fbpixel

Search icon
Search
O οίκος Dolce & Gabbana και η havaianas ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια exclusive συλλογή
FASHION NEWS

O οίκος Dolce & Gabbana και η havaianas ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια exclusive συλλογή

...και ό,τι άλλο ξεχωρίσαμε μέσα στην εβδομάδα!


O κόσμος της μόδας δε σταματάει ποτέ να γυρνάει και να εξελίσσετε, με νέα πρόσωπα, events, προϊόντα και καινούργιες συνεργασίες να γεμίζουν το calendar μας. Ανακαλύψτε τα πιο αξιοσημείωτα fashion moments της εβδομάδας

D&G x Havaianas

41499672090d.jpg

Ο οίκος Dolce & Gabbana και οι havaianas ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία exclusive συλλογή που συνδυάζει τo βραζιλιάνικο, ελεύθερο πνέυμα, με την ιταλική δημιουργικότητα.

Η havaianas, το πιο διάσημο, βραζιλιάνικο brand υποδημάτων του πλανήτη, έχει γίνει συνώνυμο του καλοκαιρινού στυλ χάρη στις iconic σαγιονάρες της. Από το πρώτο τους λανσάρισμα το 1962, έχουν κατακτήσει τις καρδιές των fashion lovers με τον ευφάνταστο σχεδιασμό τους και την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν, χαρακτηριστικά που τις καθιστούν το απόλυτο καλοκαιρινό statement. Το δυναμικό τους στυλ εξακολουθεί να αποτελεί έμπνευση εδώ και 60 χρόνια.

Τα τέσσερα σχέδια τη νέας συνεργασίας Dolce Gabbana x Havaianas είναι διακοσμημένα με τα πιο iconic μοτίβα του θρυλικού οίκου μόδας: την άγρια και ταυτόχρονα κλασική ενέργεια του Leopard print και την κομψότητα του ασπρόμαυρου Zebra στα μοντέλα “Classics”. Ταυτόχρονα, η ένταση του μπλε και του λευκού της Μαγιόρκας, Blue Mediterraneo, και τα πολύχρωμα ντεκόρ της σικελικής παράδοσης του Carretto Sicillianο, βρίσκουν τη θέση τους στα μοντέλα “Icons”.

To κάθε σχέδιο είναι διακοσμημένο με βελούδινο φινίρισμα στα straps, μεταλλικό logo Havaianas και μία ειδικά σχεδιασμένη πέρλα από τον οίκο Dolce&Gabbana. Η νέα συνεργασία έρχεται σε custom συσκευασία στο χαρακτηριστικό στυλ του οίκου, διακοσμημένη με μεταλλικά prints και χρυσές λεπτομέρειες. Η limited edition συλλογή Dolce&Gabbana x Havaianas θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2024 στα dolcegabbana.com, havaianas-store.com, flagship καταστήματα Havaianas και σε επιλεγμένα καταστήματα.

Στην Ελλάδα ανακαλύψτε τη συλλογή στο:

Attica City Link (Πανεπιστημίου 9, Αθήνα) και στο Αtticadps.gr

Coldplay: Dr.Martens x Αντωνία Καούρη

dm.jpg

Το αγαπημένο brand Dr. Martens, που στηρίζει τους νέους μουσικούς εδώ και δεκαετίες, πρόσθεσε μια ακόμη σημαντική στιγμή στην πορεία του. Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνίδα ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Αντωνία Καούρη ανέβηκε στη σκηνή του ΟΑΚΑ ως opening act των Coldplay, στην πιο πολυσυζητημένη συναυλία του καλοκαιριού, επιλέγοντας να φορέσει τα στιλάτα σανδάλια Dr. Martens Voss Hydro, ξεσηκώνοντας το κοινό με τα νέα της τραγούδια στα οποία έχει κάνει και την παραγωγή.

Με ελαφριά κατασκευή αιχμής, που παραμένει πιστή στις κλασικές σιλουέτες που μας έχει συνηθίσει η DOC στις μπότες της, τα Hydro Voss sandals στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων σε αυτό το φαντασμαγορικό show. Την Αντωνία Καούρη, συνόδευσε ο μουσικός Κωνσταντίνος Κρομμύδας ο οποίος επέλεξε τα 1460 Pascal Bex leather lace up boots.

