fbpixel

Search icon
Search
Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;
LIFE & CAREER

Νέα Σελήνη στον Ταύρο: Πώς θα επηρεάσει κάθε ζώδιο;

Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και συναισθηματική στήριξη βρίσκονται σε πρώτο πλάνο


Ένα σχέδιο με γερά θεμέλια φαίνεται πως ξεκινά να προετοιμάζεται, χάρη στην αρχή του ολοκαίνουργιου σεληνιακού κύκλου. Η σημερινή Νέα Σελήνη κλείνει κι επίσημα τον κύκλο των ανοιξιάτικων εκλείψεων και χτίζει σταδιακά ένα αισιόδοξο μονοπάτι. Ο Ταύρος, στον οποίο πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη, είναι ζώδιο της γης και σχηματίζει θετικές όψεις με πλανήτες σε ζώδια του νερού και αυτό σημαίνει ότι το νερό και η γη δημιουργούν ένα γόνιμο έδαφος για να φυτέψουμε τους σπόρους της αναγέννησης και να έχουμε θετικές εξελίξεις.

Πώς όμως θα επηρεάσει την ψυχοσύνθεση κάθε ζωδίου; 

Κριός

shutterstock-566923396-1.jpg


Δεσμευτείτε σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο. Εξερευνήστε νέα πεδία και οικονομικές ευκαιρίες και σκεφτείτε τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εργαστείτε από το σπίτι ή να αξιοποιήσετε τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τις ικανότητές σας. Τι είστε έτοιμοι να παραδώσετε όταν σε ό,τι αφορά τα υπάρχοντά σας και την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας; Τι δεν αξίζει πλέον τον χρόνο και την ενέργειά σας; Η Νέα Σελήνη θα προσγειωθεί στον δεύτερο οίκο σας που αναζητά τη σταθερότητα, και όλα αυτά ενώ ο Δίας έρχεται αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον Υδροχόο. Οι φιλοδοξίες και τα ιδανικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο αυτής της σελήνης, αλλά η ικανότητά σας να παραμείνετε σταθεροί στις αξίες σας σας φέρνει πιο κοντά στη δύναμή σας.

Ταύρος 

shutterstock-1078739498.jpg


Σε αυτόν τον σεληνιακό κύκλο σας χαρίζεται μια επάξια κοσμική επανεκκίνηση, και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους. Για παράδειγμα, εκτός του ότι ο ήλιος και η σελήνη ενώνουν τις δυνάμεις τους στο ζώδιό σας, έχετε και τον πλανήτη "Μεγαλύτερο Ευεργέτη" να διανύει το ζώδιό σας για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια. Ωστόσο, ο Δίας θα σχηματίσει τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα και θα σας ευαισθητοποιήσει σχετικά με το κεφάλαιο εξουσία (ή την έλλειψή της), οπότε είναι σημαντικό να τιμήσετε τις προσωπικές σας αξίες και επιθυμίες τη δεδομένη στιγμή. Ο μετασχηματισμός που συντελείται στον τομέα της καριέρας και της φήμης σας θα μπορούσε σίγουρα να ταρακουνήσει τα πράγματα μακροπρόθεσμα, γι' αυτό βεβαιωθείτε ότι έχετε δεσμευτεί απέναντι στον εαυτό σας προτού αναλάβετε περισσότερες ευθύνες.

Διδυμος

shutterstock-376255660.jpg

Αισθάνεστε σαν στο σπίτι σας στις φαντασιώσεις και τα όνειρά σας. Και παρόλο που η Σελήνη θα ανανεωθεί μέσω του 12ου οίκου σας του κλεισίματος, της επούλωσης και των ασυνείδητων μοτίβων, εμπνέεται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο μέσω του δεύτερου οίκου των συστημάτων αξιών σας με στόχο τη σταθερότητα. Με αυτό το σκεπτικό, είναι μια ευκαιρία για εσένα να αναλογιστείς τι πραγματικά αγαπάτε και ποθείτε όταν πρόκειται για τον συναισθηματικό σας κόσμο. Ο Δίας θα έρθει αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Πλούτωνα, ο οποίος θα μπορούσε, με τη σειρά του, να αναδείξει τη μεταμόρφωση των πεποιθήσεων και των φιλοσοφιών σας, παρά το αν έχετε ασχοληθεί με αυτή τη νεοαποκτηθείσα επίγνωση.

