fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Night cream: Το skincare προϊόν που αξίζει να προσθέσετε στην daily ρουτίνα περιποίησής σας

10 κρέμες νύχτας που επιλέξαμε για όλες τις ανάγκες


Night cream: Το skincare προϊόν που αξίζει να προσθέσετε στην daily ρουτίνα περιποίησής σας

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, σχεδόν κάθε τύπος δέρματος μπορεί να επωφεληθεί από τη συνεπή χρήση μιας ενυδατικής κρέμας βαθιάς θρέψης κατά τη διάρκεια της νύχτας - και σίγουρα δεν χρειάζεται να περιμένετε να φτάσετε σε μια ορισμένη ηλικία για να την εντάξετε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι κρέμες νύχτας πρέπει να είναι εξίσου βασικό συστατικό της ρουτίνας μας με το καθαριστικό ή την ενυδατική κρέμα ημέρας.

Κάθε σύνθεση έχει δημιουργηθεί με εμπειρογνωμοσύνη για να αντιμετωπίσει μια σειρά από προβλήματα περιποίησης της επιδερμίδας και να προσφέρει επιπλέον ενυδάτωση, σφριγηλότητα, λάμψη ή και καταπραϋντικά αποτελέσματα ενώ κοιμάστε βαθιά. Και ας το παραδεχτούμε: ο κρύος καιρός δεν κάνει καλό στο δέρμα μας, πράγμα που σημαίνει ότι μια μικρή περιποίηση κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτη για να κατευνάσει τους ερεθισμούς και να κρατήσει τα ξηρά σημεία μακριά. 

Ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το must-have beauty προϊόν

Χρειάζεστε πραγματικά μια κρέμα νυκτός;

Η σύντομη απάντηση είναι και θα είναι ναι! Όλες οι κρέμες προσφέρουν ενυδάτωση και υγρασία. Ωστόσο, οι ενυδατικές κρέμες ημέρας τείνουν να επικεντρώνονται στην ελαχιστοποίηση των βλαβών από εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες, όπως οι ελεύθερες ρίζες, οι περιβαλλοντικοί ρύποι και η επιβλαβής υπεριώδης ακτινοβολία, ενώ οι νυχτερινές κρέμες έχουν συνήθως πιο πλούσιες και ισχυρές φόρμουλες που επικεντρώνονται στην αποκατάσταση του δερματικού φραγμού, καθώς και στη διέγερση του κολλαγόνου και της κυτταρικής παραγωγής, με αποτέλεσμα μια πλούσια και ομοιόμορφη επιδερμίδα το πρωί.

Τι πρέπει να προσέξετε στην επιλογή της night cream σας;

Αν και σίγουρα μπορεί να είναι δελεαστικό να επιλέξετε μια κρέμα προσώπου νύχτας με ενεργά συστατικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματός σας, καλό είναι να διασφαλίσετε ότι αυτά τα ίδια συστατικά δεν βρίσκονται στο καθαριστικό σας, στο προϊόν αφαίρεσης μακιγιάζ, στο τονωτικό ή στον ορό σας, καθώς η διαστρωμάτωση πολλών ενεργών συστατικών μπορεί να οδηγήσει σε ερεθισμό και ευαισθησία του δέρματος.

Πώς πρέπει να εφαρμόζετε την κρέμα νυκτός σας;

Οι περισσότερες κρέμες νύχτας πρέπει να εφαρμόζονται το βράδυ μετά τον καθαρισμό, καθώς και οι οροί. Ενώ πολλές κρέμες νύχτας μπορούν να χρησιμοποιούνται κάθε βράδυ, ανάλογα με τα συστατικά, για παράδειγμα αν περιέχουν ρετινόλη ή άλλα απολεπιστικά οξέα, μπορεί να συνιστώνται μόνο μερικές φορές την εβδομάδα.

Ανακαλύψτε τις 10 night creams που ξεχωρίσαμε για την νυχτερινή ρουτίνα περιποίησής σας!

1

Beauty Sleep Cream

Tzimas Cosmetics BUY HERE

2

Beevine Elixir Κρέμα Νύχτας Εντατικής Επανόρθωσης & Lifting

Apivita BUY HERE

3

Genaissance de La Mer The Concentrated Night Balm

La Mer BUY HERE

4

Glycolic 10 Renew Overnight Κρέμα Νυκτός με Γλυκολικό Οξύ

SkinCeuticals BUY HERE

5

Αναδομητική Κρέμα Νύχτας Lift Integral

Lierac BUY HERE

6

Κρέμα Νύχτας για Αναπλήρωση Anew Platinum

Avon BUY HERE

7

Time Filler Night Cream

Filorga BUY HERE

8

Liftactiv Supreme Night Cream

Vichy BUY HERE

9

Advanced Genifique Night Cream

Lancôme BUY HERE

10

Tulasara Firming Sleeping Mask

Aveda BUY HERE