fbpixel

Search icon
Search
Netflix & Chill: Οι καλύτερες κλασικές κωμωδίες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση
ARTS & CULTURE

Netflix & Chill: Οι καλύτερες κλασικές κωμωδίες που θα σας ανεβάσουν τη διάθεση

Οι πιο διασκεδαστικές προτάσεις για να παρακολουθήσετε στην πλατφόρμα


Με τις πρώτες ημέρες του 2021 να μας βρίσκουν για ακόμα λίγο καιρό στο σπίτι, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να περάσουμε την ώρα μας και παράλληλα να διασκεδάσουμε, ανεβάζοντας τη διάθεσή μας στα ύψη, από το αγαπημένο μας Netflix. Και τι καλύτερο φυσικά από μια απολαυστική κωμωδία που μας γεμίζει θετική ενέργεια; Γι' αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τις καλύτερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτήν τη στιγμή στη διαδικτυακή πλατφόρμα. 

50 Dates

5-qQs54.jpg

Προτού διαθέσει τις κωμωδίες του αποκλειστικά στην ιδιοκτησία του Netflix, ο Adam Sandler έκανε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του με αυτήν την επανένωση με την συν-πρωταγωνίστρια του στο αγαπημένο The Wedding Singer, Drew Barrymore. Σε αυτήν την rom-com του 2004, ο Sandler ερωτεύεται μια γυναίκα που έχει αμνησία, κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να της συστήνεται και πάλι σε κάθε νέα μέρα. Πρόκειται για μια πραγματικά απολαυστική ταινία που δείχνει τη δύναμη της αγάπης μέσα από τρυφερές και άκρως διασκεδαστικές περιπέτειες που το ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει.

As good as it gets

4-gDnrv.jpg

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή είναι η τελευταία ταινία, για την οποία κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού ο Jack Nicholson, αλλά και της Καλύτερης Ηθοποιού, η Helen Hunt. Η ρομαντική κωμωδία του James Brook αποτελεί ένα τρανό παράδειγμα ενός φιλμ, στο οποίο υπήρχε η ολόσωστη επιλογή cast και η χημεία των ηθοποιών του. Ο Nicholson στον ρόλο ενός μισάνθρωπου, περίεργου ανθρώπου συγκλονίζει, καθώς αναπτύσσει μια ιδιαίτερη σχέση με σερβιτόρα, (Hunt) η οποία μεγαλώνει μόνη της τον άρρωστο γιο της. Η συνέχεια της ιστορίας τους θα σας διασκεδάσει, αλλά και θα σας συγκινήσει στη μικρή οθόνη.

Yes man

3-Qgq1i.jpg

Ο Peyton Reed σκηνοθέτησε τον Jim Carrey σε μια από τις τελευταίες κωμωδίες του ως ένας τραπεζικός που υπόσχεται στον εαυτό του ότι θα λέει ναι σε ό,τι διασχίζει το δρόμο του, οδηγώντας τον σε ορισμένες απροσδόκητες εξελίξεις. Δεν είναι μια από τις καλύτερες ταινίες του Carrey, ωστόσο συνδυάζει ένα φανταστικό cast από ηθοποιούς, που περιλαμβάνει τους Zooey Deschanel, Bradley Cooper, John Michael Higgins, Rhys Darby, Terence Stamp και πολλούς ακόμη.

My best friend's wedding

2-Xy4zE.jpeg

Η Julia Roberts δεν θα μπορούσε ποτέ να ήταν πιο γοητευτική από ό,τι σε αυτή την κωμωδία του 1997, που ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα που μαθαίνοντας τα νέα του καλύτερού της φίλου, τον οποίο υποδύεται ο γοητευτικός Dermot Mulroney, να παντρευτεί βρίσκει τον εαυτό της σε μια θέση απροσδόκητης ζήλειας, καθώς συνειδητοποιεί πως έχει ερωτικά συναισθήματα γι' αυτόν. Η υπέροχη Cameron Diaz μαγνητίζει στον ρόλο της νέας γλυκιάς συζύγου του Mulroney, ενώ ο μοναδικός συνδυασμός του φυσικού χιούμορ και των αξέχαστων χαρακτήρων την καθιστά μία από τις καλύτερες rom-coms της δεκαετίας του '90.

The Austin Powers trilogy 

1-HRUX1.jpg

Ο Mike Myers δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η -ίσως- ανόητη παρωδία του superspy θα ξεκινούσε ένα franchise, αλλά και τρεις άκρως διασκεδαστικές κι επιτυχημένες ταινίες. Τα τρία films του Αustin Power βρίσκονται στο Netflix, και αποτελούν την τέλεια επιλογή ενός movie marathon-ιδανικού για τις βροχερές ημέρες. Ο Myers θα κάνει τα πάντα για να σας κάνει να γελάσετε!