fbpixel

Search icon
Search
No1 Trend: Τα απαραίτητα κοσμήματα για τη summer collection σας
TRENDS & CATWALKS

No1 Trend: Τα απαραίτητα κοσμήματα για τη summer collection σας

Μαζί με το Κasparianjewels.gr βρήκαμε τις ιδανικές επιλογές


Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου. Παρόλα αυτά εμείς έχουμε ήδη ξεκινήσει να δημιουργούμε μία συλλογή, η οποία θα μας ακολουθήσει τους επόμενους μήνες και θα χαρακτηρίζεται από stylish κομμάτια, φωτεινότητα, αισιοδοξία αλλά και items, τα οποία θα ολοκληρώνουν με τον καλύτερο και πιο σωστό τρόπο την εμφάνισή μας. Τα κοσμήματα, όπως όλες γνωρίζουμε, είναι must σε κάθε look. Μάλιστα, οι SS22 τάσεις μας κάνουν να μην μπορούμε να τους αντισταθούμε και να θέλουμε να τα φοράμε συνεχώς. Μία από τις μεγαλύτερες στον λαμπερό jewelleries' world είναι τα εντυπωσιακά designs σε έντονα χρώματα. Oversized γραμμές, με πολύχρωμες πέτρες που θα κυριαρχήσουν στην εικόνα μας και θα μας βοηθήσουν να απογειώσουμε ακόμα και το πιο απλό μας outfit είναι αυτά που έχουν κερδίσει την προσοχή μας. 

Για όλες εσάς λοιπόν, που επιθυμείτε να ταυτίζεστε με την «τελευταία λέξη» της μόδας και να δημιουργείτε μία συλλογή από τα πιο classy και διαχρονικά κομμάτια, ο απόλυτος online προορισμός kasparianjewels.gr θα σας χαρίσει το μοναδικό αποτέλεσμα που αναζητάτε. Παρακάτω έχουμε συλλέξει τις μεγαλύτερες και πιο «πολύχρωμες» τάσεις στα κοσμήματα του καλοκαιριού, που θα σας συντροφεύουν για χρόνια! 

Ανακαλύψτε τα!

Κολιέ

279550864-151902304001601-4511247031697560708-n.jpg
Image source: @marianne_theodorsen

Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που επιθυμώ τα κοσμήματα που επιλέγω να μην τα αποχωρίζομαι ποτέ -ειδικά τα κολιέ-. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είτε βρισκόμαστε στην πόλη είτε στη θάλασσα, ο λαιμός μας είναι τις περισσότερες φορές ακάλυπτος. Τι καλύτερο λοιπόν να τον κοσμώ μ' εντυπωσιακά σχέδια που θα κάνουν και τέλεια αντίθεση με την ηλιοκαμένη μας επιδερμίδα; Ακολουθήστε την τάση του mix & match και προτιμήστε κοσμήματα με έντονα χρώματα, τα οποία φαινομενικά είναι αταίριαστα αλλά προσφέρουν την απόλυτη αρμονία. Λεπτεπίλεπτες χάντρες και κομψά σχέδια είναι αυτό που χρειάζεστε. 

Necklace

Piccolo κολιέ ροζέτα rosegold

BUY HERE 


Necklace

Necklace

Κολιέ rosegold με μαργαριτάρια και charms

BUY HERE

Necklace

Δαχτυλίδια 

275143823-1294876534328741-7263225701630327721-n.jpg
Image source: @ninasandbech

Τα δαχτυλίδια ανήκουν στην κατηγορία των κοσμημάτων που μπορούν να σταθούν σε όλες τις περιστάσεις και να κάνουν τα δάχτυλά σας να φαίνονται πιο καλλίγραμμα -πάντα πρέπει να επιλέγετε με ιδιαίτερη προσοχή το σχέδιο και το μέγεθός τους. Plus, έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν έξτρα γοητεία στο look με πολύ διακριτικό τρόπο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να τα εντάξετε στην εμφάνισή σας. Για όλες εσάς που είστε λάτρεις του μινιμαλισμού, σας προτείνουμε να επιλέξετε ένα δαχτυλίδι με εντυπωσιακές, έντονες πέτρες. Από την άλλη πλευρά για πιο street styled looks έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε πολλά μαζί, απογειώνοντας την εικόνα σας. 

Rings

Δαχτυλίδι Blue Topaz

BUY HERE 

Rings

Rings

Ολόβερο emerald

BUY HERE


Rings

Σκουλαρίκια 

Ένα από τα hot trend της φετινής καλοκαιρινής περιόδου είναι τα oversized σκουλαρίκια. Παρόλα αυτά, καθώς γνωρίζουμε ότι πολλές από εσάς δεν προτιμάτε αυτήν την τάση, κυρίως για τις καθημερινές σας εμφανίσεις, σας έχουμε μία εξίσου fashionable επιλογή. Στρέψτε το ενδιαφέρον σας στα πολύχρωμα. Αν επιθυμείτε η εικόνα σας να έχει μία πιο «παιχνιδιάρικη» αισθητική προτιμήστε κομμάτια με σχέδια, ενώ σε περίπτωση που έχετε τη δυνατότητα, φορέστε παραπάνω από ένα -όσο περισσότερα τόσο το καλύτερο- και δημιουργήστε το απόλυτο layering. Τα κρεμαστά είναι τα πιο ωραία.

Earrings

Σκουλαρίκια σε ροζέτα, με ορυκτό Blue Topaz, από χρυσό 14 καρατίων

BUY HERE 

Earrings

Earrings

Κρεμαστά σκουλαρίκια ροζέτες με αμέθυστο

BUY HERE 


Earrings

Βραχιόλια

w600-q65-1.jpeg

Νιώθετε την ανάγκη να δώσετε μία πνοή ανανέωσης στα κλασικά σας κομμάτια, όπως είναι το λευκό πουκάμισο ή ένα black dress; Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα βραχιόλια σας. Do it like maximal και μη διστάσετε να πειραματιστείτε με την εικόνα σας. Bracelet full of colours αλλά και statement designs όπως είναι οι χοντρές αλυσίδες θα σας βοηθήσουν να κάνετε το απόλυτο matchy-matchy. Μια δοκιμή θα σας πείσει. 

Bracelet

Χειροπέδα Gabriela Rigamonti Rainbow topaz

BUY HERE 

Bracelet

Bracelet

Βραχιόλι με κρίκους τρίχρωμο

BUY HERE 

Bracelet


Info

Κατάστημα: Τσιμισκή 88, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο: 2310 220022

Online shop: kasparianjewels.gr

Instagram: @kasparianjewels

Facebook: @Kasparian.jewels