fbpixel

Search icon
Search
Αυτά είναι τα new entries της Μυκόνου που μαγνητίζουν τα βλέμματα φέτος το καλοκαίρι
TRAVEL

Αυτά είναι τα new entries της Μυκόνου που μαγνητίζουν τα βλέμματα φέτος το καλοκαίρι

Το λαμπερό νησί στα καλύτερά του!


Κυκλαδίτικος αέρας, ελληνικές μυρωδιές, μαγευτικά τοπία. Η Μύκονος φοράει και φέτος το καλοκαίρι τα καλά της κι υποδέχεται τουρίστες από κάθε γωνιά του πλανήτη, που την επισκέπτονται για να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της. Άλλωστε, δεν αποτελεί τυχαία έναν από τους πιο hot προορισμούς παγκοσμίως, τα τελευταία χρόνια. Συνδυάζει την απόλυτη χαλάρωση, με τη διασκέδαση και το καλό φαγητό, ενώ είναι ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν τις πιο luxurious διακοπές, που θα τους μείνουν αξέχαστες. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι ετοιμασίες ξεκίνησαν από νωρίς, προκειμένου να λειτουργήσουν όλα άψογα στη διάρκεια του καλοκαιριού και πραγματικά, αξίζει να κάνουμε focus στα new entries του νησιού που θα τραβήξουν όλα τα βλέμματα επάνω τους.

Μοναδικό design, απολαυστικές γεύσεις!  

G for gastronomy

Ceresio 7

dsquared2-f.jpg

Η Μύκονος, αποτελεί εδώ και χρόνια το αγαπημένο νησί των Dsquared2 κι ήρθε η στιγμή, να φτιάξουν το δικό τους εστιατόριο σε αυτήν! Αυτό είναι το δεύτερο επιχειρηματικό βήμα των διάσημων σχεδιαστών στο νησί, μετά την boutique που άνοιξαν πριν από επτά χρόνια. Το Ceresio 7 βρίσκεται στον παλιό κήπο του Φιλιππή στα Ματογιάννια, με τον Elio Sironi να επιμελείται την κουζίνα του. Ο πασίγνωστος chef, παντρεύει τις κλασικές signature γεύσεις και συνταγές της Ιταλίας, με άκρως ανατρεπτικούς συνδυασμούς, που θα σαγηνεύσουν και τους πιο απαιτητικούς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ειδυλλιακό restaurant πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του στο τέλος του μήνα.

Nōema

3-nXN9Z.jpeg

Ο Αθηναγόρας Κωστάκος δημιούργησε το δικό του παράδεισο στην ανακαινισμένη αυλή του Uno con Carne στη Χώρα. Ο ταλαντούχος chef, έχει φτιάξει ένα μεταμοντέρνο κυκλαδίτικο εστιατόριο, με 100% ελληνική πρώτη ύλη, που δίνει έμφαση στο ψήσιμο σε ανοιχτή φωτιά. Ένα από τα signature πιάτα του Nōema, είναι το αντικριστό αρνί με καπνιστό αλάτι και πούδρα από μάραθο κι η σαλάτα με ντοματίνια Κρήτης και φρέσκο μαλακό τυρί. Το Nōema προέρχεται από τη γνωστή ομάδα του beach bar Scorpios της Μυκόνου και προσφέρεται για όσους θέλουν να ζήσουν μία αξέχαστη, γαστρονομική εμπειρία!

Frankie Oh

1-WOtME.jpg

Ιδανική επιλογή για τους λάτρεις του mexican food, που σίγουρα περίμεναν μία τέτοια κίνηση καιρό τώρα. Το Frankie Oh κάνει δυναμική είσοδο στη ζωή της Μυκόνου και θεωρείται ένα από τα πιο hot μέρη για φαγητό στο νησί, καθώς αποτελεί πόλο έλξης τόσο για Έλληνες, όσο και για ξένους τουρίστες. Το menu περιλαμβάνει κλασικές γεύσεις του Μεξικό και street food και τα πιάτα συνδυάζονται άψογα με ένα ποτήρι Añejo Tequila. Αποτελεί το signature ποτό του μαγαζιού και σερβίρεται με μία λεπτή φέτα πορτοκάλι.

