fbpixel

Search icon
Search
Mykonos lovers: Αυτά είναι τα must-visit new entries του νησιού
TRAVEL

Mykonos lovers: Αυτά είναι τα must-visit new entries του νησιού

Oι top επιλογές για όσους θα βρεθούν στο Nησί των Aνέμων


Η Μύκονος αποτελεί και φέτος το καλοκαίρι έναν από τους πιο hot προορισμούς όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη. Το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων μαγνητίζει τα βλέμματα με την σπάνια ομορφιά και τη μοναδική του ενέργεια κι όποιος το επισκέπτεται, γεμίζει εικόνες κι αναμνήσεις, καθώς συνδυάζει τις πιο ονειρεμένες παραλίες, με την έντονη νυχτερινή ζωή. Aπό τη μία ο κυκλαδίτικος χαρακτήρας, με τα λιθόστρωτα σοκάκια, τους ανεμόμυλους, τους κόκκινους τρούλους και τα αμέτρητα καμπαναριά των εκκλησιών κι από την άλλη οι αμέτρητες επιλογές γι΄αυτούς που θέλουν να περάσουν τις πιο luxurious διακοπές. Η Μύκονος τα προσφέρει όλα!

Μετά από μία δύσκολη χρονιά, το νησί έχει φορέσει τα καλά του κι ετοιμάζεται να υποδεχτεί ανθρώπους από κάθε σημείο του πλανήτη. Μετά το part 1, δείτε παρακάτω το part 2 με τα πιο εντυπωσιακά new entries που αποτελούν must-visit, για όσους την επιλέξουν για τις διακοπές τους φέτος το καλοκαίρι.

Αφήστε το νησί των ανέμων να σας μαγέψει!

Fashion paradise

Gucci

mykonos.jpg

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι από τους πιο γνωστούς οίκους μόδας στρέφουν το βλέμμα τους στη Μύκονο κι εγκαινιάζουν τις δικές τους boutique, που αποτελούν πόλο έλξης για τις fashionistas που κατακλύζουν το νησί. Τώρα, είναι η σειρά του Gucci. Το ιταλικό brand έκανε πρόσφατα γνωστό το opening του νέου του καταστήματος στη χώρα της Μυκόνου, που φιλοξενεί αμέτρητα ready-to-wear pieces της γυναικείας και της ανδρικής συλλογής, εντυπωσιακές τσάντες, παπούτσια, λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ. Η ολοκαίνουργια boutique, έχει έναν minimal χαρακτήρα που συνδυάζεται άψογα με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Oι λευκοί τοίχοι δημιουργούν αντίθεση με τα χάλκινα πόμολα και το ξύλινο πάτωμα, ενώ οι ψάθινες καρέκλες και τα vintage ανατολίτικα χαλιά παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο εσωτερικό του καταστήματος. Στον εξωτερικό χώρο, οι επισκέπτες θα συναντήσουν κιόσκια με κουρτίνες, ελαιόδεντρα και πολλά πράσινα φυτά. Η απόλυτη luxury shopping εμπειρία!

Dior

dior.jpg

Για τον οίκο Dior, η Μύκονος αποτελεί ένα μέρος με ξεχωριστή σημασία και το αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, ανοίγοντας δύο design pop-up boutiques, που είναι αφιερωμένες στην sun-kissed Dioriviera capsule, που φέρει την υπογραφή της Maria Grazia Chiuri. Τα δύο brand new καταστήματα, βρίσκονται στα πιο essential places του νησιού. Το ένα είναι στην “καρδιά” της Χώρας και το άλλο στο Nammos Village. Η πρώτη boutique είναι ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το περιβάλλον στο οποίο βρίσκεται κι έχει διατηρήσει τον αέρα των Κυκλάδων. Τα πολύχρωμα items, τα leather goods και τα αμέτρητα pieces της collection συνδυάζονται άψογα με τους ολόλευκους τοίχους, ενώ από την άλλη, το κατάστημα στο Nammos εκτείνεται σε δύο ορόφους και φιλοξενεί τη ready-to-wear συλλογή, παπούτσια κι αξεσουάρ, πολλά summer pieces αλλά και decorative items από τη συλλογή της Dior Maison.

