fbpixel

Search icon
Search
Oι 5 καλύτερες ταινίες του 2021 στις δημοφιλείς διαδικτυακές πλατφόρμες ψυχαγωγίας
ARTS & CULTURE

Oι 5 καλύτερες ταινίες του 2021 στις δημοφιλείς διαδικτυακές πλατφόρμες ψυχαγωγίας

Εντάξτε τες στην watchlist σας


Μπορεί η φετινή χρονιά να ήταν ιδιαίτερη δύσκολη για τις κινηματογραφικές παραγωγές, μολονότι είχαν παραμείνει και τα cinema κλειστά για περίπου 8 μήνες, με αποτέλεσμα να μην είναι εφικτό να κυκλοφορήσουν οι ταινίες. Βέβαια, αυτό το γεγονός δεν εμπόδισε απολύτως καθόλου σπουδαία «διαμάντια» να ξεχωρίσουν ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες μέσω των πλατφορμών, όπως του Netflix, του Amazon Prime και του HBO Max, που μας συντρόφευαν υπό αυτές τις συνθήκες. Παρά τις εξέχουσες παραγωγές που παρακολουθούμε τον τελευταίο ενάμιση μήνα στις κινηματογραφικές αίθουσες και αξίζει να τις δείτε, μεταξύ αυτών εμείς έχουμε συγκεντρώσει και επιπλέον ξένες ταινίες, καλύπτοντας όλα τα γούστα από θρίλερ μέχρι δράμα και περιπέτεια, κατάλληλες για να εντάξετε στα must-see και θα αντιληφθείτε, γιατί χαρακτηρίζονται και μάλιστα όχι αδίκως, οι μέχρι τώρα καλύτερες του 2021.

Συνεχίστε να διαβάζετε και ανακαλύψτε παρακάτω με τυχαία σειρά μία-μία τις εν λόγω ταινίες.

Riders of Justice

1-oEjvg.jpg

Δραματική-περιπετειώδης σειρά παραγωγής του 2020, η οποία διαρκεί 1 ώρα και 56 λεπτά και θα διατηρεί την αγωνία σας στα ύψη. Η υπόθεση εστιάζει στον Μάρκους, σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής του, κατά την οποία έχει χάσει τη σύζυγό του σε ένα τραγικό ατύχημα στο τρένο και ο ίδιος μένει μόνος του για να φροντίσει την κόρη τους. Όλα όμως αλλάζουν, όταν μέσω ενός επιζών που βρισκόταν μαζί με την γυναίκα του, αντιλαμβάνεται πως η ίδια έχει δολοφονηθεί και τότε ξεκινάει ο δρόμος της εκδίκησης, προκειμένου να βρεθούν οι υπαίτιοι και να τιμωρηθούν. Από τις 18 Φεβρουαρίου μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο Amazon Prime.

Πρωταγωνιστές: Mads Mikkelsen (Markus), Andrea Heick Gadeberg (Mathilde), Nikolaj Lie Kaas (Otto), Gustav Lindh (Bodashka).

The Disciple

2-ZqiM0.jpg

Δραματική σειρά παραγωγής του 2021, η ιστορία της οποίας εξελίσσεται σε 2 ώρες και 7 λεπτά και κυκλοφόρησε στις 30 Απριλίου. Η ταινία επικεντρώνεται στους στόχους και τα όνειρα ενός καλλιτέχνη, ο οποίος έχει αφιερωθεί στην μελέτη της κλασσικής ινδικής μουσικής. Θα δείτε τον πρωταγωνιστή σε προσωπικές αναζητήσεις σχετικά με την ζωή του, σκεπτόμενος εάν θα καταφέρει ποτέ να επιτύχει τις φιλοδοξίες του. Διαθέσιμη στο Netflix.

Πρωταγωνιστές: Aditya Modak (Sharad Nerulkar), Arun Dravid (Guruji)

No Sudden Move

3.jpeg

Οι λάτρεις των εγκλημάτων θα αγαπήσουν τη συγκεκριμένη ταινία, παραγωγής του 2021, προσφέροντας τους για 1 ώρα και 55 λεπτά, μια απολαυστική παρακολούθηση. Ανατρέχοντας χρονολογικά στο 1954, η υπόθεση αφορά μια κλοπή ενός σημαντικού εγγράφου. Στο Ντιτρόιτ, όμως, τίποτα δεν μένει κρυφό και σύντομα θα αποκαλυφθεί η πλάνη, αναζητώντας τους μισθωτούς, αλλά και τα πρόσωπα που τους προσέλαβαν για να γίνει σωστά η δουλειά. Από τις 24 Ιουνίου μπορείτε να την βρείτε και να την απολαύσετε στο HBO Max.

Πρωταγωνιστές: Brendan Fraser (Doug Jones), Julia Fox (Vanessa Capelli), Don Cheadle (Curt Goynes), Benicio del Toro (Ronald Russo).

Quo Vadis, Aida?

4-fLR9W.jpg

Η πολυβραβευμένη ταινία παραγωγής του 2020, η οποία διακατέχεται από το δράμα και εκτυλίσσεται στην διάρκεια ενός πολέμου, μας συντροφεύει για 2 ώρες και 21 λεπτά. Κατά τη διάρκεια της σφαγής στη Σρεμπρένιτσα, η Aida, μια καθηγήτρια και μεταφραστής Αγγλικών, γίνεται μια ακαταμάχητη ηρωίδα, η οποία κάνει τα πάντα στην προσπάθειά της να σώσει τον σύζυγο και τα παιδιά της από τις σερβικές δυνάμεις που εισβάλλουν καταφεύγοντας σε στρατόπεδο των Ηνωμένων Εθνών. Αναζητήστε την στην πλατφόρμα του Amazon Prime. Κυκλοφόρησε στις 26 Φεβρουαρίου του 2021.

Πρωταγωνιστές: Jasna Đuričić (Aida Selmanagić), Madita (Vesna), Boris Isaković (Ratko Mladic), Dino Bajrović (Sejo).

Identifying Features

5-nl9kT.jpg

Η μεξικάνικη δραματική ταινία του 2020, κυκλοφόρησε συγκεκριμένα στις 26 Νοεμβρίου και διαρκεί 1 ώρα και 35 λεπτά. Κυριευμένο από τα αισθήματα της θλίψης, της ενοχής, η Magdalena κυριευμένη από απελπισία για να βρει το γιο της που εξαφανίστηκε, προσπαθούσε να διασχίσει τα σύνορα Μεξικού-Η.Π.Α. Το ερευνητικό ταξίδι μιας ανύπαντρης μητέρας διαδραματίζεται σε μία επικίνδυνη χώρα με καταφύγια μεταναστών, κενά σπίτια και αχανείς πεδιάδες που αντανακλούν τη θλίψη των κατοίκων τους. Παρακολουθήστε την στο Amazon Prime.

Πρωταγωνιστές: Mercedes Hernández (Magdalena), David Illescas (Miguel)