fbpixel

Search icon
Search
Netflix: Οι σειρές & ταινίες που παρακολουθούν αυτήν την περίοδο οι Έλληνες
ARTS & CULTURE

Netflix: Οι σειρές & ταινίες που παρακολουθούν αυτήν την περίοδο οι Έλληνες

Ανακαλύψτε τες και προσθέστε τες στην watchlist σας


Είναι γεγονός ότι το Netflix αποτελεί μια από τις πιο επικρατέστερες συνήθειες αυτήν την περίοδο που μένουμε περισσότερο σπίτι. Η διαδικτυακή πλατφόρμα ψυχαγωγίας δεν αποτελεί διέξοδο μονάχα για τους Έλληνες, αλλά και για ολόκληρο τον κόσμο. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια φαίνεται ότι αποκτά μια ιδιαίτερη δυναμική στη χώρα μας, με τους περισσότερους από εμάς να έχουμε ήδη δημιουργήσει τη συνδρομή μας, παρακολουθώντας την αγαπημένη σας σειρά ή ταινία. 

Με τις επιλογές να είναι αμέτρητες λοιπόν, το Netflix έχει δημιουργήσει μια ειδική κατηγορία, όπου παρουσιάζει τις επιλογές που έχουν ξεχωρίσει οι τηλεθεατές στην εκάστοτε χώρα. Αναλογιζόμενοι λοιπόν, αυτά τα στοιχεία της πλατφόρμας, ξεχωρίσαμε τις πιο hot σειρές και ταινίες που φιγουράρουν στην watchlist των Ελλήνων! 

 Give it a look! 

The Crown

8-eDbee.jpg

Το The Crown αποτελεί μια αμερικανική σειρά του Netflix, η οποία είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα της ζωής των royals της Βρετανίας. Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στις 4 Νοεμβρίου του 2016 και μετά την κυκλοφορία του νέου πολυαναμενόμενου 4ου κύκλου με την εμφάνιση της της πριγκίπισσας Diana έχει κατακτήσει τις καρδιές των fans! Ίντριγκες, ιστορικές διηγήσεις και μοναδικά outfits αναδεικνύονται υπέροχα μέσα από εξαίσιες ερμηνείες. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους Olivia Colman, τον Tobias Menzies, την Helena Bonham Carter, Emma Corrin, κ.ά.

The Queen's Gambit

7-ElRTv.jpg

Δεκαετία του 1950. Βασισμένη σε ένα μυθιστόρημα που γράφτηκε από τον Walter Tevis το 1983, η σειρά αφηγείται την ιστορία ενός ορφανού που είναι διάνοια στο σκάκι. Περνώντας από μια σειρά από περιπέτειες και αναπτύσσοντας διαφορετικές σχέσεις με τους ανθρώπους της ζωής της, η ιστορία ακολουθεί μοναδικά τη ζωή της πανέξυπνης πρωταγωνίστριας. Ήδη έχει καταφέρει να γίνει number one από τις πρώτες κιόλας ημέρες κυκλοφορίας της κι αν δεν την έχετε δει αξίζει να της δώσετε μια ευκαιρία! Παίζουν οι: Anya Taylor-Joy, Chloe Pirrie, Bill Camp, κ.ά.

Emily in Paris

6-64Zmc.jpg

Αυτή η σαρωτική comedy του Netflix που ήδη έχει ενθουσιάσει πολλούς από τον δημιουργό του “Sex and the City”, Darren Star, φαντάζει ιδανική γι' αυτήν την περίοδο. Η σειρά δέκα επεισοδίων θέλει τη Lily Collins να ενσαρκώνει μια φιλόδοξη Αμερικανίδα που εγκαθίσταται στη γαλλική πρωτεύουσα για να εργαστεί σε μια διάσημη εταιρία μάρκετινγκ. Μεταξύ της σκληρής δουλειάς και της προσπάθειάς της να συνδεθεί φιλικά με τους συναδέλφους της, βρίσκει χρόνο για πάρτι, συχνά ντυμένη με over-the-top σύνολα, που έχουν την υπογραφή της εμβληματικής στιλίστριας, Patricia Field. Υπό αυτό το πρίσμα, γίνεται “talk of the town” και βασικός στόχος για πολλούς που την κατακρίνουν, τόσο εκείνη όσο και τη στάση της. Παίζουν οι: Lily Collins, Philippine Leroy-Beaulieu, Ashley Park κ. ά.

