημερομηνία που μάλλον δεν ήταν και τόσο τυχαία. Ακριβώς δύο χρόνια μετά το γάμο της με τον Ben Affleck, η Lopez κατέθεσε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τους «τίτλους τέλους» στις 20 Αυγούστου, την ώρα που ο Ben Affleck βρίσκεται σε οικογενειακό ταξίδι με την πρώην σύζυγό του, Jennifer Garner και τα παιδιά τους. Μάλιστα, πολύ γρήγορα έγιναν γνωστές και περισσότερες λεπτομέρειες για την κίνησή της αυτή, με τα διεθνή media να υποστηρίζουν πως στα εν λόγω έγγραφα, η JLo αναφέρει ως ημερομηνία χωρισμού την 26η Απριλίου, όταν -περίπου- ξεκίνησαν να κάνουν την εμφάνισή τους και οι πρώτες φήμες που έκαναν λόγο για ολική ρήξη. Όλο αυτό το διάστημα δεν ειπώθηκε το παραμικρό από την πλευρά των δύο celebrities, ωστόσο, το γεγονός ότι δεν πραγματοποίησαν κοινές εξόδους και κυρίως ότι έλειπαν ο ένας από τις σημαντικές στιγμές του άλλου, ουσιαστικά είχαν οδηγήσει την κοινή γνώμη σε ένα συγκεκριμένο μονοπάτι.

The next day

Το φινάλε βέβαια δεν ήταν καθόλου εύκολο κι αυτό, είναι κάτι που αναφέρει τις τελευταίες ώρες και το TMZ, υποστηρίζοντας πως η Lopez προχώρησε στην τελευταία της κίνηση όντας σε κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η πασίγνωστη star δεν ανέφερε στα έγγραφά της αν υπάρχει προγαμιαίο συμβόλαιο. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Το πρώην -πλέον- ζευγάρι, θα πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι και να βρει τη χρυσή τομή, με φόντο την κοινή του περιουσία κι αυτό σίγουρα δε συνιστά μία εύκολη διαδικασία για κανέναν από τους δύο celebrities, που είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν και να τους παρουσιάζεται μία δεύτερη ευκαιρία αναφορικά με τη σχέση τους, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα ήθελαν και τα περίμεναν.

shutterstock-2425299933.jpg


Καλώς ή κακώς, στη ζωή μας το σωστό timing παίζει μεγάλο ρόλο σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Στην περίπτωση της Jennifer και του Ben, τα πράγματα ήταν εντελώς αλλιώς την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν. Η πρώτη επαφή, έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Gigli». Ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο -για όλους- ότι υπήρχε αμοιβαία έλξη και κάπως έτσι, ξεκίνησε η σχέση τους. Το ζευγάρι, πήρε την απόφαση -αρχικά- να κρατήσει αυτή τη σχέση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, αυτό γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Τον Νοέμβριο του 2002 αρραβωνιάστηκαν κι όλοι θεωρούσαν σίγουρο, ότι θα ακολουθούσε κι ο γάμος. Τα πράγματα -όμως- δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα περιμένουμε. Ο γνωστός ηθοποιός πάλεψε για αρκετό καιρό με το ποτό και τον τζόγο, με την JLo από τη μεριά της να προσπαθεί να τον βοηθήσει, χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Αρχικά, επρόκειτο να παντρευτούν το 2003, όμως τελικά ο γάμος μετατράπηκε σε... χωρισμό, παρά το γεγονός ότι προσπάθησαν τότε με κάθε δυνατό τρόπο να σώσουν τη σχέση τους. Μεσολάβησαν 17 ολόκληρα χρόνια και κάπου εκεί, μας χάρισαν το απόλυτο love story. Η είδηση της επανασύνδεσης έκανε το γύρο του κόσμου και οι fans τους, δεν μπορούσαν να πάρουν τα μάτια τους από πάνω τους, κάθε φορά που πραγματοποιούσαν μία κοινή εμφάνιση - και ήταν πραγματικά πολλές. Όλοι πίστευαν πως η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck είχαν βρει τον τρόπο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και η σχέση τους έμοιαζε να είναι πιο δυνατή από ποτέ, αλλά η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν πολύ-πολύ διαφορετική. Το πιο λαμπερό ζευγάρι δεν είναι πια μαζί, με την JLo να προχωράει τις διαδικασίες για το διαζύγιο και κάπου εδώ, μπαίνουν τίτλοι τέλους σε μία ιστορία αγάπης με αρκετή λάμψη, αλλά και πολλά σκοτεινά σημεία...