fbpixel

Search icon
Search
Ο Έλληνας make-up artist, Γρηγόρης Πυρπύλης, είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty
PEOPLE & MOMENTS

Ο Έλληνας make-up artist, Γρηγόρης Πυρπύλης, είναι ο νέος creative director της Hermès Beauty

Ο ίδιος μετρά τεράστια επιτυχία παγκοσμίως στον χώρο της ομορφιάς


Creative director του τμήματος Beauty του γαλλικού οίκου Hermès ανέλαβε ο Έλληνας make up artist με διεθνή καριέρα, Γρηγόρης Πυρπύλης. Πρόκειται για μια σπουδαία διάκριση για τον ταλαντούχο Έλληνα με τον ίδιο να γνωστοποιεί στο Instagram πως ανέλαβε αυτήν την τόσο σημαντική θέση για τη μέχρι τώρα πορεία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη νέα του θέση ο διάσημος Έλληνας makeup artist θα αναφέρεται στην Agnès de Villers, πρόεδρο του Hermès Parfum et Beauté, και θα είναι υπό την επίβλεψη, επίσης, του Pierre-Alexis Dumas, καλλιτεχνικού διευθυντή του group.

Σε δηλώσεις του ο de Villers ανέφερε: «Ακολουθούμε μια εγκάρσια προοπτική για τη δημιουργία αντικειμένων για το Hermès Beauty, μια προσέγγιση που γεννιέται από διάφορους τομείς τεχνογνωσίας που αλληλοσυμπληρώνονται και εμπλουτίζονται, με στόχο να υπηρετήσουμε ένα καλλιτεχνικό όραμα που εκφράζεται μέσω του αντικειμένου, του υλικού, του χρώματος και της οικολογικής ευθύνης. Ως ειδικός στα χρώματα και τις υφές που εκφράζουν και εξυψώνουν την ομορφιά, το ταλέντο του Γρηγόρη θα είναι κινητήριος δύναμη για την Hermès Beauté».

portrait-gregoris-pyrpylis-paul-schmidt-ld.jpg
Γρηγόρης Πυρπύλης


Από τον Μάρτιο του 2020, ο οίκος Hermès έκανε δυναμική είσοδο στη βιομηχανία της ομορφιάς, με πρώτο του προϊόν τα κραγιόν Rouge Hermès. Μέσα σε αυτό το διάστημα έχει καταφέρει να ενταχθεί στο boudoir κάθε beauty junkie, ενώ συνεχίζει με αμείωτη επιτυχία την πορεία του. Από τότε, η συλλογή μακιγιάζ έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει ρουζ και βερνίκια νυχιών. Ο Γρηγόρης Πυρπύλης διαδέχεται τον Jérôme Touron και πρόκειται να συστήσει ένα ανανεωμένο προφίλ στους λάτρεις του είδους.

«Μοιραζόμαστε με τον Γρηγόρη ένα κοινό όραμα για την ομορφιά, ως καθημερινό σύμμαχο που αποκαλύπτει την προσωπικότητα και προσφέρει κομψότητα, άνεση κι ευχαρίστηση», ανέφερε ο Dumas. Περιέγραψε, μάλιστα, τον make-up artist ως «καλλιτέχνη του μακιγιάζ και τεχνίτη», που «θα συμβάλει στην οικοδόμηση της μοναδικής, αυθεντικής και αισθητηριακής γλώσσας της Hermès Beauty».

Από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Πυρπύλης μοιράστηκε τα συναισθήματά του λέγοντας: «Πάντα έβλεπα το μακιγιάζ και την περιποίηση του δέρματος ως μέσο και όχι ως σκοπό. Τα αντικείμενα ομορφιάς είναι θαυμάσια εργαλεία που υπερβαίνουν την εμφάνιση, για να ωφελήσουν την ευημερία. Είναι σαφές για μένα ότι μέσω του beauty métier, η Hermès επιδιώκει να προσφέρει στην κοινότητά της μια εμπειρία, ένα ταξίδι, κατά το οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί, κάθε μορφή ομορφιάς να αποκαλυφθεί».

grigoris-pirpilis-people-166-5.jpg


«Νιώθω μεγάλη τιμή και ενθουσιασμό που γίνομαι μέλος του εμβληματικού οίκου Ηermes ως καλλιτεχνικός διευθυντής του Beauty. Ένας οίκος που συνοψίζει την ομορφιά σε όλες τις μορφές με την προσκόλλησή του στη δεξιοτεχνία και το savoir-faire, ένας πραγματικός οίκος δημιουργίας και δημιουργικότητας. Η αρχή ενός ταξιδιού στο οποίο κάθε προσωπικότητα μπορεί να εκφραστεί και κάθε μορφή ομορφιάς θα αποκαλυφθεί και να γιορταστεί, ένα όραμα ομορφιάς που λατρεύω και κρατάω από την ημέρα που ανακάλυψα την τέχνη του μακιγιάζ, πριν από 15 χρόνια. Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στη νέα μου οικογένεια της Hermès»,
συμπλήρωσε.

Έχοντας συνεργαστεί με top models και style icons, όπως οι Αlessandra Ambrosio, Caroline de Maigret, Kendall Jenner Laetitia Casta, Miley Cyrus και Cara Delevingne, μετρά τη μία επιτυχημένη συνεργασία μετά την άλλη και δε σταματά να μας εκπλήσσει με το ταλέντο του, ενώ το νέο αυτό βήμα αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά της ζωής του.

Μια νέα εποχή για τον εμβληματικό γαλλικό οίκο έχει ήδη ξεκινήσει και γι' άλλη μια φορά έχει άρωμα Ελλάδας!