fbpixel

Search icon
Search
Νιώθετε ότι φεύγει το καλοκαίρι; Αυτά τα 9 αρώματα θα σας δώσουν summerish vibes
EDITORS' CHOICE

Νιώθετε ότι φεύγει το καλοκαίρι; Αυτά τα 9 αρώματα θα σας δώσουν summerish vibes

Ετοιμαστείτε να τραβήξετε όλα τα βλέμματα επάνω σας


Τα καλύτερα καλοκαιρινά αρώματα θα σας ταξιδέψουν, ακόμα κι αν δε φύγετε από το σπίτι. H όσφρηση μπορεί να ξυπνήσει μνήμες, να φέρει σκέψεις για μέρη που αγαπάτε και να δημιουργήσει σε εσάς και στους γύρω σας όλα όσα θέλετε να κάνετε πραγματικότητα. Κάθε διαφορετική μυρωδιά, φέρνει αυτό ακριβώς που επιθυμείτε. Γι' αυτόν το λόγο, μερικές ημέρες πριν φύγει το καλοκαίρι επιλέξαμε τις μυρωδιές που θα το κάνουν να κρατήσει ακόμη παραπάνω.

The products!
10-QJb8T.webp


Olympea, Paco Rabanne, Sephora BUY ME

Οι νότες της αλμυρής βανίλιας, του πράσινου μανταρινιού, του γιασεμιού και του λουλουδιού τζίντζερ συνδυάζονται για να δημιουργήσουν ένα μαγικό, σαρκικό άρωμα που σαγηνεύει τους άντρες.

eden-juicy-apple-01.jpg


Eden Juicy Apple | 01, Kayali, Sephora BUY ME

Παιχνιδιάρικο και ζωηρό, αυτό το πληθωρικό άρωμα είναι ένας δελεαστικός, λαχταριστός συνδυασμός τραγανών και ζουμερών κόκκινων μήλων, γλυκών μούρων και φρέσκων λουλουδιών που θα σας κάνουν να θέλετε να μείνει στην επιδερμίδα σας όλη μέρα!

prada.webp


Infusion de Vanille, Prada, Attica BUY ME

Μυστηριώδες και εθιστικό, το Infusion de Vanille Eau de Parfum συνδυάζει μια καπνιστή έγχυση βανίλιας, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τις νότες κορυφής από φωτεινό περγαμόντο και αφρώδες νερόλι και μια βάση από ξυλώδεις σπόρους αγγελικής.

light-blue-italian-love-pour-femme-eau-de-toilette.webp

Light Blue Italian Love Pour Femme, Dolce & Gabbana, Hondos Center BUY ME

Τα νέα συλλεκτικά αρώματα, Light Blue Italian Love για εκείνη & εκείνον, παρουσιάζουν νέες ξυλώδεις νότες που απογειώνουν τις αισθήσεις. Η καρδιά του αρώματος ανθίζει με ένα θηλυκό μπουκέτο από μεθυστικό γιασεμί sambac και αγνό λευκό τριαντάφυλλο, ενώ με τη νέα γλυκιά, λουλουδάτη νότα ambrette γίνεται ακόμη πιο αισθησιακή.

black-opium-eau-de-parfum-intense.jpg


Black Opium Eau De Parfum Intense, Yves Saint Laurent, Sephora BUY ME

Ο αισθησιασμός του καφέ περιβάλλεται από την αύρα της μαγνητίζουσας νότας του γαλάζιου αψεντιού. Η έξαψη ενός μυστηριώδους και τολμηρού εθισμού ηλεκτρίζει το νέο Black Opium Eau de Parfum Intense.

burberry-her-eau-de-parfum-S1UMt.jpg


Her, Burberry, Sephora BUY ME

Κόκκινες και σκούρες νότες μούρων φωτίζονται από μια φωτεινή, λευκή ξυλώδη συμφωνία.Είναι αφοσιωμένο σε εκείνη, την πολυσύχναστη πόλη του Λονδίνου.

01.webp

Cristal, Narciso Rodriguez, Attica BUY ME

Ένα νέο φωτεινό και εθιστικό άρωμα για τις γυναίκες. Το άρωμα είναι ένας φόρος τιμής στην λαμπερή θηλυκότητα, αντανακλώντας το εσωτερικό φως κάθε γυναίκας.

issey.webp

L'Eau d'Issey Summer Edition, Issey Miyake BUY ME

Η Marie Salamagne ξεκινάει στις Ελληνικές Κυκλάδες, όπου η άμμος είναι ζεστή και η θάλασσα πεντακάθαρη και λαμπερή. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε προς τη Σικελία με τον Daphné Bugey, στην καρδιά της κοιλάδας των ναών στο Agrigento, όπου ο δροσερός άνεμος φυσάει μέσα από τις πορτοκαλιές, το περγαμόντο και τις λεμονιές, που βρίσκονται στη μέση των επίσημων ερειπίων του ναού.

10-kb2GB.webp

Very Good Girl Glam, Carolina Herrera, Hondos Center BUY ME

Το Very Good Girl Glam Parfum είναι μια ωδή στη δύναμη της θηλυκότητας – ένα εξαιρετικά τολμηρό άρωμα. Μια εκθαμβωτική εξέλιξη του Very Good Girl, αυτό το πληθωρικό άρωμα ορίζεται από το αστραφτερό κεράσι και το μπουκάλι στιλέτο: η απόλυτη δήλωση της θηλυκότητας.