fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Τι παρακολουθούν οι Έλληνες αυτήν την περίοδο στην πλατφόρμα;
ARTS & CULTURE

Netflix: Τι παρακολουθούν οι Έλληνες αυτήν την περίοδο στην πλατφόρμα;

Ανακαλύψτε τις σειρές που τράβηξαν και διατήρησαν την προσοχή μας


Η ελληνική πλατφόρμα του Netflix είναι μια καθημερινή συντροφιά όλων μας - ειδικά τις μέρες και νύχτες που θέλουμε απλά να μην αποχωριστούμε τον καναπέ μας. Ο Ιούνιος είναι επισήμως εδώ και έχει φέρει μαζί του ξεχωριστές binge-worthy προτάσεις σειρών για να επιλέξετε τη δική σας αγαπημένη - όταν δε βρίσκεστε στη θάλασσα. Από δράματα, μέχρι rom coms αλλά και crime ντοκιμαντέρ - συγκεντρώσαμε τις σειρές που έχουν τεράστια πέραση στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. 

Δείτε παρακάτω τις top 10 σειρές που όλη η Ελλάδα παρακολουθεί αυτήν τη στιγμή!

1. Manifest

aaaaqwyaonem9ket44kkgdegfmoa-wlv5oez1j8frlos-xliubnxx414vhpk4cwsupkfiihuqgc3btxhu2d4bmm2a0xfmjaym2upuspwwky3th9tvnlwutlpgizpz1iubfgdj0ihclj6zj-dfupeze-4v2kcii0.jpeg

Όταν η πτήση 828 της Montego Air προσγειώθηκε με ασφάλεια μετά από μια ταραχώδη αλλά συνηθισμένη πτήση, το πλήρωμα και οι επιβάτες ανακουφίστηκαν. Αλλά μέσα σε αυτές τις λίγες ώρες, ο κόσμος είχε γεράσει πέντε χρόνια - και αφού θρήνησαν την απώλειά τους, οι φίλοι, οι οικογένειες και οι συνάδελφοί τους είχαν χάσει την ελπίδα και είχαν προχωρήσει. Τώρα, αντιμέτωποι με το ακατόρθωτο, δίνεται σε όλους μια δεύτερη ευκαιρία. Αλλά καθώς οι νέες πραγματικότητες τους ξεκαθαρίζουν, ένα βαθύτερο μυστήριο ξετυλίγεται, και κάποιοι από τους επιβάτες που επέστρεψαν σύντομα συνειδητοποιούν ότι ίσως προορίζονται για κάτι μεγαλύτερο από ό,τι πίστευαν ποτέ ότι είναι δυνατόν.

2. Fake profile

screenshot-2023-06-07-at-34725-pm.png

Η Καμίλα γνωρίζει τον πρίγκιπά της μέσω μιας εφαρμογής γνωριμιών- μετά από ένα ρομαντικό ειδύλλιο που πέρασαν, κάνει σχέδια για να του κάνει έκπληξη - και να καταλήξει μπερδεμένη και παγιδευμένη στον «παράδεισο».

3. Fubar

mv5bodninwqxmmmtmjiwnc00ndu2ltgwyzctnti1zdcyodbjztnixkeyxkfqcgdeqxvymtkxnjuynq-at-at-v1.jpg

Ένας πράκτορας της CIA στα πρόθυρα της συνταξιοδότησης ανακαλύπτει ένα οικογενειακό μυστικό και αναγκάζεται να επιστρέψει στο πεδίο για μια τελευταία δουλειά. Στη μοναδική αυτή κωμωδία πρωταγωνιστεί ο Arnold Schwarzenegger.

4. Valeria

mv5bmjc4m2yyzgqtzgrmyi00njewlwjjmjatotq4mgyxnzdhzme2xkeyxkfqcgdeqxvymtmxodk2otu-at-v1-fmjpg-ux1000.jpg

Μια συγγραφέας που περνάει μια συζυγική κρίση, βρίσκει παρηγοριά στις τρεις φίλες της που επίσης ανακαλύπτουν τον εαυτό τους. Η σειρά είναι βασισμένη στα βιβλίο της Elísabet Benavent.

5. Vortex

vortex-netflix-series-review.jpeg

Μετά την επανασύνδεση με τη νεκρή σύζυγό του μέσω ενός σφάλματος στην εικονική πραγματικότητα, ένας αστυνομικός προσπαθεί να ακυρώσει το μυστηριώδες ατύχημα που της κόστισε τη ζωή.

6. New Amsterdam

aaaabfdfbjxydahkzwt9beshkef5koevhkwctlopnagybfglzjc7miyzvu8wuwfw9f3hqn7gewzi2h-c3c9q33bcs-cwoc3j9jwvc6bf.jpeg

Ένας νέος ιατρικός διευθυντής παραβιάζει τους κανόνες για να «θεραπεύσει» το σύστημα στο παλαιότερο δημόσιο νοσοκομείο της Αμερικής. Οι σχέσεις μεταξύ συναδέλφων μπερδεύονται ενώ πολλοί είναι αυτοί που αμφισβητούν τις προθέσεις του. Ποιος θα καταφέρει να κερδίσει δίκαια τη μάχη; 

7. The days

the-days-netflix-series-japanese-fukushima-series.jpeg

Κατηγορούμενοι από κάποιους, χαιρετισμένοι ως ήρωες από άλλους, οι εμπλεκόμενοι με το Fukushima Daiichi αντιμετωπίζουν μια θανάσιμη, αόρατη απειλή, μια άνευ προηγουμένου πυρηνική καταστροφή.

8. Blacklist

aaaabfhonsp-zyx7t4hoizdp8xdh9sxeqf17pxqvjcyuf5bwi-92wk2tictg1m4knzhsr31uztmve95awhikmqhi1hur67n8qzdsqtcjr2lp3ikbbps82h7bodug.jpeg

Η επιστροφή του γνωστού πλέον Reddington είναι γεγονός για τελευταία φορά! Η Elizabeth Keen, μια νέα FBI profiler, ανατρέπει ολόκληρη τη ζωή της όταν ένας μυστηριώδης εγκληματίας, ο Raymond Reddington, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης εδώ και δεκαετίες, παραδίδεται και επιμένει να μιλάει μόνο μαζί της.

9. Queen Charlotte

11queen-charlotte1-kjbh-videosixteenbynine3000.jpeg

Έχοντας μπει στο ραντάρ ως το πιο πετυχημένο Bridgerton story ως τώρα, η σειρά αποτελεί prequel της γνωστής σειράς Bridgerton του Netflix. Η όλη πλοκή επικεντρώνετε στην άνοδο της νεαρής βασίλισσας Charlotte στην κορυφή και την εξουσία.

10. Turn of the tide

mv5bothmnwu0ngutodg0ms00mjg2ltg2nmetzmnmyjrhmwu5mjblxkeyxkfqcgdeqxvymtu1odm4mdgw-v1.jpg

Βασισμένο σε ένα περιστατικό κατά το οποίο μια βάρκα γεμάτη απαγορευμένες ουσίες ξεβράστηκε στην ακτή και μετέτρεψε τους ψαράδες σε εμπόρους ναρκωτικών, το πορτογαλικό δράμα προκαλεί εθισμό, όπως το ισπανικό "Money Heist". Η όλη πλοκή βασίζεται σε τέσσερις φίλους, των οποίον οι ζωές άλλαξαν για πάντα. 

Εσείς ποια θα προσθέσετε στο to-watch list σας αυτό το καλοκαίρι;

Κεντρική φωτογραφία: Από τη σειρά, Fake profile