fbpixel

Search icon
Search
Ο Σεπτέμβρης θα είναι ο καλύτερος μήνας γι' αυτά τα 5 ζώδια
LIFE & CAREER

Ο Σεπτέμβρης θα είναι ο καλύτερος μήνας γι' αυτά τα 5 ζώδια

Καθώς τα άστρα θα είναι με το μέρος τους τις πρώτες ημέρες του φθινοπώρου


Διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου και ήδη προετοιμαζόμαστε για μια νέα σεζόν, η οποία βρίσκεται προ των πυλών. Με την άφιξη του Σεπτεμβρίου, καινούριες ευκαιρίες παρουσιάζονται μπροστά μας και μας καλούν να τις αδράξουμε, βάζοντας στόχους και αναζητώντας όλους τους τρόπους για να τους πραγματοποιήσουμε. Είναι αλήθεια πως ζώδια ευνοούνται περισσότερο από άλλα, κι αυτό γιατί τα άστρα φαίνεται να είναι με το μέρος τους τις πρώτες ημέρες του νέου μήνα που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Δείτε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια, ανάμεσα στα οποία ίσως να βρίσκεται και το δικό σας!

1. Ιχθείς

Ενεργειακά αυτός ο μήνας θα είναι υπέροχος για εσάς. Αν στηριχτείτε στις υπερδυνάμεις και τα ταλέντα σας, θα ξεπεράσετε τα όριά σας και θα έχετε εξαιρετικές επιδώσεις. Αυτό ισχύει κυρίως για το κομμάτι των επαγγελματικών σας, αλλά και για σπουδές κι εξετάσεις. Μην αφήσετε, όμως, να ριζώσει μέσα σας το αυτοσαμποτάζ! Αν το πρώτο μισό της εβδομάδας κυλήσει ομαλά, η ενέργεια θα επεκταθεί και μέσα στον μήνα, φέρνοντάς σας νέες ευκαιρίες και γνωριμίες που ενδέχεται να βγουν σε κάτι καλό. Το μαγείρεμα και η κατανάλωση healthy τροφών είναι κάτι που πρέπει να ακολουθήσετε για υγιές σώμα και πνεύμα. Ένα δυνατό σώμα οδηγεί σε ένα δυνατό μυαλό και περισσότερη εσωτερική γαλήνη, η οποία με τη σειρά της θα επηρεάσει θετικά τη ζωή σας τις επόμενες εβδομάδες.

shutterstock-2435788279.jpg

2. Καρκίνοι

Είναι σημαντικό να υπενθυμίζεται στον εαυτό σας πόσο έξυπνοι και ικανοί είστε ειδικά αν βρίσκεσαι σε ένα τοξικό περιβάλλον που προσπαθεί ενεργά να μειώσει την αξία σας ή να σας πείσει ότι η εξουσία σας είναι ανύπαρκτη. Μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας τις εβδομάδες που ακολουθούν και ξεχάστε τις βιαστικές κινήσεις που μόνο λανθασμένα αποτελέσματα μπορεί να φέρουν. Η ηρεμία σας τον Σεπτέμβριο αποτελεί προτεραιότητα για εσάς, ώστε το μυαλό σας να είναι καθαρό για να οραματιστεί νέα σχέδια που θα μπουν στο πρόγραμμα. Στην πορεία αυτού του μήνα θα καταλάβετε πως οι προσπάθειές θα πιάσουν επιτέλους τόπο.

3. Σκορπιοί

Για εσάς, οι πρώτες ημέρες του Σεπτέμβρη θα αφορούν στην απελευθέρωση της δημιουργικότητάς σας, ξεκαθαρίζοντας το όραμά σας. Αν μπορέσετε να το κάνετε αυτό, απροσδόκητα αποτελέσματα και εξαιρετική τύχη θα είναι με το μέρος σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί ακόμη και να ανακαλύψετε συνεργάτες για να μοιραστείτε τις γνώσεις σας. Μην ξεχνάτε ότι η τελειότητα είναι μια υποκειμενική ιδέα και μην προσπαθείτε συνεχώς να την κατακτήσετε. Είτε πρόκειται για τα πρότυπα ομορφιάς, είτε για την εργασία σας, μείνετε πιστοί στα δικά σας «θέλω» και «μπορώ». Ο διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε προσγειωμένοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

shutterstock-2436605109.jpg

4. Κριοί

Βρίσκεστε στη λίστα με τα καλύτερα ωροσκόπια, επειδή είναι γραφτό να συναντήσετε αυτήν την περίοδο ανθρώπους, συντρόφους και καταστάσεις που θα αναδείξουν κρυφές πτυχές του εαυτού σας. Άλλωστε, μόλις καταλάβετε καλύτερα εσάς τους ίδιους, θα γίνετε ακόμα πιο ασταμάτητοι από ό,τι είστε τώρα σε κάθε τομέα της ζωής σας, προσωπικά κι επαγγελματικά. Ακολουθήστε το ένστικτό σας για το τι πρέπει να κάνετε και με ποια σειρά, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Χαλαρώστε και ανακτήστε δυνάμεις μέσα από ένα ταξίδι, που θα γίνει το ιδανικό ξεκίνημα της νέας σεζόν.

5. Λέοντες

Τώρα είναι η στιγμή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό. Έφτασε η ώρα να γίνετε τολμηροί και γενναίοι. Αποδείξτε στους ανθρώπους γύρω σας τι ακριβώς θέλετε να πετύχετε και ότι δε φοβάστε να κάνετε μεγάλα όνειρα. Αν το κάνετε αυτό στη ζωή σας μέχρι τα μέσα του μήνα, θα βιώσετε κάτι πραγματικά αναζοωγονητικό που θα σας δικαιώσει. Πείτε «ναι» στις εξόδους μετά τη δουλειά, στη σωστή διατροφή και στο περπάτημα.