Καρκίνος 

shutterstock-748450570-1.jpg


Στη συγκεκριμένη φάση δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στην υποστήριξη της κοινότητάς σας και πολλοί από εσάς αναγνωρίζονται για την κοινωνική σας προσφορά. Ο Λέων θα ανανεωθεί στον Ταύρο, μέσω του ιδεαλιστικού 11ου οίκου σας που αφορά στις φιλοδοξίες, στην κοινωνικοποίηση και στα ζητήματα της ατομικής σας ελευθερίας, και όλα αυτά ενώ η Αφροδίτη διέρχεται από το ζώδιό σας. Αν αισθάνεστε αποθαρρυμένοι ή/και χωρίς έμπνευση, αυτή η Σελήνη θα είναι το pick me up που δεν ξέρατε ποτέ ότι χρειαζόσασταν. Όχι μόνο αναγνωρίζετε την αξία της δουλειάς σας, αλλά και βρίσκετε την τροφή και τη σταθερότητα που αποζητούσατε. Φυσικά, οι αλλαγές που απορρέουν από το τετράγωνο του Δία με τον ανάδρομο Πλούτωνα θα μπορούσαν να είναι εκφοβιστικές στην αρχή, αλλά γι' αυτό είναι απαραίτητο να παραμείνετε σταθεροί στη δύναμή σας.

Λέων 

shutterstock-703678396.jpg


Η Σελήνη θα ανανεωθεί μέσω του ζωδίου του Ταύρου που αναζητά τη σταθερότητα, φέρνοντας γονιμότητα και γόνιμα ξεκινήματα στον 10ο οίκο σας, ο οποίος αφορά στην εξουσία και στη φήμη. Έχετε κατά νου, ότι αυτή η σελήνη σας φέρνει σας οδηγεί σε καλά κερδισμένες προσωπικές ημέρες. Η παγίδα, ωστόσο, θα μπορούσε να προέλθει από την αντίθεση του Δία με τον ανάδρομο Πλούτωνα στον τομέα των σχέσεών σας. Μη χάνετε από τα μάτια σας τα προσωπικά σας συστήματα αξιών και μην αφήνετε κανέναν να σας στερήσει τη δύναμή σας.

Παρθένος

shutterstock-484009294.jpg


Η Νέα Σελήνη θα ανανεωθεί μέσω του ζωδίου του Ταύρου που αναζητά την ασφάλεια, γεγονός που με τη σειρά του δίνει έμφαση στα ζητήματα της αυτογνωσίας και της πνευματικής σοφίας. Αν αισθάνεστε διαισθητικά να οδηγηθείτε προς μια διαφορετική ομάδα ομοϊδεατών, μη φοβηθείτε να κάνετε πράξη αυτήν σας την επιθυμία. Έχετε κατά νου ότι ο Δίας θα σχηματίσει ταυτόχρονα τετράγωνο με τον ανάδρομο Πλούτωνα, οπότε είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις επιδιώξεις σας, ώστε να μη χάσετε τον κεντρικό σας στόχο και να προχωρήσετε μπροστά.

Σκορπιός 

shutterstock-1032785203.jpg


Σας χαρίζεται μια πολυπόθητη επανεκκίνηση, και μάλιστα στον τομέα των συνεργασιών και των προσωπικών σχέσεων. Ο Λέων θα ανανεωθεί στον Ταύρο, μέσω του δεσμευμένου έβδομου οίκου σας, του συμβιβασμού και των συμβατικών συμφωνιών. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Καρκίνο υπάρχει μια ευκαιρία για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Η παγίδα; Ο τυχερός Δίας θα έρθει αντιμέτωπος με τον ανάδρομο Πλούτωνα μέσω του τέταρτου οίκου σας, ο οποίος αφορά στα θέματα του σπιτιού, της οικογένειας και των ενδόμυχων συναισθημάτων. Μην αφήσετε τη μεταμόρφωση που βιώνετε να σας εκτροχιάσει από τις δεσμεύσεις σας, και τις ευκαιρίες των σχέσεών σας.

