fbpixel

Search icon
Search
O Νο1 προορισμός για νόστιμο ψάρι που θα επιλέγουμε πάντα στη Χαλκιδική
MAGAZINE

O Νο1 προορισμός για νόστιμο ψάρι που θα επιλέγουμε πάντα στη Χαλκιδική

Το Marina Seafood Restaurant προσφέρει αυθεντικές γεύσεις θάλασσας


Για γεύσεις που εμπερικλείουν όλα τα μοναδικά αρώματα της θάλασσας, για την απόλαυση του καλοκαιριού στην πιο ατμοσφαιρική βεράντα της Χαλκιδικής, αλλά και για μια εμπειρία φιλοξενίας πολλών αστέρων, το Marina Seafood Restaurant θα είναι πάντα ο Νο1 προορισμός που θα επιλέγουμε.

mar-9187.jpg

Αυτό το εστιατόριο της Χαλκιδικής το ξεχωρίζουμε... γιατί έχει καταφέρει να αναδειχθεί στην κορυφή της γαστρονομικής σκηνής της Ελλάδας, επικεντρώνοντας την προσοχή του στην ποιότητα της πρώτης ύλης και στην αυθεντικότητα των πιάτων του. Η μαγειρική του φιλοσοφία συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με μοντέρνες πινελιές κι έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Καθημερινά, o ιδιοκτήτης του, Κωνσταντίνος Κανακάρης, φροντίζει να προμηθεύονται φρέσκα ψάρια και θαλασσινά από την τοπική αγορά, με τα οποία ο σεφ Θοδωρής Γκαβέζος και η ομάδα του, συνδυάζοντας παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές, δημιουργούν εξαίσια γαστρονομία.

Ένα δείπνο εδώ είναι... μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία διαφορετική από όλες τις άλλες. Η εκπληκτική τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, η υψηλή κουζίνα που βασίζεται στις καλύτερες πρώτες ύλες, η άψογη εξυπηρέτηση, συμβάλλουν στη δημιουργία των πιο αξέχαστων αναμνήσεων. Θυμηθείτε μας, αν έρθετε μια φορά εδώ, θα εξελιχθείτε σίγουρα σε θαμώνα του.

marina-dsc0038.jpg

Για το φετινό καλοκαίρι... το ανανεωμένο μενού που έχουν ετοιμάσει κέρδισε αμέσως τις καρδιές μας. Γευτήκαμε ένα εξαιρετικό ταρτάρ λαβράκι με μαύρο χαβιάρι, σχοινόπρασο και χυμό λεμονιού, που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ψαριού με την πολυτέλεια του χαβιαριού. Ανεπανάληπτη και η μελιτζάνα παπουτσάκι τους με κιμά από χταπόδι και μπεσαμέλ ταραμά, αλλά κι αυτό το τέλειο καπνιστό χταπόδι καρπάτσιο με αλμυρίκια και αγκινάρες Τήνου, που προσφέρει έναν εξαιρετικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων.

Hot details
img-20221105-133243.jpg

Δοκιμάστε ανεπιφύλακτα τις γαρίδες σοτέ με αρωματικό βούτυρο σκόρδου, ντοματίνια και τραγανή μπαγκέτα Μασσαλίας. Επίσης, το φιλέτο κιτρινόπτερου τόνου συνοδευόμενο με χόρτα εποχής αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για τους λάτρεις των ψαρικών.

Info: Ποτίδαια, χαλκιδική, τηλ.: 23730 41570, www.marina-fish.gr, Facebook: Marina fish potidaia, Instagram: @marina_fishrestaurant

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024