Δοκιμάστε κι εσείς να φτιάξετε για το βραδινό σας γεύμα αυτό το super easy και γευστικό κοτόπουλο τεριγιάκι. Η sauce της συνταγής είναι το «κλειδί» της υπόθεσης, αφού δεν απαιτεί ζάχαρη ή σόγια, διατηρώντας παράλληλα την original γεύση του που θα σας μαγέψει!
Time to detox με 5 απλά βήματα:
- Για να κάνετε τη μαρινάδα συνδυάστε το βαλσάμικο, το σιρόπι αγαύης, το τζίντζερ και το πιπέρι σε μία κατσαρόλα. Φέρτε τα σε βράση κι έπειτα χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε τα να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.
- Μαρινάρετε το κοτόπουλο στη σάλτσα για τουλάχιστον μία ώρα.
- Θερμάνετε τη σχάρα σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ψήστε το κοτόπουλο για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρετέ το πάνω σε κόλιανδρο, φρέσκο κρεμμυδάκι ή οποιαδήποτε άλλη πράσινη σαλάτα της επιλογής σας. Enjoy!
Πηγή: Goop