Τοξότης

shutterstock-1962409336.jpg


Είτε πρόκειται για την υγεία είτε για την καθημερινή σας ρουτίνα, η νέα σελήνη του Μαΐου σας δίνει την ευκαιρία να επενδύσετε σε ένα γόνιμο και σταθερό σχέδιο για το μέλλον. Για παράδειγμα, το φεγγάρι θα ανανεωθεί μέσω του ζωδίου του Ταύρου που αναζητά τη σταθερότητα. Με Κυβερνήτη την Αφροδίτη στον Καρκίνο πολλοί από εσάς θα αρχίσετε να παίρνετε πίσω τη δύναμή σας και να επανασυνδέεστε με την αίσθηση της αυτοεκτίμησής σας στην πορεία. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για όσους από εσάς έχετε υπερβάλει ή/και θυσιάσει τις ανάγκες σας.

Αιγόκερως

shutterstock-1014072727.jpg

Το ηλιακό σας πλέγμα είναι ένας λαμπερός κήπος, άφθονος από πλούτη και δημιουργικά ταλέντα. Στη συγκεκριμένη φάση με την επιρροή της Αφροδίτης, η οποία σας κυβερνά, θα μπορούσατε να ανοίξετε συζήτηση με τον σύντροφό σας για την επέκταση της οικογένειάς σας, ενώ αρκετοί από εσάς δεσμεύεστε σε μια μακροπρόθεσμη επιχειρηματική ή/και δημιουργική προσπάθεια. Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα μπορούσε ενδεχομένως να ρίξει φως σε σκοτεινά χαρακτηριστικά σας, όπως είναι οι φόβοι, που περιβάλλουν την αίσθηση της ασφάλειάς σας, οπότε είναι σημαντικό να παραμείνετε πιστοί στους απώτερους στόχους σας. 

Υδροχόος

shutterstock-2081063440.jpg


 Η Σελήνη θα ανανεωθεί στον Ταύρο -μέσω του συναισθηματικά καθοδηγούμενου τέταρτου οίκου σας, ο οποίος αφορά στα ζητήματα του σπιτιού, φέρνοντας γονιμότητα και νέα ξεκινήματα, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με το κεφάλαιο - σταθερότητα. Λάβετε υπόψη σας ότι αυτή η σελήνη διέπεται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο -μέσω του έκτου οίκου σας, ο οποίος επικεντρώνεται στα θέματα υγείας, αλλά και καθημερινής ρουτίνας, υποδηλώνοντας την πιθανότητα να επαναφέρετε τα όρια του οικιακού σας περιβάλλοντος. Ο ανάδρομος Πλούτωνας διέρχεται επίσης από το ζώδιό σας και έρχεται σε αντίθεση με τον Δία στον Ταύρο, οπότε προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ιχθύς

shutterstock-2084683234.jpg


Ένα νέο κεφάλαιο έρχεται να προστεθεί στους κανόνες της σκέψης σας, και αυτό είναι η σταθερότητα. Η Σελήνη θα ανανεωθεί μέσω του ζωδίου του Ταύρου που αναζητά την ασφάλεια -μέσω του τρίτου οίκου σας, ο οποίος αφορά στα ζητήματα επικοινωνίας, παρουσιάζοντάς σας την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια νέα δεξιότητα που θα μπορούσε να φέρει καρποφόρα αποτελέσματα, ενώ άλλοι από εσάς θα στηρίζονται στους συναδέλφους σας για υποστήριξη και καταιγισμό ιδεών. Όπως και να έχει, αυτή η σελήνη διέπεται από την Αφροδίτη στον Καρκίνο -μέσω του πέμπτου οίκου σας, ο οποίος εστιάζει στα δημιουργικά σας σχέδια, υποδηλώνοντας την ευκαιρία να συνεργαστείτε με άτομα με παρόμοιο πνεύμα που βλέπουν πραγματικά την αξία των ταλέντων, των δεξιοτήτων και των ικανοτήτων σας.

Source: StyleCaster