fbpixel

Search icon
Search
New Year's Goals: Μικρές προσθήκες που θα αλλάξουν το mindset σας το νέο έτος
MAGAZINE

New Year's Goals: Μικρές προσθήκες που θα αλλάξουν το mindset σας το νέο έτος

Εντάξτε στη ζωή σας αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο


H νέα χρονιά φέρνει μαζί νέες ιδέες και προτάσεις που θα μας βοηθούν να γυρίσουμε σελίδα σε ό,τι πλέον δεν μας ικανοποιεί. Παρακάτω, θα ανακαλύψετε μικρές προσθήκες που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητά σας. 

Must Read

ce96ce97cea4ce97ce9cce91-ce98ce91ce9dce91cea4ce9fcea5-ce9ace91ce99-ce96cea9ce97cea3-top.jpg

«Ζήτημα θανάτου και ζωής – αγάπη, απώλεια και αυτό που έχει τελικά σημασία» από τους Irvin και Marilyn Yalom. Στο βιβλίο αυτό, οι συγγραφείς μοιράζονται με τους αναγνώστες το πώς χρειάστηκε να αντιμετωπίσουν έναν αγώνα πρωτόγνωρο και οδυνηρό. Με την ειλικρίνεια και τη σοφία τους -άνθρωποι που έχουν στοχαστεί βαθιά και ξέρουν πώς να αγαπούν-, διερευνούν εδώ οικουμενικά ζητήματα εγγύτητας, αγάπης και πένθους.

Must Try

01.webp

Αν είστε οπαδοί του “no makeup makeup”, το Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector SPF30 της Laura Mercier προσφέρει διακριτική κάλυψη και φυσικό φινίρισμα. Ακόμη, με την πάροδο του χρόνου, βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας, χάρη σ’ ένα φυσικώς παραγόμενο φυτικό σύμπλεγμα που περιέχει, και δεσμεύει την υγρασία στο δέρμα, μειώνοντας την ξηρότητα κι επιτυγχάνοντας μακρά ενυδάτωση.

New Philosophy

jan-kahanek-fvul6kzivlg-unsplash.jpg

Δε χρειάζεται να δίνετε τα πάντα. Αρκεί αυτά που μπορείτε να δώσετε να τα προσφέρετε με την καρδιά σας. Και ποτέ μην ξεχνάτε πως: «Στη ζωή, ό,τι δίνεις παίρνεις». Τα πάντα επιστρέφουν πίσω. Αποφασίστε φέτος να κρατάτε τους στόχους σας για εσάς, να μην αναμειγνύετε τους άλλους ανθρώπους στην προσωπική σας ζωή, ούτε αυτούς της ευρύτερης οικογένειάς σας, και κάντε καλές πράξεις, χωρίς να τις κοινοποιείτε.

Must Reset

toa-heftiba-rqqabcgbsyk-unsplash.jpg

Αγαπημένες συνήθειες των γιορτών χωρίς ίχνος ενοχής! Ρίξτε τους ρυθμούς και ξεκουραστείτε όσο περισσότερο μπορείτε. Χαλαρώστε και τεμπελιάστε, φάτε comfort food. Αλλά στο αποκορύφωμα όλων, δείτε το μεσημέρι μια μέτρια ταινία, μέχρι να σας πιάσει ο πιο γλυκός ύπνος.

New Routine

jessica-da-rosa-b0qxrtfyvum-unsplash.jpg

Για να βελτιώσετε τον τόνο του δέρματος και να ενυδατωθούν τα χέρια σας, χρησιμοποιήστε μια κρέμα με αντιοξειδωτικά και μαλακτικά συστατικά, όπως το βούτυρο καριτέ. Το μασάζ του προϊόντος στην επιδερμίδα όχι μόνο θα προσφέρει άμεση υγρασία, αλλά και θα ενισχύσει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή για γρηγορότερη επούλωση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2023