fbpixel

Search icon
Search
New Opening: Μια ματιά στη νέα επιβλητική boutique του οίκου Dolce & Gabbana στη Seoul
INTERIORS

New Opening: Μια ματιά στη νέα επιβλητική boutique του οίκου Dolce & Gabbana στη Seoul

Εισέλθετε στους iconic χώρους της που αποπνέουν πολυτέλεια


Μια νέα boutique από το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce&Gabbana άνοιξε τις πύλες της στη Νότια Κορέα και συγκεκριμένα στη Seoul. Θέτοντας τα θεμέλια μιας νέας εποχής για τη μόδα, πιο αισιόδοξη και τολμηρή από ποτέ άλλοτε, το διάσημο brand επανασυστήνεται στους αθεράπευτους fashion lovers μέσα από αυτό το ολοκαίνουριο και υπερσύγχρονο κτίριο, που είναι τοποθετημένο στην «καρδιά» της πόλης, εκεί που «χτυπάει κόκκινο» η εξέλιξη της μόδας χάρη στα εντυπωσιακά καταστήματα με κομμάτια υψηλής αισθητικής.

Φέροντας την υπογραφή του αρχιτέκτονα Jean Nouvel και του κατάλληλα εκπαιδευμένου team του, το επιβλητικό αυτό κατάστημα αποτελεί ωδή στο updated design και στην κομψή αισθητική -ό,τι ακριβώς αποτυπώνουν και οι Dolce&Gabbana στις δημιουργίες τους. Για τη διαμόρφωσή του δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στα υλικά κατασκευής που αποπνέουν χλιδή, στα διαχρονικά χρώματα που επιλέχθηκαν με σκοπό να εξασφαλιστεί αρμονία κι ένα δείγμα από τη σχεδιαστική ταυτότητα του οίκου, αλλά και στην πρωτοπορία που αποτέλεσε μονόδρομο για να δημιουργηθεί χωρίς αμφιβολία ένα breathtaking αποτέλεσμα που είναι πραγματικά άξιο θαυμασμού.

maxresdefault-1.jpg


Ο μαύρος γρανίτης είναι το υλικό που αποτέλεσε καθοριστικό παράγονται για το πώς φαίνεται το όλο κτίσμα. Από την εξωτερική του όψη και μόνο, ένας γυάλινος κύλινδρος είναι αυτός που ξεχωρίζει και βοηθά το κατάστημα να δείχνει πολυδιάστατο, φανερώνοντας παράλληλα αρκετά από τα πολυτελή στοιχεία του εσωτερικού interior design που είναι πραγματικά καθηλωτικό.

Ελκυστικό από κάθε άποψη και γεμάτο luxury πινελιές, το indoor σκηνικό μοιάζει σαν να βγήκε κατευθείαν από το μέλλον, κάτι που οφείλεται στον απόλυτα λειτουργικό σχεδιασμό του, στην υπέρκομψη αισθητική που έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και στις μινιμαλιστικές γραμμές που φανερώνουν στο έπακρο την καλαισθησία και την άκρως μοντέρνα οπτική. Οι συλλογές του iconic fashion brand φαντάζουν σαν αναπόσπαστο στοιχείο από αυτό το εκπληκτικό περιβάλλον, μιας και «δένουν» ονειρεμένα με την όλη διαρρύθμιση.

dolce-and-gabbana-korea-seoul-boutique-opening-04.jpg


Οι μαρμάρινες glossy επιφάνειες και το ιδιαίτερο μαύρο μωσαϊκό που έχει τοποθετηθεί στους τοίχους και τα πατώματα, δίνουν φανταστική αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε επισκέπτη συνδυάζοντας το minimal style με μερικά glam touches που κάνουν όλη τη διαφορά. Οι θερμές αποχρώσεις του ξύλου, στο μεταξύ, είναι η πινελιά που μεταμορφώνει κυριολεκτικά το όλο σκηνικό και το κάνει εξαιρετικά φιλόξενο και, ταυτόχρονα, ultra elegant. 

Οι δημιουργίες των Domenico Dolce και Stefano Gabbana, είναι σαν να βρήκαν το τέλειο περιβάλλον για να στηθούν, με τα iconic αξεσουάρ του οίκου να λάμπουν έτσι όπως αρμόζει στο συνολικό concept. Είναι σαν ένα μουσείο μόδας που κλείνει μέσα του την υπογραφή δύο τόσο μεγάλων δημιουργών, ισορροπώντας μεταξύ της διαχρονικής και ακαταμάχητης φινέτσας και του λειτουργικού σχεδιασμού που ανταποκρίνεται ήδη σε όσους χώρους πρόκειται να θαυμάζουμε στο μέλλον.

«Μπείτε» στους χώρους του καταστήματος μέσα από το παρακάτω tour:

Περιηγηθείτε στην gallery για να ανακαλύψετε περισσότερα σημεία της εντυπωσιακής boutique!