fbpixel

Search icon
Search
Fashion vs Astrology: Αυτά είναι τα 3+1 πιο fashionable ζώδια
LIFE & CAREER

Fashion vs Astrology: Αυτά είναι τα 3+1 πιο fashionable ζώδια

Ανακαλύψτε αν βρίσκεστε ανάμεσα στα πιο στιλάτα ζώδια του αστρολογικού κύκλου


Όλοι έχουν εκείνο το άτομο στη ζωή τους που έχει εξαιρετική αίσθηση του στιλ, ανεξάρτητα από την περίσταση. Αυτοί είναι οι άνθρωποι που δείχνουν πάντα ωραίοι, είτε είναι με ένα vintage look, είτε ακολουθούν την τελευταία τάση, είτε φορούν κάτι καθημερινό. Ενώ όλοι μπορούν να μπουν στο διαδίκτυο για να δουν ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις ή να μάθουν πώς να φορούν τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο ώστε να φαίνονται cool, κάποιοι άνθρωποι είναι απλά γεννημένοι για να είναι fashionistas. Το ζώδιο του ήλιου σας, το οποίο καθορίζεται από την ημερομηνία γέννησής σας, έχει μια σειρά από χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς σας που επηρεάζονται από το στοιχείο, τον κυρίαρχο πλανήτη και τον τρόπο ζωής του. Αν ψάχνετε για τα πιο κομψά ζώδια, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στη διαμόρφωσή τους, δηλαδή στον τρόπο με τον οποίο ένα ζώδιο εκφράζει την ενέργειά του.

Τα ζώδια του αέρα είναι οι ρυθμιστές των τάσεων του ζωδιακού κύκλου. Αυτά τα ζώδια φέρνουν μια νέα εποχή, οπότε μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά ότι θα αρχίσουν να κάνουν αυτό που δεν κάνει κανείς άλλος. Αν δεν ξεκινούν μια τάση, είναι σίγουρα στην κορυφή της. Φοράνε πάντα το «it» στυλ παπουτσιών ή κουβαλούν την τελευταία τσάντα που αγαπούν οι celebrities.

Ανακαλύψτε αν είστε και εσείς ένα από τα πιο stylish ζώδια...

Λέων (23 Ιουλίου - 22 Αυγούστου)

shutterstock-2452833395.jpg

Αν είστε εξοικειωμένοι με την αστρολογία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην εκπλαγείτε που θα βρείτε τον Λέοντα σε αυτή τη λίστα. Το φλογερό λιοντάρι λατρεύει να παραδίδει ένα σόου. Δεν φεύγουν ποτέ από το σπίτι μέχρι να βάλουν όλες τις τελευταίες πινελιές. Παρουσιάζουν επίσης τον εαυτό τους με τρόπο που τραβάει τα βλέμματα. Διάσημοι Λέωντες όπως η Τζένιφερ Λόπεζ, η Μέγκαν Μαρκλ, η Μαντόνα μπορούν να φορέσουν τις πιο εξωφρενικές τάσεις της μόδας και όμως, με κάποιο τρόπο, να τις κάνουν να φαίνονται cool με τρόπο ανεπιτήδευτα κομψό.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

shutterstock-2382283653.jpg

Ο Ζυγός κυβερνάται από την Αφροδίτη, που είναι ο πλανήτης της ομορφιάς. Φυσικά, η αισθητική είναι σημαντική για το συγκεκριμένο ζώδιο του αέρα. Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε ότι ο Ζυγός θα είναι καλοντυμένος με τέλειο styling ρούχα και άψογο μακιγιάζ. Τους αρέσει να είναι στην κορυφή των τάσεων και είναι επίσης πολύ δημιουργικοί, οπότε έχουν την ικανότητα να κάνουν το οποιοδήποτε trend εντελώς δικό τους.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

shutterstock-2449168003.jpg

Όπως ο Ζυγός, έτσι και ο Αιγόκερως είναι άλλο ένα ζώδιο που είναι εντελώς up to date με τις τελευταίες τάσεις και ανερχόμενα brands. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα ζώδια, οι Αιγόκεροι έχουν μια πιο κλασική αίσθηση του στιλ και πάντα φεύγουν από το σπίτι πολύ προσεγμένοι. Η ποιότητα έχει ύψιστη σημασία γι' αυτούς. Ακόμα και αν έχουν μικρό budget στα ψώνια τους, θα φροντίσουν να έχουν ό,τι καλύτερο μπορούν να αγοράσουν. Αποπνέουν μια effortless κομψότητα.

Σκορπιός (23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

shutterstock-2300565619.jpg

Ακολουθεί ο Σκορπιός, που φέρνει μια τολμηρή και έντονη προσέγγιση στο στιλ. Οι επιλογές αυτού του ζωδίου του νερού έχουν να κάνουν με το να κάνουν μια δήλωση. Οι Σκορπιοί δεν φοβούνται να πειραματιστούν με ακραίες εμφανίσεις και συχνά επιλέγουν ρούχα που αντικατοπτρίζουν την ισχυρή και μυστηριώδη προσωπικότητά τους. Το στυλ τους είναι βαθιά προσωπικό και φορούν τα ρούχα τους με μια αίσθηση υπερηφάνειας και αυτοέκφρασης. Οι Σκορπιοί είναι ρυθμιστές των τάσεων επειδή τολμούν να είναι διαφορετικοί και αγκαλιάζουν στυλ που άλλοι μπορεί να αποφεύγουν. Μας δείχνουν ότι το να είστε κομψές δεν είναι μόνο να ακολουθείτε τις τάσεις - αλλά να εκφράζετε αυτό που είστε.