fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: Oι μικρές χαρές της ζωής που μας γεμίζουν ακόμα με αισιοδοξία
MAGAZINE

My Golden List: Oι μικρές χαρές της ζωής που μας γεμίζουν ακόμα με αισιοδοξία

Εντάξτε τες στην καθημερινότητά σας και αισθανθείτε καλύτερα


Ένα μάθημα αισιοδοξίας για κάθε νέο πρωινό είναι το κελάηδισμα των πουλιών την ώρα που ξημερώνει. Ξυπνούν φλύαρα, δίνοντας το στίγμα της χαρούμενης ζωής. Ακούστε τα ακόμη και μέσα στη βοή της πόλης. Και μην ξεχνάτε, τα γιασεμιά, τα νυχτολούλουδα, τις γαρδένιες, το φούλι, τη λεβάντα. Γεμίζουν τα βράδια μας με αρώματα και δημιουργούν οσφρητικές αναμνήσεις.

Luxury fragrance

Άρωμα θεραπευτικό, λατρευτικό και ατομικής απόλαυσης, ενεργοποιεί συναισθήματα και συνδέεται άμεσα με τη συναισθηματική μνήμη. Κάποια γίνονται ένα με σένα. Όταν μύρισα το Blanche της Byredo ήταν ακαριαίος έρωτας.

shutterstock-1008820054.jpg

Sweet Habits

Μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ημέρας είναι όταν ανάβω ένα κερί, χαμηλώνω τον φωτισμό και ακούω τζαζ μουσική. Κι αυτό δεν περιμένω να το κάνω το βράδυ, αλλά από το πρωί. Μπορεί τα θέματα της καθημερινότητας να μη λύνονται, αλλά, πιστέψτε με, «γλυκαίνουν».

Life Resolution

Τα όμορφα πράγματα γύρω μας γεμίζουν με χαρά το βλέμμα και την ψυχή μας. Προσπαθήστε να τ’ αφουγκραστείτε και να τα δείτε. Λίγα ή πολλά. Μικρά ή μεγάλα. Αφήστε τ’ άσχημα που είναι θορυβώδη. Μη σας επηρεάζουν. Δύσκολο, αλλά όχι ανέφικτο.

shutterstock-1029735439.jpg

Lust, but not least!

Ο πόθος είναι κάτι που δεν αγοράζεται, εκτός κι αν αναφερόμαστε στο ομώνυμο φυτό! Είναι αναρριχώμενο, μεγάλης ανθεκτικότητας και καθαρίζει τον αέρα του χώρου. Αν θέλετε, λοιπόν, ν’ απαλλαγείτε από βλαβερούς ρύπους και μυρωδιές και να εξασφαλίσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας, ο πόθος αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή. Χαρακτηριστικά είναι τα φύλλα του σε σχήμα καρδιάς.

www.mariapagonaki.com

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021