fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Οι πιο updated προτάσεις για ένα ξεχωριστό φθινόπωρο
MAGAZINE

My Golden List: Οι πιο updated προτάσεις για ένα ξεχωριστό φθινόπωρο

Πώς να φροντίσετε τον εαυτό σας με όλους τους πιθανούς τρόπους


Youthful skin

nixterini-routina-beauty.jpg

Κανένα make-up δε φαίνεται εντυπωσιακό πάνω σ’ ένα αφυδατωμένο δέρμα. Το φθινόπωρο είναι η εποχή που θα πρέπει σταδιακά ν’ αρχίσετε να χρησιμοποιείτε πιο ενισχυμένες και ενυδατικές κρέμες. Όσο για τη βραδινή σας περιποίηση, επιλέξτε προϊόντα που από τώρα θα φροντίσουν τις δυσχρωμίες που πιθανόν αποκτήσατε και θα σβήσουν τα σημάδια του χρόνου.

Magic combo

beauty-vic-hero-1200x802.jpg

Οι ειδικοί της ομορφιάς συμφωνούν πως ο μαγικός συνδυασμός προϊόντων για μια επιδερμίδα υγιή, λαμπερή και φρέσκια είναι το αντηλιακό μαζί με το scrub και μια αντιοξειδωτική κρέμα ημέρας. Το δέρμα αφυπνίζεται με τη φροντίδα που του παρέχουμε και, μέσα από μια σταθερή ρουτίνα ομορφιάς, μεταμορφώνεται και αναδομείται.

Work it out

how-to-tricep-dips-1597139585.jpg

Η No1 λύση για τη σωστή λειτουργία του εγκεφάλου είναι η άσκηση, αφού δημιουργεί νέους νευρώνες, χτίζει τις συνάψεις τους και οξυγονώνει τα κύτταρα. Μην κάθεσαι άλλο! Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βγεις και να περπατήσεις στον καθαρό αέρα μισή ώρα την ημέρα.

Fruiti art

01-5b96b48c36c4e.jpg

Ο πορτογάλος καλλιτέχνης Raphael Bordallo Pinheiro και ο μικρότερος αδελφός του ίδρυσαν το 1884 το εργοστάσιο κεραμικών Caldas da Rainha, δίνοντας συνέχεια στην κεραμική παράδοση της πόλης τους. Οι τεχνίτες της περιοχής, βασιζόμενοι σε γενιές εμπειρίας, χρησιμοποιούν πρωτότυπα καλούπια που συνθέτουν χιουμοριστικά κομμάτια, τα οποία μιμούνται φρούτα και λαχανικά - σχέδια που αντιγράφηκαν πολύ κατά τη διάρκεια τoυ 20ού αιώνα. Δε θα ξέρεις να διαλέξεις ανάμεσα στις γοητευτικές πιατέλες σε σχήμα ψαριού ή στα μπολ μελιτζάνας και πεπονιού! bordallopinheiro.com

Beauty a' Paris

21095-thumb.jpg

Το Officine Universelle Buly είναι ένα γαλλικό εμπορικό σήμα ομορφιάς, το οποίο ιδρύθηκε το 1803 από τον Jean-Vincent Bully στην οδό Saint-Honore του Παρισιού και, στη συνέχεια, μας ξανασυστήθηκε το 2014 από το γαλλικό ζευγάρι Ramdane Touhami και Victoire de Taillac-Touhami. Με έδρα την Πόλη του Φωτός, διαθέτει περισσότερα από 25 καταστήματα σ’ όλο τον κόσμο, γνωστά για το φαρμακευτικό γαλλικό στιλ τους, την πλούσια κληρονομιά, τη μοναδική εξατομίκευση στα προϊόντα, τα φυσικά συστατικά και τα υλικά που χρησιμοποιούν και τα οποία συλλέγονται από κάθε γωνιά της Γης. Εκεί θα βρείτε αρώματα, κεριά, σαπούνια, φυτικά έλαια και πολλά άλλα προϊόντα ομορφιάς για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά, καθώς και ξεχωριστά αξεσουάρ. buly1803.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021