fbpixel

Search icon
Search
O οίκος Louis Vuitton καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι με το opening των boutiques του στη Μύκονο
FASHION

O οίκος Louis Vuitton καλωσορίζει το φετινό καλοκαίρι με το opening των boutiques του στη Μύκονο

Με γαλλική φινέτσα και αδιαμφισβήτητο στιλ


Ο οίκος Louis Vuitton προσεγγίσει τον κόσμο της μόδας με μια μοναδική ματιά που χαράζεται στη μνήμη των οπαδών του. Ανεπιτήδευτη κομψότητα και εκλεκτική αισθητική μπορούν να χαρακτηρίσουν τα designs του οίκου που παραμένει «ζωντανός» από το 1854 και μας προσφέρει υπέροχες fashion στιγμές. Μια από αυτές, το άνοιγμα των εξαιρετικών boutiques του στη χώρα μας, και συγκεκριμένα στον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό, στη Μύκονο. 

neverfull-mm-by-the-pool-onthego-gm-by-the-pool.jpg

Το νησί των Ανέμων λοιπόν, υποδέχεται για ακόμη μια χρονιά το high end brand και μας προετοιμάζει για ένα απελευθερωτικό και γεμάτο στιλ, καλοκαίρι. Must-have κομμάτια που συνδυάζουν την καινοτομία με την υψηλή αισθητική, πάντα με στόχο την μέγιστη ποιότητα, αλλά και οι πιο πρόσφατες κολεξιόν του οίκου παρουσιάζονται στα καταστήματά του στο νησί.

1-thEfS.jpg

Παραμένοντας πιστός στο πνεύμα του ιδρυτή του, Louis Vuitton, ο οποίος επινόησε την «τέχνη του ταξιδιού» μέσα από αποσκευές, τσάντες και αξεσουάρ που ήταν τόσο δημιουργικά όσο κομψά και πρακτικά, η φιλοσοφία του δεν έχει αλλάξει. Από τότε διαμορφώθηκε η ιστορία του fashion brand, που παρέμεινε πιστό στην κληρονομιά του με την πάροδο των χρόνων, άνοιξε τις πόρτες του σε αρχιτέκτονες, καλλιτέχνες και σχεδιαστές, αναπτύσσοντας όλο και περισσότερους τομείς όπως ενδύματα, παπούτσια, αξεσουάρ, ρολόγια, κοσμήματα και αρώματα. Όλα τα προσεκτικά δημιουργήματά του αποδεικνύουν τη δέσμευση του οίκου Louis Vuitton για κομψότητα και δεξιοτεχνία.

2-Shc8O.jpg

Φέτος, ανοίγει τις πόρτες στις δύο υπέροχες boutiques του στην Χώρα και στο NAMMOS VILLAGE, που βρίσκεται στην κοσμοπολίτικη παραλία της Ψαρρού, με πρωταγωνιστή την Summer Capsule Collection 2021. Μοναδικά ρούχα και υποδήματα για άνδρες και γυναίκες, καθώς και αξεσουάρ που αναδεικνύουν τη θαυμαστή ποιότητα και το εκλεπτυσμένο design του οίκου σας περιμένουν να τα ανακαλύψετε. Κοσμήματα και ρολόγια του Louis Vuitton θα ταξιδέψουν ειδικά για να βρίσκονται στα one of a kind Louis Vuitton Nammos Village & Χώρας.

onthego-mm-by-the-pool.jpg

Το καλύτερο; Το γνωστό fashion house παρουσίασε και για φέτος τη νέα του συλλεκτική tote bag, "On The Go Mykonos", η οποία είναι αφιερωμένη στο νησί των Ανέμων. Ευρύχωρη για να χωράει τα πάντα και κομψά ευέλικτη χάρη στο λουρί ώμου καθώς και στα top handles, εντυπωσιάζει με το υπέροχο γαλάζιο χρώμα της καθώς και την ψάθα στα πλάγια που παραπέμπουν στις θάλασσες της Μυκόνου. Στα χρώματα του καλοκαιριού σας προσκαλεί να προσθέσετε στα φετινά summer looks σας, άνεση και απαράμιλλο στιλ.

The must-see collection!

 Hats

Hats

 Scrunchie

Scrunchie

 Tote bag

Tote bag

 Sunglasses

Sunglasses

 Shoylder Bag

Shoylder Bag

 Bracelets

Bracelets

 Bags

Bags

 High Heel Sandals

High Heel Sandals

 Shoulder bag

Shoulder bag

 Bag

Bag

 Flats

Flats

 Tote bag

Tote bag

Info: Η σειρά "On The Go Mykonos" διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Louis Vuitton στο νησί στην Χώρα και στο Nammos Village.

Τα καταστήματα Louis Vuitton θα είναι ανοιχτά από τις 19 Ιουνίου 2020, 11 π.μ. έως τις 11 μ.μ. καθημερινά για τους επισκέπτες έως τα τέλη Οκτωβρίου.