Η Αντωνία Καούρη επιλέχθηκε από τους Coldplay ως opening act στις δύο sold-out συναυλίες τους που πραγματοποιήθηκαν στο ΟΑΚΑ στις 8 και 9 Ιουνίου, προσελκύοντας 60.000 θεατές! Μονοπώλησε τις συζητήσεις λόγω του ταλέντου της και της εντυπωσιακής σκηνικής της παρουσίας οπότε και το look της δεν θα μπορούσε να μην είναι cool & casual όπως είναι άλλωστε και η ίδια. Για τις πρόβες τις στο studio η τραγουδίστρια εμφανίστηκε να φορά τα ιδιαίτερα Blaire Quad Hardware σανδάλια, με τα εντυπωσιακά τρουκς ενώ στις πρόβες στον χώρο της συναυλίας, εμφανίστηκε με τα κλασικά αγαπημένα platform σανδάλια Blaire Quad Black Hydro.

Bioceramic MoonSwatch: MISSION ON EARTH

sc01-24-mission-on-earth-suitcase-open.jpg

Τρία νέα ρολόγια Bioceramic MoonSwatch μόλις προσεδαφίστηκαν. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ιστορίας, οι άνθρωποι αναρωτιούνταν πως φαίνεται η γη από ψηλά. Όλοι οι αστροναύτες που ταξίδεψαν ποτέ στο διάστημα είπαν ότι το πιο όμορφο θέαμα που έχουν δει ποτέ ήταν ο Γαλάζιος Πλανήτης.

Τα MISSION ON EARTH – LAVA, – POLAR LIGHTS και – DESERT — αποτίνουν φόρο τιμής στον εκπληκτικό πλανήτη μας, αντλώντας έμπνευση από την ηφαιστειακή λάβα, το Βόρειο Σέλας και τις ερήμους, τρία φυσικά φαινόμενα, με την μαγική και γοητευτική ομορφιά τους, τα οποία είναι ξεκάθαρα ορατά από το διάστημα. Για τα συγκεκριμένα ρολόγια, η Swatch ανέπτυξε τρία ολοκαίνουρια χρώματα σε Bioceramic.

Τα τρία νέα ρολόγια Bioceramic MoonSwatch MISSION ON EARTH είναι διαθέσιμα από τις 15 Ιουνίου, αποκλειστικά σε επιλεγμένα καταστήματα Swatch. Όπως με όλη τη Συλλογή Bioceramic MoonSwatch, επιτρέπεται η αγορά μόνο ενός ρολογιού ανά άτομο, ανά κατάστημα και ανά ημέρα.

Ted Baker: "Celebrating the Summer Breeze"

231107-ted-baker-ss24-shot-02-ww-kristin-093.jpg

Για την καλοκαιρινή σεζόν η Ted Baker παρουσιάζει μια συλλογή βασισμένη στην fun πλευρά του British Heritage, με κομμάτια που μπορούν να φορεθούν καθημερινά αλλά και να αποτελέσουν την τέλεια επιλογή για τα καλοκαιρινά party. Τα φορέματα, τα matching set και τα κοστούμια έχουν θερμές αποχρώσεις καλοκαιρινών χρωμάτων. Πινελιές από μπλε ηλεκτρίκ και χακί συνδυάζονται με τις σιλουέτες των midi φορεμάτων και ανάλαφρων tops. Οι maxi φούστες με τα matching πουκάμισα ακολουθούν την λογική του statement dressing.

Όλα τα κομμάτια ξεχωρίζουν για το versatility, που τους χαρίζει την ευκολία να φορεθούν σε πιο καθημερινές ή και επίσημες εμφανίσεις. Τα φλοράλ μοτίβα, σημείο κατατεθέν του βρετανικού οίκου, παρουσιάζονται σε σατέν ή πλισέ φορέματα και συνδυάζονται με vibrant χρώματα που κλέβουν την παράσταση. Στην σειρά των αξεσουάρ οι ψάθινες και raffia υφές δίνουν μια καλοκαιρινή νότα.

Melissa x Bimba y Ola

screenshot-2024-06-14-at-104314-am.png

Η ισπανική μάρκα μόδας Bimba y Lola παρουσίασε μια καλοκαιρινή συλλογή με τη βραζιλιάνικη μάρκα υποδημάτων Melissa. Η συλλογή περιγράφεται ως μια εξερεύνηση του DNA των δύο εταιρειών και περιλαμβάνει τέσσερις τσάντες και τρία jelly fisherman sandals. Τα σανδάλια είναι μια επανερμηνεία του μοντέλου "Possession" της Melissa και διατίθενται σε τρία χρώματα - μπλε ιριδίζον, σομόν και μαύρο, ενώ το καλάθι ζελέ αντλεί έμπνευση από το αρχείο της Bimba y Lola και διατίθεται σε μαύρο, πράσινο λάιμ, ροζ και μπλε και διαθέτει το άρωμα tutti-frutti της Melissa.