fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Οι must-follow προτάσεις για ένα stylish καλοκαίρι
MAGAZINE

My Golden List: Οι must-follow προτάσεις για ένα stylish καλοκαίρι

Εναρμονιστείτε με την πιο όμορφη εποχή του χρόνου


The Influencers

2-TNVAI.jpg

Συνδυάζοντας τις απόψεις, τις στάσεις και τα επιτεύγματα μερικών από τα σημαντικότερα icons του σύγχρονου πολιτισμού, η νέα έκδοση “How to Be a Tastemaker” by Gestalten x Semaine ρίχνει φως όχι μόνο στο έργο, αλλά και τη ζωή των ανθρώπων αυτών. Μελετώντας σε βάθος το προφίλ τους, ανακαλύπτουμε με ποιον τρόπο έχουν κατακτήσει το σημείο που βρίσκονται: μέσα από σημαντικές στιγμές, μεγάλες ιδέες ή βιβλία, τραγούδια και ταξίδια, που έχουν σημαδέψει τη ζωή τους.

Coffee Time

3-HkkBA.jpg

Η ασημένια καφετιέρα του Tom Dixon είναι εμπνευσμένη από την πολυτέλεια και τις καθαρές γραμμές του κινήματος της Art Deco. Κατασκευασμένη από γυαλισμένο, ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτει αρθρωτό καπάκι, ανθεκτική -στη θερμότητα- λαβή και βιδωτή βάση μ’ εσωτερικό καλάθι. Χρησιμοποιήστε την για παρασκευή εσπρέσο για το πρωινό ή μετά το δείπνο. Πάντα, οι όμορφες λεπτομέρειες προσφέρουν μια έξτρα απόλαυση στην καθημερινότητα.

Natural Beauty

shutterstock-1717358680.jpg

Αποτελέσματα σε 15΄! Η πολυβραβευμένη dry μάσκα προσώπου Charlotte tilbury mask είναι μαγική και δε μοιάζει με κανένα από τα προϊόντα που έχω δοκιμάσει στο παρελθόν. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και τρεις φορές κι ενυδατώνει, εξομαλύνει ορατά, φωτίζει και μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων, για μια δροσερή εμφάνιση. Εμπνευσμένη από τις τεχνικές της κορεατικής ομορφιάς κι εφοδιασμένη με συστατικά, όπως βιταμίνες, εκχυλίσματα λουλουδιών, πεπτίδια κι έλαια, αποτελεί μια ξεχωριστή διαδικασία ομορφιάς.

Blue jeans

marant.jpg

Ποιο είναι το πιο απαραίτητο ρούχο στην γκαρνταρόμπα μας; Για μένα, το τζιν! Τα ωραιότερα και σε πολλά και διαφορετικά στιλ θα τα βρείτε μόνο στην Isabel Marrant, που συνδυάζει παρισινή κομψότητα και άνεση.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2021