Gastronomy

Mykonos Social

2-9VdcS.jpg

Ένας από τους πιο γνωστούς michelin star chef του κόσμου, ο Jason Atherton “μετακομίζει” στη Μύκονο φέτος το καλοκαίρι και βάζει την “υπογραφή” του στο menu του Mykonos Social, που βρίσκεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Santa Marina στον Ορνό. Το opening του εστιατορίου επρόκειτο να γίνει πέρυσι, ωστόσο οι συνθήκες δεν το επέτρεψαν κι εδώ και μερικές ημέρες έχει ανοίξει τις πόρτες του, κερδίζοντας αμέσως τις εντυπώσεις. Πρόκειται για το μέρος με το απόλυτο all-day dining concept, καθώς προσφέρει γευστικά πιάτα της μεσογειακής κουζίνας, που συνδυάζονται με signature cocktails και μερικά από τα πιο εκλεκτά κρασιά. Plus: Τα desserts του καταλόγου αποτελούν must-try!

Bagatelle

bagatelle-tulum-3.jpg

Από τη Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και το Ντουμπάι, στη Μύκονο! Το διεθνούς φήμης εστιατόριο Bagatelle κάνει δυναμική είσοδο στο νησί των ανέμων και θα ανοίξει τις πόρτες του μέσα στον Ιούλιο. Σε ένα ειδυλλιακό σημείο στη Χώρα, με θέα στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου και το πανέμορφο ηλιοβασίλεμα της Δήλου, έχει δημιουργηθεί ένας καταπράσινος παράδεισος που θα αποτελεί σίγουρα πόλο έλξης για όσους επισκέπτονται το νησί. Το menu θα έχει γαλλικές καταβολές, συνδυάζοντας το χαβιάρι και την pizza με την τρούφα, με ένα δροσερό ποτήρι σαμπάνια. Ο Στέλιος Αράκας, ένας από των executive chefs του ομίλου είναι από τους ανθρώπους που επιμελούνται το εστιατόριο της Μυκόνου κι η επιτυχία είναι κάτι περισσότερο από σίγουρη.

Lio

3-1zcJY.jpg

Ένα από τα πιο glamorous cabaret του κόσμου, το Lio Ibiza, που φημίζεται για τα συναρπαστικά μουσικοχορευτικά shows, έρχεται και στη Μύκονο κι υπόσχεται αξέχαστες βραδιές. Το Lio βρίσκεται στα Ματογιάννια και θα ξεκινήσει σε μερικές ημέρες τη λειτουργία του, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ήδη το πρώτο διάστημα είναι sold out! Θέλετε να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα, απολαμβάνοντας ένα αξέχαστο αστρονομικό ταξίδι; Αυτή είναι η ιδανική επιλογή για εσάς και σας περιμένει.

Living

Adama Boutique Hotel Mykonos

2-E2MAD.jpg

Στην περιοχή Σκαλάδο της Μυκόνου, βρίσκεται από τα μέσα του Ιούνη ένα ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο που προσφέρεται για χαλαρωτικές, luxurious διακοπές μακριά από τη φασαρία και την πολυκοσμία. Το Adama Boutique Hotel Mykonos αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για όσους θέλουν να απολαύσουν αξέχαστες διακοπές φέτος το καλοκαίρι, στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, τη Μύκονο. Το ολοκαίνουργιο, 4άστερο ξενοδοχείο διαθέτει 18 δωμάτια μοναδικής αισθητικής, 2 πολυτελείς suites και πισίνα, ενώ βρίσκεται σε μία τοποθεσία πολύ κοντά στο αεροδρόμιο. Προσιτή πολυτέλεια, κομψότητα και αρμονία σε ένα κυκλαδίτικο φόντο!

Mykonos Euphoria Suites

125.jpg

Βρίσκεται ακριβώς επάνω από το Καλό Λιβάδι κι αιχμαλωτίζει την καρδιά, όσων επιλέγουν να μείνουν σε αυτό. Το νέο 5άστερο συγκρότημα, Mykonos Euphoria Suites άνοιξε τις πύλες του και προσφέρεται για μία πολυτελή διαμονή, με κυκλαδίτικο αέρα. Η κομψότητα κι η πολυτέλεια συνδυάζονται αρμονικά, ενώ η φανταστική του τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο το καθιστά ιδανική επιλογή. Διαθέτει 31 πολυτελή δωμάτια και suites, τα περισσότερα από τα οποία έχουν τη δική τους, ξεχωριστή πισίνα ή εξωτερικό jacuzzi, ενώ το menu του εστιατορίου περιλαμβάνει εκλεκτά πιάτα, με φρέσκα προϊόντα. Διαθέτει επίσης ένα πλήρως εξοπλισμένο fitness center και spa.

*Κεντρική φωτογραφία: Dior pop-up boutique