fbpixel

Search icon
Search
Οι ειδήμονες του θεάματος μας συστήνουν τα νέα Soundbars που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση
DESIGN NEWS

Οι ειδήμονες του θεάματος μας συστήνουν τα νέα Soundbars που θα αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε τηλεόραση

Τα ολοκαίνουρια συστήματα ήχου της LG σας προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία


Την επιτυχημένη παρουσία της στην Ελληνική αγορά συνεχίζει η LG Hellas, επεκτείνοντας τις πρωτοποριακές της λύσεις, μέσω της διάθεσης των LG Soundbars S80QY και S95QR, τα ολοκαίνουρια συστήματα ήχου, που έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέπουν τη θέαση σε τηλεοράσεις LG σε μια αξέχαστη εμπειρία.

kxh24123.jpg

Το Sound Bars S80QY και S95QR είναι το τέλειο ταίρι για τις LG τηλεοράσεις, αφού μέσω της λειτουργίας TV Sound Mode ShareTM που διαθέτουν, χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή ήχου των LG τηλεοράσεων για να προσφέρουν καλύτερο και καθαρότερο αποτέλεσμα και αναβαθμίζουν καθημερινές συνήθειες όπως η παρακολούθηση μιας αγαπημένης σειράς ή ενός αθλητικού αγώνα ή η απόλαυση της αγαπημένης μουσικής.

lg-203-edit-edit.jpg
Γιώργος Πυρπασόπουλος
lg-355-edit-edit-edit.jpg
Γιώργος Τσαλίκης

Την απάντηση σε όποιον αναρωτιέται πως μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του μπροστά στην οθόνη της τηλεόρασης, έδωσαν στο συγκεκριμένο advertorial, απολαμβάνοντας την αγαπημένη τους σειρά και ντοκιμαντέρ ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Τσαλίκης και οι ηθοποιοί Γιούλικα Σκαφιδά και Γιώργος Πυρπασόπουλος, αλλά και μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία, ο κριτικός κινηματογράφου και παρουσιαστής Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Με τη σειρά του, ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης παρουσίασε στο κοινό τις μοναδικές δυνατότητες που τα LG Soundbars προσφέρουν, όταν το gaming είναι ο τρόπος που επιλέγεις για να χαλαρώσεις.

lg-150-edit-edit-edit.jpg
Γιώργος Χρανιώτης
lg-232-edit.jpg
Γιούλικα Σκαφιδά

Τα Soundbars S80QY και S95QR της LG αποτελούν την επιτομή στην εμπειρία του ήχου, αφού σε συνεργασία με την Meridian Audio, ηγέτη στον τομέα του ήχου υψηλής ανάλυσης, παρέχουν επιλογές που εξασφαλίζουν το απόλυτο ηχητικό αποτέλεσμα. Με ασύρματη συνδεσιμότητα Wi-Fi/Bluetooth® 5.0, τριπλά κανάλια up-firing και νέο ασύρματο subwoofer, προσφέρουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία ακρόασης.

Το ολοκληρωμένο πακέτο του καθηλωτικού, κρυστάλλινου ήχου ενθουσίασε τους ειδικούς, αφού με την LG μπορούν πλέον να απολαύσουν μια αναβαθμισμένη εμπειρία ήχου surround, από την άνεση και την ευκολία του χώρου που επιλέγουν.

ADVERTORIAL 

Info: LG Hellas

Κεντρική φωτογραφία δεξιά: Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος