fbpixel

Search icon
Search
Οι πιο πετυχημένοι τρόποι για να αναβαθμίσετε το athleisure στιλ σας
STYLING TIPS

Οι πιο πετυχημένοι τρόποι για να αναβαθμίσετε το athleisure στιλ σας

Βεβαιωθείτε πως είστε πάντα άνετη αλλά και απόλυτα στιλάτη με αυτά τα έξυπνα tips


Όλοι γνωρίζουμε εκείνες τις μέρες που δεν μπορείτε να φορέσετε τίποτα άλλο εκτός από κολάν ή φόρμα, αλλά τι κάνετε όταν θέλετε να δείχνετε πιο put together; Υπάρχουν διάφορα κόλπα που θα δώσουν αμέσως στιλ στις φόρμες, το φούτερ και τα αθλητικά σας παπούτσια, εξασφαλίζοντας ότι δεν θα αισθάνεστε ατημέλητη.

Το athleisure ήταν ένα βασικό στοιχείο για χρόνια, αλλά ήταν η πανδημία που το ανέδειξε πραγματικά, καθώς τα dress codes μαλάκωσαν και, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, έγινε ένα ολόκληρο τμήμα της ντουλάπας μας στο οποίο ξαφνικά άξιζε να επενδύσουμε. Πρόκειται για αντικείμενα που μπορούν να αποτελέσουν μια σταθερή βάση για την καθημερινή σας γκαρνταρόμπα, όχι μόνο για ένα μάθημα yoga - και οι Kendall Jenner και Hailey Bieber δείχνουν ότι το athleisure μπορεί να αναδειχθεί σε κάτι πολύ περισσότερο από ένα σετ γυμναστικής.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τους πιο stylish συδυασμούς που κάνουν elevate το athleisurewear

1. Leggings & formal outerwear

celebrity-legging-and-sneaker-outfits-284960-1579478133916-main900x0c.jpg
Image source: Splash News

Η βάση του outfit σας μπορεί να είναι ένα άνετο και πολύ casual gym kit, αλλά αν ενσωματώσετε το wrong coat theory, η εμφάνισή σας γίνεται αμέσως πιο πολυτελής και προσεγμένη. Τα τρία αντικείμενα που θα απογειώσουν όμορφα ένα ζευγάρι κολάν είναι τα εξής: ένα δερμάτινο σακάκι (κατά προτίμηση με tailored fit) ή ένα αυστηρό παλτό, σε συνδυασμό με μια oversized δερμάτινη τσάντα ώμου και λευκά sneakers.

2. Sweatpants & blazer

outfit-ideas-for-2020-284048-1575678511297-image900x0c.jpg
Image source: @discodaydream

Τις ημέρες που δεν μπορείτε να βγείτε από το σπίτι φορώντας κάτι άλλο εκτός από την φόρμα σας, ένα καλό σακάκι έχει τη δύναμη να αναδείξει το athleisurewear σε μια εμφάνιση που είναι αρκετά smart για ραντεβού για καφέ και συναντήσεις με φίλους. Το μυστικό είναι να επιλέξετε ένα ελαφρώς πιο εκλεπτυσμένο παντελόνι φόρμας.

3. Shirt & sporty pants

6244c80afe83eeb360638d7e94c03ce0.jpg
Image source: Popsugar

Μην ξεχνάτε πως τα αθλητικά ρούχα με έμφαση στη δεκαετία του '70 προσφέρουν μια κομψή προσέγγιση στο off-duty ντύσιμο. Μπορείτε να επιλέξετε το κλασικό tracksuit, φορεμένο όμως ξεχωριστά σε συνδυασμό με πιο upscale items. Για παράδειγμα μπορείτε να συνδυάσετε το παντελόνι με ένα sleek πουκάμισο και γόβες, ή ένα ρετρό αθλητικό μπουφάν, το οποίο φαίνεται αβίαστα δροσερό φορεμένο με ανοιχτόχρωμο τζιν και αθλητικά παπούτσια.

4. Parka vs formalwear

f5dee400495e7d6e35ee95d9b71015de.jpg
Image source: Leandra Cohen

Ένας άλλος δημοφιλής τρόπος για να αναβαθμίσετε το athleisure είναι να φοράτε ένα χρηστικό πανωφόρι, όπως ένα parka, με κάθε outfit και να ανταλλάξετε τα αθλητικά σας παπούτσια με Mary Janes για να δώσετε στο look μια πιο κομψή αίσθηση. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και χρυσά κοσμήματα. Το κόλπο εδώ είναι να αγκαλιάσετε τις απίθανες αντιθέσεις.

5. Hoodie & midi skirt

how-to-style-hoodies-203784-1680718757464-main900x0c.jpg
Image source: The Style Stalker

Ο συνδυασμός ενός hoodie και μιας midi φούστας μπορεί να ακούγεται σαν ένα ενδυματολογικό mismatch, αλλά αν επιλέξετε προσεκτικά τα κομμάτια σας, αποτελεί την τέλεια εμφάνιση για κάθε smart casual περίσταση. 

6. It's all in the accessories

emswells.jpg
Image source: @emswells

Σε περίπτωση αμφιβολίας, εστιάστε όλη την προσοχή σας στα αξεσουάρ, καθώς αυτά μπορούν να αποτελέσουν το κλειδί για την προσθήκη ενός μοντέρνου, sporty twist. Η Emily αποδεικνύει ότι τα αθλητικά παπούτσια μπορούν ακόμα να δείχνουν κομψά, συνδυάζοντας τα με πλεκτό κασμίρ και ένα classy tailored παντελόνι.

Feature image source: @ariviere, @camillecharriere