Luxury Living 

Aeonic Suites & Spa

aeonic2.jpg

Περίπου στα τέλη του Μαΐου άνοιξε τις πύλες του, το νέο, πεντάστερο Aeonic Suites & Spa κοντά στην παραλία Κορφός. Πρόκειται για ένα πολυτελές κατάλυμα, που περιλαμβάνει 34 suites, εστιαστόριο, bar, πισίνες κι αίθουσες συνεδρίων, ενώ προσφέρει κι υπηρεσίες spa, για όσους το επιλέγουν. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να περάσουν στιγμές χαλάρωσης, απολαμβάνοντας τις διακοπές τους σε έναν private χώρο, με θέα τη θάλασσα.

Destino Pacha Mykonos

2-IHOHm.jpg

Από τη μαγευτική Ibiza, στην Ελλάδα και τη Μύκονο! Ο όμιλος Pacha, ένας από τους θρυλικούς κι επιτυχημένους στο χώρο του τουρισμού αλλά και της ψυχαγωγίας στη Μεσόγειο, πήρε τη μεγάλη απόφαση κι από φέτος θα μιλάει… ελληνικά, έχοντας δημιουργήσει το πρώτο τουριστικό συγκρότημα στη Μύκονο που φέρει τη δική του σφραγίδα. Ο όμιλος εξαγόρασε τo Oniro Mykonos - A Shanti Collection Resort στον Άγιο Στέφανο και πλέον, το Destino Pacha Mykonos Hotel περιλαμβάνει 29 δωμάτια και λαμπερές suites, με πισίνες, αλλά και χώρους άθλησης. Έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του και σας περιμένει.

Kalesma Mykonos

kalesma-suite-view-1.jpg

Στην περιοχή Αλεομάνδρα, στον κόλπο του Ορνού, συναντά κανείς το Kalesma Mykonos. Πρόκειται για μία ακόμη νέα, ξενοδοχειακή μονάδα, που αποτελεί από 25 σουίτες και 2 βίλες που εκτίνονται σε έκταση 18 στρεμμάτων. Καθεμία από τις 25 λαμπερές κι ιδιαίτερες suites διαθέτει τη δική της ιδιωτική, θερμαινόμενη πισίνα, ενώ οι βίλες προσφέρονται για παρέες αρκετών ατόμων που θέλουν να περάσουν διακοπές που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Santa Marina, a Luxury Collection Resort

titlo-wkdlW.jpg

Λαχταριστές γεύσεις, μοναδικά πιάτα και θέα στο Αιγαίο… Το Santa Marina, a Luxury Collection Resort Mykonos, ενώνει τις δυνάμεις του με έναν από τους καλύτερους chef του κόσμου, τον Jason Atherton, ο οποίος ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο στη Μεσόγειο αυτό το καλοκαίρι. Όσοι το επισκεφτούν θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δροσιστικά, μεσογειακά, ελληνικά πιάτα, που συνδυάζονται άψογα με δημιουργικά cocktails, ιδανικά για τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες στην παραλία αλλά και για τα βράδια με φόντο το απέραντο γαλάζιο. 

Last but not least

Mykonos International Airport

1-u8ssE.jpg

Δεν πρόκειται για ένα νέο εστιατόριο ή μαγαζί στο νησί. Όμως, μετά από τέσσερα χρόνια, το project για την επέκταση και την αναμόρφωση του αεροδρομίου της Μυκόνου, που κόστισε περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ, ολοκληρώθηκε και το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό! Το νησί απέκτησε το δικό του “στολίδι” και το Mykonos International Airport δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα άλλα μεγάλα αεροδρόμια παγκοσμίως. Διαθέτει μεταξύ άλλων μία νέα αίθουσα αφίξεων, περισσότερες departure gates, εστιατόρια και coffee shops, ενώ μεγάλα brands έχουν δημιουργήσει τα δικά τους καταστήματα. Απλά πανέμορφο!

Κεντρική φωτογραφία: Kalesma Mykonos

Enjoy!