fbpixel

Search icon
Search
Ό,τι ξεχωρίσαμε στα χθεσινά MTV VMA Awards
PEOPLE & MOMENTS

Ό,τι ξεχωρίσαμε στα χθεσινά MTV VMA Awards

Από τα performances, μέχρι τα looks!


Τα φετινά MTV Video Music Awards κατέλαβαν το Prudential Center στο Newark του New Jersey το βράδυ της Τρίτης (12 Σεπτεμβρίου). Τα VMA 2023 ήταν μια τεράστια βραδιά για τη μουσική, με το εμβληματικό boy band *NSYNC - ναι, όλοι τους, Justin Timberlake, JC Chasez, Joey Fatone, Lance Bass και Chris Kirkpatrick - να επανενώνεται στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα VMA Moon Person, το οποίο έτυχε να πάει στην παγκόσμια super star Taylor Swift.

Περισσότεροι λαμπεροί stars ήταν παρόντες συμπεριλαμβανομένου της Nicki Minaj, που ήταν παρούσα για να εμψυχώσει και να ερμηνεύσει ένα medley στην εκδήλωση και η Cardi B και η Megan Thee Stallion πέρασαν για να δώσουν το live ντεμπούτο του "Bongos". Επιπλέον, η Demi Lovato ξεσήκωσε τα πλήθη, η Shakira έδωσε ένα εντυπωσιακό, αναδρομικό show πριν παραλάβει το βραβείο video vanguard και η Olivia Rodrigo έκανε μια ψεύτικη δυσλειτουργία στη σκηνή.

Οι Anitta, Stray Kids, Diddy, Lil Wayne, Peso Pluma, Metro Boomin (με φίλους) ήταν επίσης παρόντες, όπως και μια κουστωδία από βασιλείς του hip-hop που βοήθησαν να γιορτάσουν την 50ή επέτειο του hip-hop στη σκηνή των VMAs με την παρουσία πολλών ερμηνευτών - ένα από τα πολλά γεγονότα φέτος για τον εορτασμό του #HipHop50 - τιμώντας τις ρίζες, την ιστορία και την επίδραση του είδους.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας στιγμιότυπα αλλά και εμφανίσεις των αγαπημένων μας A-listers!

The Queen of the awards

03-nsync-taylor-swift-show-vmas-2023-billboard-1548.webp
Image source: MTV

Η Taylor Swift κέρδισε εννέα βραβεία στα MTV Video Music Awards 2023. Αυτό ανεβάζει τον αριθμό των VMAs της καριέρας της Swift στα 23, που είναι ο δεύτερος μετά την Beyoncé στον πίνακα των VMAs όλων των εποχών. Η Beyoncé έχει κερδίσει 30 VMA, μετρώντας δύο με τους Destiny's Child και δύο ως το ήμισυ των The Carters.

"Πραγματικά ένιωσα την περιπέτεια της ζωής μου τον τελευταίο χρόνο", είπε. "Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν πριν από ένα χρόνο στα VMA που ανακοίνωσα το άλμπουμ Midnights. Και το μόνο που έχω να πω απόψε είναι ότι σας ευχαριστώ, έχω ξετρελαθεί. Ευχαριστώ τους θαυμαστές, σας αγαπώ τόσο πολύ".

The "malfunction"

02-olivia-rodrigo-2023-vma-show-a-billboard-1548.webp

Η Olivia Rodrigo εμφανίστηκε στη σκηνή των MTV Video Music Awards 2023 για να τραγουδήσει το νέο της single "Vampire", πριν μια ψεύτικη δυσλειτουργία της σκηνής την στείλει στο "Get Him Back!" - το οποίο περιείχε τόνους από ομοιώματα της Rodrigo.

Tomorrow X Together & Anitta

tomorrow-x-together-and-anitta-award-2023-vmas-show-a-billboard-1548.webp
Image source: MTV

Οι Beomgyu, Huening Kai, Taehyun, Soobin και Yeonjun των Tomorrow X Together και η Anitta εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή.

A-list audience

sofia-carson-and-selena-gomez-2023-vma-show-a-billboard-1240.webp
Image source: MTV

Η Sofia Carson και η Selena Gomez παρακολουθώντας τα βραβεία.

Demi Lovato

demi-lovato-show-vmas-2023-billboard-1548.webp

Η Demi Lovato κατά τη διάρκεια του performance της όπου τραγούδησε μια μίξη των κομματιών "Heart Attack" και το "Sorry Not Sorry" μέχρι το "Cool for the Summer".

Shakira is back

01-shakira-2023-vma-show-a-billboard-1548.webp
Image source: MTV

Η νικήτρια του Video Vanguard Award Shakira ερμήνευσε ένα όμορφο δίγλωσσο medley από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από το "She Wolf" μέχρι το "Hips Don't Lie", και χόρεψε σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια του show. Οι θαυμαστές της -συμπεριλαμβανομένης και της Taylor Swift στο κοινό- έκαναν σαφές στο κολομβιανό είδωλο ότι είναι εξίσου αγαπητή το 2023 όσο και το 2005.

00's duo

nelly-furtado-and-timbaland-2023-vma-show-a-billboard-1548.webp
Image source: MTV

Η Nelly Furtado με φόρεμα Dundas και ο Timbaland απένειμαν το βραβείο για το τραγούδι της χρονιάς στην Taylor Swift, η οποία επίσης επέλεξε να φορέσει ένα ασύμμετρο φόρεμα Versace σε μαύρο χρώμα. Σημείωσε πόσο νοσταλγική ήταν η εμφάνισή τους.


Feature image source: Gilbert Flores/ Variety