fbpixel

Search icon
Search
FASHION NEWS

O νέος fashion online προορισμός με τα πιο ακαταμάχητα σύνολα για τις φετινές γιορτές

To blessme.gr παρουσιάζει τις καλύτερες επιλογές για stylish εμφανίσεις


O νέος fashion online προορισμός με τα πιο ακαταμάχητα σύνολα για τις φετινές γιορτές

Ακριβώς έναν χρόνο πριν ξημέρωσε η νέα εποχή του ΙBLOOM, ανηφορίζοντας από τη Μητροπόλεως 71 στη Γρ. Λαμπράκη 211, διατηρώντας ωστόσο την αγάπη και την υποστήριξη ενός αφοσιωμένου κοινού. Η Ελένη Τρικούκη μετέφρασε το κοινό με τη συνεργάτιδά της, Μαρία Δημάκη, όραμα ως ευλογία και κάπως έτσι γεννήθηκε το Bless me, ένα fashion destination e-shop.

H συνέχεια του πολυαγαπημένου καταστήματος ΙBLOOM παραμένει στη Γρ. Λαμπράκη 211 και στην ηλεκτρονική του μορφή, ως blessme.gr, προτείνοντας την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την τέχνη του fashion consulting. Παράλληλα, συστήνεται στο κοινό με φρέσκο αέρα από Παρίσι, Μιλάνο και Κοπεγχάγη, φιλοξενώντας διάσημα fashion brands και αναδεικνύοντας κι Έλληνες σχεδιαστές, όπως οι Angelos Bratis, Ioanna Kourbela, Stelios Koudounaris κ.ά. 

Στόχος, να καινοτομεί με πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες, που φέρνουν μια φρέσκια ματιά στη μόδα του σήμερα. 

Loving White in the Winter

unnamed-rk4sv.jpg

Τo λευκό κερδίζει έδαφος στις γιορτινές εμφανίσεις, αποπνέοντας κομψότητα, πολυτέλεια και φινέτσα. Σε όλες τις αποχρώσεις του -off white, κρεμ και μεταλλικές- συνδυάζεται εξαιρετικά με μικρά ή μεγάλα κοσμήματα, χαρίζοντας ένα glam twist. Από την άλλη μεριά, ένα λευκό pencil φόρεμα με μία λεπτή ζώνη στη μέση κι ένα λευκό πανωφόρι παραπέμπει στιλιστικά στην εποχή της Grace Kelly. Μην ξεχνάτε τ’ αγαπημένα σας high heels και μια κλασική τσάντα.

kos-5148.jpg

The Classic One 

gmc-4485.jpg

Συνδυάστε το λευκό παλτό με το ιδανικό του ταίρι, το μαύρο. Το λαμπερό, καθαρό και φωτεινό, με το σκοτεινό, μυστηριώδες και μουντό, που δημιουργούν ένα φανταστικό δίδυμο. Ένα σύνολο που αποτελείται από black skinny παντελόνι με μαύρο ζιβάγκο και μια oversized τσάντα στο ίδιο χρώμα σίγουρα θα εντυπωσιάσει και σε συνδυασμό με sneakers είναι το απόλυτο casual chic look.

Day to Night

blessme5979.jpg

Όταν μιλάμε για άνεση στην καθημερινότητά μας το πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε είναι τα τζιν παντελόνια. Φορέστε ένα high-rise bootcut jean με μια λευκή πουκαμίσα και μποτάκια με χοντρό τακούνι -άλλη μία τάση του φετινού χειμώνα. Το λευκό παλτό ολοκληρώνει τέλεια το συγκεκριμένο outfit.

Details that matter

57a2748.jpg


Tα κοσμήματα παίζουν σημαντικό ρόλο στη δημιουργία ενός απόλυτα festive συνόλου. Θυμηθείτε πως αυτά είναι που δίνουν λάμψη και κάνουν κάθε outfit μας -από το πρωί έως το βράδυ- να μοιάζει πιο γιορτινό και playful. Τα σκουλαρίκια με πέτρες, αλλά και κολιέ σε παρόμοια αισθητική, προσθέτουν πολυτέλεια σε λευκά πουκάμισα, ενώ σε μαύρα μικρά φορέματα αποτελούν μια τέλεια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά και θα σας δείχνει πιο κομψές από ποτέ. 

1

Tote bag

Twiggy, Bless me by IBLOOM BUY HERE

2

Headpiece

Στέκα κόκκινη, Bless me by IBLOOM BUY HERE

3

Sneakers

Ασπρόμαυρα αθλητικά, Bless me by IBLOOM BUY HERE

4

Accessory

Πασμίνα Loretta, Bless me by IBLOOM BUY HERE

5

The high heel boot

Μπότες Pride, Bless me by IBLOOM BUY HERE

Info

Site: blessme.gr, Διεύθυνση:Γρηγορίου Λαμπράκη 211, Θεσσαλονίκη, Τηλ. 2310 935000