fbpixel

Search icon
Search
My Golden List: 5 δραστηριότητες που δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτές τις ημέρες στο σπίτι
MAGAZINE

My Golden List: 5 δραστηριότητες που δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτές τις ημέρες στο σπίτι

Activities που μας φτιάχνουν τη διάθεση


MUSIC BREAKFAST

Τον τελευταίο χρόνο βρεθήκαμε μέσα σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση, που μας αποδυνάμωσε σε πολλά επίπεδα, ωστόσο υπάρχουν κάποια όμορφα πράγματα που ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες δίνουν χαρά στη ζωή. Χαρίστε, λοιπόν, στον εαυτό σας μισή ώρα ηρεμίας και περισυλλογής στην αρχή της ημέρας, προτού μπείτε στη δίνη των υποχρεώσεων. Εγώ απολαμβάνω 8-10 το πρωί τον Προκόπη Δούκα ιντερνετικά, στο Kosmos 93.6.

shutterstock-1061360699.jpg

PAMPER YOURSELF

Κάποτε μου είχαν πει πως «το τακτικό mani-pedicure ανυψώνει το φρόνημα έναντι μικρού τιμήματος». Πόσο σύμφωνη με βρίσκει αυτή η άποψη. Θα προσθέσω, όμως, σε αυτό και το μακιγιάζ!

MAKE ME UP

Η τελετουργία του μακιγιάζ συνιστά μια χαρούμενη παρένθεση στην καθημερινότητά μας. Μη μου πείτε πως κάθεστε στο σπίτι χωρίς έστω λίγη μάσκαρα ή και ρουζ; Μην υποτιμάτε το glam -ακόμη και σ’ εποχές σαν αυτήν- γιατί και μια πολύ μικρή δόση μπορεί να μας κάνει να νιώσουμε θαυμάσια.

SMALL LUXURIES

Αν αισθάνεστε κακόκεφοι, αλλάξτε σεντόνια και χαρείτε τη φρεσκάδα τους. Μην κρατάτε κάποια για μια πιο καλή περίσταση. Απλώς, ζήστε τα! Και όλοι μας αξίζουμε ένα ζευγάρι λινές μαξιλαροθήκες για καθημερινή χρήση. Η machistavridou_dapi μού προμήθευσε τις καλύτερες. Είναι ο άνθρωπός μου!

shutterstock-411981367-OmUK3.jpg

NEW ENERGY

Σκορπίστε τις δυσοίωνες σκέψεις λιβανίζοντας τους χώρους σας με φασκόμηλο. Έτσι, θα έχετε διπλό κέρδος, αφού και θ’ αρωματίσετε το σπίτι σας και θα κάνετε έναν «ενεργειακό καθαρισμό», που είναι ό,τι χρειαζόμαστε σε περιόδους κατά τις οποίες οι αρνητικές σκέψεις εύκολα μπορούν να μας κατακλύσουν.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ GLOW ΣΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021