fbpixel

Search icon
Search
NYFW: Αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες street style τάσεις που θα δούμε τις επόμενες ημέρες
TRENDS & CATWALKS

NYFW: Αυτές θα είναι οι μεγαλύτερες street style τάσεις που θα δούμε τις επόμενες ημέρες

Ο Fashion Month για τη SS25 season ξεκινάει, με τη Νέα Υόρκη να σηκώνει αυλαία


Λιγότερο από δύο ημέρες έμεινα, μέχρι τη στιγμή που ο Fashion Month για τη σεζόν SS25 σηκώσει αυλαία. Το fashionable "ταξίδι", όπως κάθε φορά, θα ξεκινήσει από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και πιο συγκεκριμένα από τη Νέα Υόρκη. Ως συνήθως, δεν θα λείψουν οι έντονες στιγμές από τις πασαρέλες, από το show του Alaïa στη Νέα Υόρκη μέχρι το ντεμπούτο του νεοδιορισμένου δημιουργικού διευθυντή του Valentino, Alessandro Michele, στο Παρίσι.

Ωστόσο, εντυπωσιακές επρόκειτο να είναι και οι εμφανίσεις στους δρόμους των μεγαλουπόλεων, με τους μεγαλύτερους fashion gurus και fashionistas απ΄όλον τον κόσμο να δίνουν το παρών για να παρακολουθήσουν τις επερχόμενες πασαρέλες αλλά να κάνουν και τις δικές τους statement εμφανίσεις. 

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο hot street style τάσεις που προβλέπεται να δούμε στους δρόμους της New York τις επόμενες ημέρες!

1. Butter yellow

a966b056b3e6b487a9aa9b3ed6e5fbfe.jpg
Image source: @pinterest

Σε περίπτωση που δεν είστε fan των έντονων αποχρώσεων αλλά επιθυμείτε να ακολουθείτε τις τάσεις, τότε αυτή η επιλογή, σίγουρα, θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας. Όπως όλα δείχνουν, το αγαπημένο χρώμα του καλοκαιριού θα συνεχίσει να κυριαρχεί στη συλλογή μας. Το κίτρινο και οι αποχρώσεις του αποπνέουν πολυτέλεια και διαχρονική γοητεία, γι' αυτό δύσκολα θα το αποχωριστούμε. Θα το συναντήσουμε σε φορέματα, σακάκια, κοστούμια αλλά και oversized shirts τόσο για cool όσο και πιο formal εμφανίσεις. 

2. Handmade pieces

a6c2467b3cc994de24cc19a44eeed57f.jpg
Image source: @popsugar

Θα υπάρξει κι άλλος καύσωνας αυτόν τον Σεπτέμβριο εν μέσω του μήνα της μόδας; Είναι πολύ πιθανό. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε τα crochet, handmade pieces θα αποτελέσουν βασική επιλογή. Κρύβουν μέσα τους με διακριτικότητα την υψηλή αισθητική, ενώ παράλληλα δίνουν την αφορμή για να γιορτάσουμε την καλλιτεχνία και τη χειροτεχνία. Μπορείτε να κινηθείτε σε midi dresses αλλά και σε two pieces σύνολα, όπως skirt & top αλλά και σε top με βερμούδες. Οι αποχρώσεις τους κινούνται τις περισσότερες φορές στην παλέτα του μινιμαλισμού, απογειώνοντας την quite luxury αισθητική.

3. Updated silhouettes

70c359a7ad5db13204178c898b9050ec.jpg
Image source: @pinterest

Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που πιστεύουν ότι η τάση της cinched waist - η ζώνη στη μέση που κολακεύει τη σιλουέτα - που παρατηρήθηκε στις πασαρέλες του Φθινόπωρο/Χειμώνας 2024, στους Dior, Schiaparelli και Acne Studios, θα κυριαρχήσει και στους δρόμους της Νέας Υόρκης τις επόμενες μέρες. Μ' αυτόν τον τρόπο μπορείτε να φορέσετε το σακάκι πάνω από το φόρεμα ή τη φούστα σας αλλά και να ανανεώσετε ένα oversized κοστούμι που υπάρχει στην γκαρνταρόμπα σας. 

4. Double down on denim

04a92097635f424978363166ad572a22.png
Image source: @whowhatwear

Αυτή η διαχρονικά κλασική τάση έχει μετατραπεί σε statement επιλογή. Το denim on denim έχει έρθει για να μείνει και είμαστε σίγουρες ότι οι δρόμοι της Νέας Υόρκης θα λειτουργήσουν ως έμπνευση για τα μελλοντικά μας σύνολα. Μέχρι τότε μπορείτε να το εντάξετε στις εμφανίσεις σας επιλέγοντας παντελόνια και πουκάμισα στο ίδιο ύφασμα. Για ασφαλείς επιλογές κινηθείτε σε ίδιες αποχρώσεις ενώ για λίγο περισσότερο πειραματισμό προτιμήστε εκ διαμέτρου αντίθετες.