fbpixel

Search icon
Search
FACE & BODY

Morning Routine: Βρήκαμε τα οn a budget προϊόντα για τέλειο αποτέλεσμα

Αποκτήστε το δέρμα που ονειρεύεστε


Morning Routine: Βρήκαμε τα οn a budget προϊόντα για τέλειο αποτέλεσμα

Οι γυναίκες λατρεύουμε την περιποίηση, λατρεύουμε να βλέπουμε το δέρμα μας να λάμπει και κυρίως λατρεύουμε τα skincare προϊόντα. Με τις επιλογές στην αγορά να είναι αμέτρητες και με το budget μας κάθε φορά να είναι διαφορετικό είναι βέβαιο πως μπορούμε να πετύχουμε τα τέλεια αποτελέσματα ακόμη και διαθετωντας ελάχιστα χρήματα. Επικεντρωμένες στα κατάλληλα συστατικά και στις πραγματικές ανάγκες τις επιδερμίδας θα κάνουμε τους συνδυασμούς που θα αποτελέσουν το κλειδί για την τέλεια επιδερμίδα του καλοκαιριού. Ακολουθήστε την παρακάτω πρωινή ρουτίνα ομορφιάς και δε θα το μετανιώσετε. 

Εκμεταλλευτείτε τα παρακάτω υπέροχα προϊόντα και δημιουργήστε τον καμβά για ένα τέλειο glowing skin αποτέλεσμα.
ashley-brooke-updated-beauty-routine-6-preview-1440x1200.jpeg


1. Καθαρισμός

Παρότι το πρωί ο χρόνος σας είναι περιορισμένος θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε skincare products που θα απομακρύνουν όλα τα μικρόβια από το πρόσωπό σας. Μπορείτε να κάνετε double cleansing που προσφέρει ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα καθαρισμού. Ξεκινήστε, λοιπόν, με ένα έλαιο καθαρισμού και συνεχίστε την cleansing διαδικασία με ένα αφρώδες προϊόν, που θα εισχωρήσει βαθιά μέσα στους πόρους και θα τους καθαρίσει τέλεια.

2. Απολέπιση

Μην νομίζετε ότι με τον καθαρισμό τελειώνετε με τη διαδικασία της "απομάκρυνσης". Είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε και τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα. Ωστόσο, σημασία έχει ο τρόπος που θα το κάνετε, για να μη βλάψετε κι ερεθίσετε την επιδερμίδα σας. Για παράδειγμα, επιλέγετε τα scrub products ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος εκείνη τη δεδομένη στιγμή. Μάλιστα, επενδύετε σε προϊόντα που έχουν enzyme exfoliators, όπως θα τα δείτε να αναγράφονται στις ετικέτες τους, επειδή ακριβώς τα ένζυμα απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα χωρίς όμως να επιβαρύνουν εσωτερικά το πρόσωπο.

skincare-routine-7.jpg

3. Ορός

Σαν πρώτο βήμα εφαρμόστε έναν ορό με ιδιότητες που θα σας εκπλήξουν. Πάντα το layering των προϊόντων γίνεται από τις ελαφρύτερες συστάσεις προς τις πιο “βαριές” και για αυτό το λόγο θα πρέπει να επιλέξετε πολύ προσεκτικά αυτόν που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Για την πρωινή ρουτίνα πείτε “όχι” στη ρετινόλη και εντάξτε ένα serum με βιταμίνη C ή υαλουρονικό οξύ. Το πρώτο θα σας προστατέψει από τις οξειδωτικές διαδικασίες που δημιουργούνται λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης και το δεύτερο θα σας χαρίσει την απόλυτη ενυδάτωση.

4. Κρέμα ματιών

Μπορεί να αποτελέσει το κλειδί για την αποφυγή των πρώτων λεπτών γραμμών ή μπορεί να γίνει ο σύμμαχος σας στις βαθιές ρυτίδες. Όποια και αν είναι η ανάγκη της επιδερμίδα σας βεβαιωθείτε πως θα χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Μην ξεχνάτε πως η περιοχή των ματιών αποτελεί την πιο ευαίσθητη σε ολόκληρο το πρόσωπο και για αυτό το λόγο μόνο ειδικές συστάσεις θα πρέπει να εφαρμόζονται πάνω της

face.jpg

5. Ενυδάτωση

Το Α και το Ω για ένα ομοιόμορφο δέρμα είναι πάντα η ενυδατική στην οποία ορκίζεστε. Ακόμη και αν παραλείψετε όλα τα υπόλοιπα βήματα, με τα κατάλληλα tricks μπορείτε να πετύχετε αυτό που θέλετε με ένα μόνο κουτάκι. Βρείτε κάποια που έχει ελαφρύ χρώμα ή πείτε “ναι” σε κάποια με αντηλιακό δείκτη και θα δείτε πως όλα θα γίνουν πιο απλά και σίγουρα πιο budget friendly.

6. Αντηλιακό

Ο ήλιος μπορεί να γίνει ο καλύτερος σύμμαχος και ο χειρότερος εχθρός σας. Αν και είναι κουραστικό να ακούτε αυτή τη φράση μονίμως είναι σημαντικό να γνωρίζεται πως οι ελεύθερες ρίζες που δημιουργούνται από την ήλιο μπορούν να καταστρέψουν παροδικά τις κατώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας σας. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα εμφανή σημάδια στο δέρμα. Γιατί, λοιπόν, να αφήσετε να δημιουργηθούν ελεύθερες ρίζες την ώρα που μπορείτε να απλώσετε μια στρώση από το αντηλιακό που είναι κατάλληλο για την επιδερμίδα σας και να κρατήσετε μακριά όλες τις βλαβερές συνέπειες;

1

Vitamin rich

Soft Skin Emulsion, Tzimas Cosmetics BUY ME

2

Peeling effect

Facial Scrub, Frezyderm, Attica BUY ME

3

Magic box

Hyaluronic Acid 2% + B5, The Ordinary, Sephora BUY ME

4

All skin types

Eye Contour Gel Cream, Skinlabo BUY ME

5

Pink pick

Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator, Clinique, Sephora BUY ME

6

Pure beauty

Sunscreen Face Cream Gel, Korres, Hondos Center BUY ME