fbpixel

Search icon
Search
New Year, New You: Δείτε το θεαματικό φινάλε του 6 week challenge του πρωταθλητή κολύμβησης, Γιάννη Δρυμωνάκου
WELLNESS

New Year, New You: Δείτε το θεαματικό φινάλε του 6 week challenge του πρωταθλητή κολύμβησης, Γιάννη Δρυμωνάκου

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη βοήθεια της Garmin και του γυμναστή Δημήτρη Κουλούρη


Έχοντας αναφέρει ξανά την ανάγκη μας να αναδείξουμε τον καλύτερο και πιο υγιή εαυτό μας τη νέα χρονιά, το 2021 στέκεται ως αφορμή για να ακολουθήσουμε όλοι ένα πιο healthy και προσεγμένο lifestyle. Στην προσπάθεια να φροντίσουμε τη σωματική και πνευματική μας υγεία, το Νο1 πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό δεν είναι άλλο από την άθληση και τη σωστή διατροφή, που επιτυγχάνουν τη συνολική ευεξία του σώματός μας.

Κάπως έτσι λοιπόν, ακόμα και οι πρωταθλητές, όπως ο γνωστός σε όλους μας κολυμβητής, Γιάννης Δρυμωνάκος -ο οποίος φέρει στο βιογραφικό του τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες- έβαλε στόχο πριν 6 εβδομάδες να βελτιώσει το σώμα του, αλλά και τις επιδόσεις του.

Ο ίδιος λοιπόν, παρέα με τον γνωστό γυμναστή Δημήτρη Κουλούρη και ιδιοκτήτη του @training room ξεκίνησαν ένα Garmin 6 week challenge που σκοπό είχε την απώλεια λίπους και την ενδυνάμωση μυϊκών ομάδων. Δεν υπήρχε άλλωστε καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει η νέα χρονιά, από τη δημιουργία καινούριων προκλήσεων! Όλα αυτά φυσικά, πραγματοποιήθηκαν μέσα από ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον ημερολόγιο στόχων που ακολούθησε ο γνωστός πρωταθλητής κολύμβησης, με τη στήριξη και τις συμβουλές του Δημήτρη Κουλούρη, αλλά και τη βοήθεια της Garmin.

Δείτε την εντατική προπόνηση του Γιάννη Δρυμωνάκου μαζί τον Δημήτρη Κουλούρη ανά εβδομάδα μέχρι και την ολοκλήρωση αυτού του συναρπαστικού 6 week challenge:

Όπως μάς εκμυστηρεύτηκε ο ίδιος ο Γιάννης Δρυμωνάκος, «Όπως όλοι, τον τελευταίο καιρό -ιδιαίτερα λόγω της καραντίνας- ξεφύγαμε λιγάκι, ως προς το πρόγραμμα της διατροφής, αλλά και της γυμναστικής. Αυτός ήταν και ο λόγος που έθεσα στον εαυτό μου το συγκεκριμένο challenge. Έχοντας πάντα τη βοήθεια του Garmin ρολογιού μου, που γενικότερα το χρησιμοποιούσα, ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που από την ώρα που ξεκινούσα τη γυμναστική και μέχρι το τέλος, κοιτούσα συνεχώς τις λεπτομέρειες στην απόδοσή μου, αλλά και τις αλλαγές στο σώμα μου. Κάτι που με βοήθησε φοβερά στο να επιτύχω τον στόχο μου. Καταλάβαινα ακριβώς τα στάδια της ενδυνάμωσης, αλλά και παρακολουθούσα τον παλμό μου.»

Ενώ, συνεχίζει, «Πράγματι είδα αποτελέσματα! Και μάλιστα, ακόμη καλύτερα από αυτά που περίμενα. Άλλωστε, είμαι άνθρωπος που όταν βάζει στόχους, δεν σταματά μέχρι να τους εκπληρώσει.»

dsc-3369-edit.jpg
Δημήτρης Κουλούρης

Συνομιλώντας όμως και με τον fitness coach του, Δημήτρη Κουλούρη, εκείνος δε δίστασε να μάς αποκαλύψει πως ο Γιάννης Δρυμωνάκος είναι η χαρά του κάθε προπονητή! «Ο Γιάννης είναι συνεπέστατος και του αρέσει πολύ η προπόνηση, καθώς έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτήν. Το 6 Week Challenge μας είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η πρώτη εβδομάδα φυσικά ήταν η πιο δύσκολη, όπως συμβαίνει σε όσους έχουν μείνει για καιρό εκτός προπόνησης. Αυτό αποτελεί μια γενική συμβουλή: μπορεί οι πρώτες ημέρες να μην είναι οι πιο εύκολες, ωστόσο βλέποντας άμεσα αποτελέσματα είναι κάτι που βοηθάει τον οποιοδήποτε να συνεχίσει. Αντλήστε δύναμη και πεισμώστε, ενώ φυσικά μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε και να χρησιμοποιείτε τον κατάλληλο εξοπλισμό, όπως είναι το ρολόι Garmin, καθώς θα σας δώσει έξτρα βοήθεια και παρότρυνση. Ας εξακολουθήσουμε όλοι να παραμένουμε δραστήριοι, μόνο καλό μπορεί να μας κάνει!»

Τhe Ultimate Fitness Gift

s2-index-organic-ongoing-7.jpg
Ζυγαριά Garmin, Index S2 Smart Scale

Το super δώρο που σας κάνουμε μαζί με την Garmin Greece θα σας κάνει να αισθανθείτε υπέροχα και να ατενίσετε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία και ανεβασμένη διάθεση! Ένας τυχερός μπορεί να διεκδικήσει το must-have fitness item, τη ζυγαριά της Garmin, Index S2 Smart Scale, η οποία μπορεί γίνει ο απόλυτος σύμμαχός σας στην απόκτηση μιας πιο υγιούς και προσεγμένης σιλουέτας. Παράλληλα, θα κερδίσει και μία δωρεάν συνδρομή για 6 εβδομάδες προπόνησης μέσω zoom με τον Δημήτρη Κουλούρη για τον/την ίδιο/α, αλλά και έναν ή μια φίλο/η του, ώστε να προπονούνται παρέα! 

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στο Instagram του @glowmagazine και να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, ο οποίος ξεκινάει να τρέχει από σήμερα Παρασκευή 26/02/2021 στις 18.00 και θα λήξει τη Δευτέρα 1/3/2021 και ώρα 18.00. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 2/3/2021 στις 14.00.

Για να πάρετε μέρος πατήστε εδώ.

Αναδείξτε τον καλύτερο εαυτό σας μέσα από ένα απαραίτητο αξεσουάρ άσκησης κι ένα πρόγραμμα εκγύμνασης, που επιλέγουν επιτυχημένοι, έμπειροι αθλητές και fitness trainers, όπως ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Δημήτρης Κουλούρης!