fbpixel

Search icon
Search
Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι δέχθηκε σωματική επίθεση από τον William!
PEOPLE & MOMENTS

Ο πρίγκιπας Harry αποκάλυψε ότι δέχθηκε σωματική επίθεση από τον William!

Οι σοκαριστικές λεπτομέρειες και τα ερωτηματικά


Το τελευταίο διάστημα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο. Πρώτα, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, μέσα από το οποίο είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν όλους τους λόγους που τους οδήγησαν να απομακρυνθούν από το Παλάτι κι όσα συνέβησαν όλα τα τελευταία χρόνια. Ακολούθησε μία μεγάλη συνέντευξη του πρίγκιπα, που αναμένεται να προβληθεί στις 8 Ιανουαρίου, ενώ στις 10 του μήνα θα κυκλοφορήσει κι η αυτοβιογραφία του Harry. Εξομολογήσεις, μυστικά, σοκαριστικά περιστατικά, όλα βλέπουν πλέον το φως της δημοσιότητας και ο κόσμος, παρακολουθεί τις εξελίξεις με τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς πραγματικά, δεν έχει συμβεί ξανά στο παρελθόν κάτι ανάλογο.

Τώρα, ο Δούκας του Σάσεξ προχώρησε σε μία αποκάλυψη που προκαλεί μεγάλο σοκ, αλλά κι ερωτηματικά και μιλάει για πρώτη φορά για τη σωματική επίθεση που δέχθηκε από τον William, με φόντο την Meghan Markle.

Τι συμβαίνει στη Μεγάλη Βρετανία;

Εξομολόγηση που σοκάρει!

inside-prince-william-and-prince-harry-relationship-over-the-years-07.jpg

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, επέλεξαν να μιλήσουν δημόσια για όλα. Χωρίς δεύτερες σκέψεις, χωρίς μισόλογα και υπονοούμενα. Παρέθεσαν τη δική τους αλήθεια, αλλά και γεγονότα, που μάλλον είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατούσε κι επικρατεί όλα τα τελευταία χρόνια στο Παλάτι. Μέσω του βιβλίου του, «Spare», ο Δούκας δε διστάζει να τοποθετηθεί ακόμη και για τα πιο «καυτά» θέματα και μεταξύ άλλων, περιγράφει με πολλές λεπτομέρειες τον πολύ έντονο -όπως είπε- καυγά που είχε με τον William. Αιτία αυτού του καυγά, ήταν η Meghan, με τον Guardian να εξασφαλίζει ένα κομμάτι από όσα έγραψε ο Harry και να βάζει... φωτιά στο Παλάτι!

«Ο William με άρπαξε από τον γιακά, σκίζοντας το κολιέ μου και με έριξε στο πάτωμα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα. Τόσο πολύ γρήγορα. Έμεινα εκεί για μια στιγμή, ζαλισμένος, και μετά σηκώθηκα όρθιος και του είπα να φύγει», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Harry, συμπληρώνοντας πως ο αδερφός του τον επισκέφθηκε σε πολύ κακή κατάσταση, όντας πολύ εκνευρισμένος με τη στάση του, με τον ίδιο από τη μεριά του να μην αντιδρά με ανάλογο τρόπο και να επιχειρεί να πάρει μία απόσταση. Σύμφωνα με τον Δούκα, ο William του ζήτησε να μη μιλήσει στην Meghan για το περιστατικό, με τον ίδιο να απευθύνεται στην ψυχολόγο του, ωστόσο, η σύζυγός του πρόσεξε τα σημάδια και κάπως έτσι, αναγκάστηκε να της εξηγήσει ό,τι συνέβη. «Δεν εξεπλάγη τόσο πολύ και δεν θύμωσε τόσο πολύ. Ήταν τρομερά λυπημένη», συμπλήρωσε ο Harry. 

Μήπως ξεπεράστηκαν οι κόκκινες γραμμές;

2-ezvfh.jpg

Είναι σημαντικό σε όλα τα πράγματα σε αυτή τη ζωή, να υπάρχουν κάποια όρια. Είναι αναγκαία, είναι απαραίτητα. Μιλώντας -ειδικότερα- για όλες αυτές τις αποκαλύψεις, για όλες αυτές τις εξομολογήσεις, η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση μοιάζει πια να ξεφεύγει. Δεν είμαστε -σίγουρα- υπέρμαχοι του ψέματος, ωστόσο κι όλες αυτές οι λεπτομέρειες για όσα έγιναν ή συνεχίζουν να γίνονται, ίσως δεν έχουν άλλο νόημα. Είναι ξεκάθαρο πως στο Παλάτι δεν είναι όλα ιδανικά, πως υπάρχουν βαθιά και πολύ σοβαρά προβλήματα. Πως η σχέση του Harry με τον William όχι απλά δεν είναι καλή, αλλά βρίσκεται σε ένα πολύ-πολύ κακό στάδιο, όμως όλο και περισσότερο αισθανόμαστε πως δεν έχουμε πλέον την ανάγκη να μάθουμε κάτι άλλο. Να ακούσουμε, να διαβάσουμε κάτι περισσότερο. Γνωρίζουμε ήδη αρκετά πράγματα, γεγονότα και λεπτομέρειες για την προσωπική ζωή και την καθημερινότητα αυτών των ανθρώπων. 

Για πολλούς, ο Harry και η Meghan, επιλέγοντας το δρόμο της αλήθειας και των αποκαλύψεων, ξεπέρασαν κατά πολύ τις κόκκινες γραμμές. Υπάρχουν κι αυτοί που διαφωνούν, υποστηρίζοντας πως ήρθε η δική τους στιγμή να μιλήσουν για όλα έχουν περάσει, για όσα έχουν βιώσει, όταν έσβηναν τα φώτα κι όλη αυτή η λάμψη που περιέβαλε το Παλάτι για πολύ καιρό, πριν ακόμη να βγουν στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα μυστικά. Ωστόσο, είναι σίγουρα πολύ άκομψο να διαβάζουμε τόσες λεπτομέρειες γύρω από τον καυγά δύο ανθρώπων, όποια κι αν ήταν η αφορμή. Δεν πρόκειται -πια- για απλές αποκαλύψεις, αλλά για ένα δημόσιο ξεκατίνιασμα, προσώπων που σίγουρα δεν το αξίζουν όλο αυτό. Θα υπάρξουν κι άλλα επεισόδια; Κανείς δε γνωρίζει με σιγουριά την απάντηση, αν και βάσει των τωρινών δεδομένων, μοιάζει εξαιρετικά πιθανό...