fbpixel

Search icon
Search
Οι δερμάτινες τσάντες που έχουν κατακτήσει περισσότερους από 80 διαφορετικούς shopping προορισμούς σε Ελλάδα κι εξωτερικό
MAGAZINE

Οι δερμάτινες τσάντες που έχουν κατακτήσει περισσότερους από 80 διαφορετικούς shopping προορισμούς σε Ελλάδα κι εξωτερικό

Το brand Individual εντυπωσιάζει με την άριστη ποιότητά του και τη fashionable αισθητική του


Από το 2013, όταν ξεκίνησαν τη δημιουργική πορεία τους, η Αρετή και η Βανέσα κατέκτησαν αμέσως τον κόσμο της ελληνικής μόδας με τις δερμάτινες τσάντες τους, οι οποίες με τις ροκ και έθνικ λεπτομέρειές τους κλέβουν τις εντυπώσεις. Οι ρίζες του brand τοποθετούνται στη δεκαετία του ’90, όταν η Αγγελική σχεδίαζε αποκλειστικά περίτεχνες ζώνες από δέρμα. Σήμερα, η πολυδύναμη ομάδα τους μεγαλώνει συνεχώς και το Individual βρίσκεται πλέον σε περισσότερους από 80 διαφορετικούς shopping προορισμούς σε Ελλάδα κι εξωτερικό. Χαρακτηριστικό του, η μοναδικότητα - εξού και το όνομά του!

Αποπνέοντας νεανικό αέρα, προσφέρετε μια νέα προσέγγιση του accessorizing. Ποια είναι η αισθητική του brand σας;

Η πρωτότυπη, χειροποίητη εξωτερική ραφή σε συνδυασμό με τις ιδιαίτερες μεταλλικές λεπτομέρειες και η έμφαση στην ποιότητα κάνουν τα σχέδια της Individual να ξεχωρίζουν και να χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική. Η έννοια αυτή δεν αφορά στην τιμή, αλλά στο προνόμιο του να αποκτήσει κάποιος κάτι που δεν είναι massive. Κάθε προϊόν είναι 100% χειροποίητο, άρα και μοναδικό.

4.jpg

Ξεκινήσατε να δραστηριοποιείστε στην Ελλάδα, με ποια αφορμή;

Η αρχή έγινε όταν γεννήθηκε η επιθυμία μας για δημιουργία προϊόντων που συνδυάζουν απαράμιλλη αισθητική και fashion sustainability. Σχέδια που οι ποιοτικές και ανθεκτικές πρώτες ύλες τους επιτρέπουν την επιμήκυνση, όσο το δυνατόν περισσότερο, του κύκλου ζωής τους, υποστηρίζοντας έτσι την προσπάθεια της επικράτησης της slow fashion.

Από πού αντλείτε δημιουργική έμπνευση; 

Σε κάθε συλλογή βάζουμε την ψυχή και τον εαυτό μας, συνεπώς καθεμία από αυτές είναι άμεσα συνυφασμένη με τα συναισθήματα και τα βιώματα κάθε περιόδου. Θα λέγαμε πως ο τρόπος ζωής μας γενικότερα αποτελεί έμπνευση για εμάς: η μουσική, οι ταινίες, τα ταξίδια, οι διαφορετικές εικόνες, η αρχιτεκτονική αλλά και η ιστορία κάθε τόπου που επισκεπτόμαστε.

2-fTq5O.jpg

Τι νέο θα περιλαμβάνει η νέα σας collection Spring/Summer 2022;

Είναι εμπνευσμένη κυρίως από τα ’60s και τα ’70s. Στις τσάντες θα δείτε σχέδια σε πιο retro chic style και στις ζώνες έντονα μεγάλα μεταλλικά στοιχεία, πολύχρωμες πέτρες και κεντημένες χάντρες, που μεταφέρουν την ατμόσφαιρα εκείνης της εποχής με μια πιο σύγχρονη προσέγγιση. Το όνομα της συλλογής είναι “Innuendo” από το ομώνυμο τραγούδι και άλμπουμ των Queen.

Στο μέλλον, πώς ονειρεύεστε την εξέλιξή σας; 

Με πραγματική και διαρκή επιτυχία. Ό,τι, δηλαδή, ονειρεύεται κάθε δημιουργός και προκύπτει μόνο μέσα από σκληρή δουλειά και παραγωγή προϊόντων με ταυτότητα. Αυτό σημαίνει πως θα δεις μια γυναίκα να φοράει ένα αξεσουάρ από τις συλλογές μας και θα πεις: «Είναι Individual». Η αναγνωρισιμότητα και η συνεχής προτίμηση των δημιουργιών μας είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή για εμάς!

Info

individualartleather.com, Instagram: @individual_art_leather, Showroom: Αριστοτέλους 47, Χαλάνδρι, Αθήνα, τηλ. 210 2134664

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022