fbpixel

Search icon
Search
Naomi Osaka: Ποια είναι η κορυφαία τενίστρια που πρόκειται να γίνει η νέα ambassador του οίκου Louis Vuitton;
FASHION NEWS

Naomi Osaka: Ποια είναι η κορυφαία τενίστρια που πρόκειται να γίνει η νέα ambassador του οίκου Louis Vuitton;

Μια παγκόσμια πρωταθλήτρια στο τένις που σκοπεύει να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας


Μετρώντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο τένις, η Naomi Osaka αποδεικνύει συνεχώς πως έχει έρθει για να μείνει, με σκοπό να ξεχωρίσει στους κλάδους για τους οποίους τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. Ούσα μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για τη χρονιά που πέρασε κι έχοντας σίγουρη την επιτυχία και για το 2021, δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από το team του γαλλικού οίκου Louis Vuitton, το οποίο την ξεχώρισε μεταξύ άλλων και της πρότεινες να γίνει η νέα ambassador για το iconic fashion house.

Success story

1-jfovh.jpg

Είναι μόλις 24 ετών, αλλά έχει κατορθώσει όσα άλλοι πασχίζουν για μια ολόκληρη ζωή. Έχει υπάρξει το No. 1 στην Ένωση Αντισφαίρισης Γυναικών (WTA) και είναι η πρώτη Ασιάτισα που βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης του μονού. Στην πορεία της, έχει κατακτήσει πέντε τίτλους του WTA Tour, συμπεριλαμβανομένων δύο τίτλων στα επίπεδα Grand Slam και Premier Mandatory, ενώ έχει κερδίσει τους δύο πρώτους της τίτλους μονού Grand Slam σε δύο συνεχόμενα τουρνουά Grand Slam, στο Αμερικανικό Open του 2018 και το Αυστραλιανό Open του 2019.

Μπορεί να παραμένει προσηλωμένη στον βασικό της στόχο που δεν είναι άλλος από τον αθλητισμό, αλλά δεν μπορεί να κρύψει την αγάπη της για τον χώρο της μόδας, το πάθος της να υποστηρίζει τα δικαιώματα των γυναικών και την ανεπιτήδευτη προσπάθειά της να δείχνει πάντα τόσο προσεγμένη στιλιστικά και σύγχρονη. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που εντόπισε πάνω της ο θρυλικός οίκος μόδας και ήταν επόμενο γεγονός να συνεργαστεί μαζί της.

Κάνοντας λόγο για μια από τις πιο επιδραστικές τενίστριες παγκοσμίως, αλλά και για μια απόλυτα εκρηκτική προσωπικότητα, ο οίκος διέκρινε σε αυτήν τη λάμψη που εκπέμπει και θέλησε να συνδέσει το όνομα μας της με τα μοναδικά κομμάτια της νέας του συλλογής.
naomi.jpg

Η Naomi θα κάνει το ντεμπούτο της ως ambassador στην καμπάνια για την collection Spring/Summer 2021, την οποία φωτογράφησε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Nicolas Ghesquière. Η συνεργασία του ξεκινά με cool κομμάτια, αέρινες υφές για την επερχόμενη άνοιξη και το καλοκαίρι, ενδιαφέροντα patterns κι έντονα χρώματα, απογειώνοντας έτσι την ξεχωριστή ομορφιά της πρωταθλήτριας.

«Εκτός από το τένις, μεγάλο μου πάθος είναι η μόδα και δεν υπάρχει πιο iconic brand από τη Louis Vuitton. Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με τον Nicolas- είναι ένας σχεδιαστής τον οποίο θαυμάζω πολύ και μοιραζόμαστε μία κοινή αγάπη για τη γιαπωνέζικη κουλτούρα και στιλ. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα ο ρόλος μου ως πρέσβειρα του οίκου», εκμυστηρεύτηκε η Naomi μιλώντας για τη συνεργασία της με τον οίκο.

Με τα καλύτερα λόγια, επίσης, μίλησε ο creative director του οίκου, Nicolas Ghesquière, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων: «Η Naomi είναι μια καταπληκτική γυναίκα που αντιπροσωπεύει τη γενιά της και αποτελεί role model για όλους μας. Η καριέρα της και οι πεποιθήσεις της προσφέρουν έμπνευση. Αισθάνομαι δέος για τη Naomi, παραμένει πιστή στον εαυτό της και δεν διαπραγματεύεται τις αξίες της».

3.jpg
Naomi Osaka & Nicolas Ghesquière
Πλέον, η βιομηχανία της μόδας αναζητά νέα, εμπνευσμένα πρόσωπα, γεμάτα αισιοδοξία και όρεξη για ζωή και αυτό σηματοδοτεί μια νέα, εξελισσόμενη εποχή!