fbpixel

Search icon
Search
Ο Jacquemus εγκαινιάζει την πρώτη του boutique στη Νέα Υόρκη
FASHION NEWS

Ο Jacquemus εγκαινιάζει την πρώτη του boutique στη Νέα Υόρκη

Τα πρώτα teasers και φωτογραφίες του opening καινοτομούν για ακόμα μια φορά


Ο Jacquemus «προσγειώνεται» στη Νέα Υόρκη. Ο διάσημος οίκος, γνωστός για τις σαγηνευτικές του σιλουέτες, τις παιχνιδιάρικες και iconic τσάντες αλλά και την πρωτοποριακή στρατηγική marketing, ταξιδεύει, αυτήν τη φορά, ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού για το opening της καινούριας του boutique. Μετά από το Παρίσι, το Dubai, το Saint Tropez και την Courchevel σειρά έχει ακόμα μία από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας. 

Για να γιορτάσει την άφιξη της καινούρια του boutique το brand οργανώνει ένα fashionable πρωινό μέσα σ' ένα βαν που θα βρίσκεται ακριβώς έξω από το νέο κατάστημα. Εκτός όμως από το παραπάνω, επρόκειτο να γίνει και ένα giveaway για τη χαρακτηριστική clutch, Rond Carré, που έχει κερδίσει την καρδιά κάθε fashion lover. Οι ενδιαφερόμενοι θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για την τσάντα με την αγορά πρωινού – καθώς το νικητήριο κουπόνι θα περιλαμβάνεται στην brown paper breakfast bag ενός τυχερού.

Η boutique επρόκειτο να ανοίξει την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου στις 11π.μ. στη διεύθυνση 143 Spring Street στο Soho. Οι εορτασμοί και η κλήρωση θα διαρκέσουν τρεις ολόκληρες ημέρες, από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή. 

The announcement

Ο Γάλλος σχεδιαστής, ο οποίος κερδίζει το ενδιαφέρον του κοινού, όχι μόνο με τις δημιουργίες του αλλά και με τα σουρεαλιστικά video που δημιουργεί για να ανακοινώσει τα νέα του εγχειρήματα, εντυπωσίασε για ακόμη μία φορά. 

snapinstaapp-463463324-18471988345019666-777854563878041123-n-1080.jpg
Image source: @jacquemus

Από εχθές έχουν δημοσιευθεί στο instagram account του brand μία σειρά από video και φωτογραφίες, τα οποία παρουσιάζουν διάφορους ανθρώπους στους δρόμους της νέας Υόρκης. Από τα αγαπημένα μας είναι το classy ζευγάρι που βγάζουν τα σκυλιά τους βόλτα με απόλυτα chic outfits, αλλά και ένας άντρας μαζί με μία γυναίκα, ντυμένοι με καμπαρντίνες, οι οποίοι διασχίζουν μία διάβαση, μεταφέροντας ένα μεγάλο coffee cup που αναγράφει τη διεύθυνση της boutique. 


Λίγες ημέρες νωρίτερα, η ομάδα του brand είχε δημοσιεύσει ένα video, στο οποίο παρουσιάζεται η προετοιμασία ενός πρωινού, με τη χαρακτηριστική clutch, Rond Carré να παίζει σημαντικό ρόλο, μαγνητίζοντας για ακόμα μια φορά τα βλέμματα των θαυμαστών!

Jacquemus' Key Elements

Υπάρχουν αρκετά βασικά στοιχεία που καθορίζουν την ταυτότητα του Jacquemus. Πρώτο και κυριότερο είναι η αφοσίωση του brand στην αφήγηση ιστοριών. Κάθε συλλογή διηγείται μια μοναδική ιστορία, μεταφέροντας το κοινό στον κόσμο των ονείρων, των αναμνήσεων και των συναισθημάτων του Simon Porte Jacquemus. Αυτή η συναισθηματική σύνδεση με το κοινό διαχωρίζει το Jacquemus από τα υπόλοιπα brand της «γενιάς» του.

snapinstaapp-457439936-18462451303019666-4517128474393825794-n-1080.jpg
Image source: @jacquemus

Ένα άλλο στοιχείο που το χαρακτηρίζει είναι η δέσμευσή του στη βιωσιμότητα. Το brand προσπαθεί να μειώσει το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα χρησιμοποιώντας οργανικά και ανακυκλωμένα υλικά. Αυτή η ηθική προσέγγιση βρίσκει ανταπόκριση στην αυξανόμενη ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, καθιστώντας το Jacquemus μια επιλογή για όσους αναζητούν μόδα με συνείδηση.

Επιπλέον, o γαλλικός οίκος έχει γίνει γνωστός για την προσοχή στη λεπτομέρεια και την άψογη δεξιοτεχνία του. Κάθε ένδυμα κατασκευάζεται με ακρίβεια, με έμφαση στην ποιότητα και τη διάρκεια. Από την επιλογή των υφασμάτων έως την ακρίβεια στις ραφές, κάθε πτυχή της διαδικασίας σχεδίασης λαμβάνεται υπόψη προσεκτικά, δημιουργώντας κομμάτια που δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακά αλλά και φτιαγμένα για να διαρκέσουν.

snapinstaapp-448175832-18447447460019666-7123892865863245203-n-1080.jpg
Image source: @jacquemus

Επιπλέον, ο Jacquemus έχει έντονη αίσθηση ατομικότητας και γιορτάζει τη διαφορετικότητα. Το brand αγκαλιάζει την μοναδικότητα κάθε ατόμου, ενθαρρύνοντας την αυτοέκφραση και την αυτοπεποίθηση. Αυτή η συμπεριληπτική προσέγγιση έχει κερδίσει πιστούς οπαδούς, με ανθρώπους από όλα τα κοινωνικά στρώματα να βρίσκουν έμπνευση και ενδυνάμωση μέσω των σχεδίων του Jacquemus.

 Με πληροφορίες: 303 London