The Blacklist 

5-shloK.jpg

H αγαπημένη σειρά που έχει ήδη αρχίσει να παίζεται παγκοσμίως από το 2013, είναι διαθέσιμη τα τελευταία χρόνια στο Netflix, και ακολουθεί μια νεαρή σχετικά πράκτορα του FBI, την Elizabeth Keen, της οποίας αλλάζει ολοκληρωτικά η ζωή της όταν ένας μυστηριώδης εγκληματίας, ο Raymond Reddington, ο οποίος έχει αποφύγει τη σύλληψη εδώ και δεκαετίες, παραδίδεται και επιμένει να μιλήσει μόνο σε αυτήν. Το νέο επεισόδιο της 8ης σεζόν, έχει ήδη κυκλοφορήσει την πλατφόρμα, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε άλλα. Παίζουν οι: James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, κ.ά.

Mortal Engines

4-TBIiJ.jpg

Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό νέο κόσμο, μια δυναμική γυναίκα και οι επαναστάτες φίλοι της προσπαθούν να καταστρέψουν μια τεράστια κινητή πόλη, η οποία είναι το Λονδίνο που όλοι γνωρίζουμε- πριν καταστρέψει τα πάντα. Μια ιδιόμορφη καινούρια προσθήκη στην πλατφόρμα, που μάλλον έχει αποσπάσει την προσοχή των Ελλήνων εξαιτίας των συνθηκών που βιώνουμε. Παίζουν οι: Hera Hilmar, Robert Sheehan, Hugo Weaving, κ.ά.

Perdida

3-2rAy5.jpg

Η νέα ισπανική σειρά-«εμμονή» έχει κατακτήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στη χώρα μας, έχοντας ένα δυνατό σενάριο και καθηλωτικές ερμηνείες. Το story ακολουθεί έναν πατέρα, ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τον απαγωγέα της κόρης του. Περνώντας από διάφορες δοκιμασίες και αδιέξοδα, θα κάνει τα πάντα για να βρεθεί και πάλι κοντά στο παιδί του. Παίζουν οι: Daniel Grao, Carolina Lapausa, Melani Olivares, κ.ά.

Jingle Jangle: A Christmas Journey

2-LpO4U.jpg

Μια νέα και άκρως τρυφερή Χριστουγεννιάτικη προσθήκη στη λίστα! Ένας κάποτε χαρούμενος κατασκευαστής παιχνιδιών, δεκαετίες μετά την προδοσία που είχε υποστεί από έναν μαθητευόμενό του, ξαναβρίσκει την ελπίδα του όταν η ευγενική και -λιγάκι περίεργη- εγγονή του μπαίνει στη ζωή του και φέρνει τα πάνω κάτω. Παίζουν οι: Forest Whitaker, Keegan-Michael Key, Phylicia Rashad, κ.ά.

Τhe Minions of Midas

1-d7V3H.jpg

Ακόμη μια ισπανική παραγωγή, αποδεικνύοντας τα κοινά που συναντούνται ανάμεσα στις δύο μεσογειακές χώρες, Ελλάδα και Ισπανία. Στη λίστα λοιπόν, βρίσκεται η σειρά «Οι ευνοούμενοι του Μίδα», η οποία ουσιαστικά βασίζεται στο διάσημο ομώνυμο βιβλίο του Jack London, ωστόσο έχοντας ως φόντο τη σύγχρονη κοινωνία της Μαδρίτης. Η πρώτη σεζόν λοιπόν, σας παρασέρνει σε ένα «κυνηγητό σκέψης» όταν ένας εκατομμυριούχος εκδότης εκβιάζεται και καλείται να πάρει μια απόφαση ζωής και θανάτου. Άραγε θα τα καταφέρει; Παίζουν οι: Luis Tosar, Marta Belmonte, Guillermo Toledo, κ.ά.